2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin canım acliktan midem kazinıyor uyku tutmadı yaa)

günaydın hatunlar, benim bulantılarımçok şükür azıcık hafifledi.en azından her yediğimi çıkarmıyorum şuan.inşallah böyle gider.
bir arkadaş göğüs kaşıntınız var mı demişti,benimki kaşınmak ne kelime parçalayasım geliyor,o derece kaşınıyor ve soyuluyor.derisi pul pul dökülüyor.krem sürüyorum ama işeyaramıyor.bende bugün bebeyağına başlayacağım.

Günaydın mide bulantisi icin dramamine kullananiniz var mı. Bende halsizlik uyusukluk yapıyor. Icsem olmuyor icmesem olmuyor...

eğer ağrınız veya kanama gibi sorunlarınız yoksa hiç korkmayın cnm arkadaşım 9. ayına kadar düzenli olarak ağdaya gitti sadece normalde olduğndan biraz daha acıo demişti bende gitmeyi düşünüyorum tabiki gene doktorunuza bi danışın ama bir sıkıntısı yok die biliyorun

Agda için doktorum sorun olmayacağını soylemişti bana. Dedikleri gibi normalden daha çok acıyor ve insanın içinde bir tereddüt mutlaka oluyor ya bebeğime birşey olursa diye ama ben daha etkili bir yol bilmediğim için devam edeceğim.

günaydın herkese bugün de mide bulantılarıyla uyandım ne zaman bitecek ? tüm gün bu haldeyim..

teşekkür ederim cnm. bi kaç gün daha bekliyim öyle giderim artık. ağrılarım vardı Allahıma şükür 3 gündür baya azaldı,gerekirse sadecec bacaklarıma yapttırrım :)

günaydın herkese bugün de mide bulantılarıyla uyandım ne zaman bitecek ? tüm gün bu haldeyim..
günaydın cnm . benim bulantılar baya azaldı,tiksinmeler az da olsa devam ediyor,biraz daha sabret cnm kahvaltıdan önce çubuk kraker ye,bi de ben kahvaltıya soyulmuş havuç kuyuyodum çok işe yarıyor,bulantıyı dindiriyor en azından kahvaltını yapıyosun. ha bi de suyu da büyük pipetle içiyodum,belki bunlar işine yarar canım geçmiş olsun

Erkek gibi demis emin degil demekki. Daha sonra degisebilir tabi. Allag gonlunden geceni versin canim.

Son düzenleme:
Günaydın mide bulantisi icin dramamine kullananiniz var mı. Bende halsizlik uyusukluk yapıyor. Icsem olmuyor icmesem olmuyor...
Bana da hiç iyi gelmemişti o ilaç.premesis daha iyi geldi.

Çok şükür kanamam filan olmuyo.önceki hamileligimde dokuz ay ayda yaptırdim sıkıntı yaşamadım.inşallah sende yaşamazsın arkadaşım.

O sorun bende de var ya.üç günde bir çıkıyorum tuvalete

Canım Allah gönlünden geceni versin.inşallah banada erkek der.herkes olmayanı istiyo işte.Allah sağlıklısini hayırlısını versin hepimize.

Günaydınlar güzel anneler :) hepinizin sevgililer günü kutlu olsun canlar :) bebişimizle ve kocişimizle musmutlu günler yaşayalım İnşallah.
Amin canım.inşallah en güzel günler hepimizin olur.

Hayırlı olsun canım peki ilk bebeknı olacak yoksa varmı baska cocugunuz
2. Bebeğim canım. 6 Yaşında bir kızım var. Aslında tek çocuk yeter demiştik ama kızımın kardeş tutturmaları yüzünden bir tane daha dedik:) 2 sene önce bir biyolojik gebelik geçirdim. Şuan herşey yolunda Allaha şükür. Yaşa takılma bence şayet istiyorsan yapmalısın.

günaydın,bizim doğum yapma tarihlerimizde aynı,bulantılarımızda aynı sanırım.bende bulantıyla uyanıp gün boyu yaşıyorum .tatlı şeyler bulantımı azdırıyor,ne yaparsam yapayım geçmiyor.ilaçta aşırı uyku verdiği için içmiyorum.12.haftadan sonra azalmaya başlar dedi doktorum. bekliyorum bende sabırla,umarım azalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…