Aynen canim onlar saglikli olsunlarda biz cekmeye raziyiz.insallah duyarsin canim kalp atisini.benimde migdem bulaniyor hic bise canim istemiyor tiksinti oldu.canim sen ne zaman gitmistin doktora
son adet tarihim 30 kasim...5+2 de 11 mm diAllah kucağınıza almayı nasip etsin.son adet tarihiniz nedir?benim kesem bugün 5mm çıktı.son adet tarihim 2 Aralık (çok emin olmamakla birlikte)
canim gecmis olsun en kisa zamanda hayirli bir sekilde hamile kalman dilegiyle...Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim
Canım doktora kıme gıdıyorsun bende and yakasındaymben çantamda çubuk kraker bulunduruyorum bazen bi anda midem kazınıyor gibi oluyor bi tane atıyorum ağzıma hem tuzlu ya mide bulantısına da iyi gelir.. iş le evin arasının uzak olması çok zordur bilirim.. 6 ay öncesine kadar ben de anadolu yakasından avrupa yakasına gidiyordum sabah 5:30 larda kalkıyordum... 5 yıl kadar böyle çalıştım.. Allah'tan şimdi anadolu yakasına geçtim ev çok yakın yürüyerek 20 dk. :) Allah sana kolaylık versin canım yollarda gerçekten zor..
canım ben bahçelievlerde Prof.dr. Alkan Yıldırım a gidiyorum...beylikdüzü- bahçeşehir- avcılar tarafında olan varsa gittiği dr u yazabilir mi?
kartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..Canım doktora kıme gıdıyorsun bende and yakasındaym
ben de umut hastanessinde fatih bey e gıtmiştim hatta 2 kurtajımı da o yaptı...seyma hanımı ben de duydum gıden arkadaslarım vardı...kartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..
gözün aydın canım hoş geldin aramıza...Kızlar merhaba 2-3 haftadır sizi okurken aranıza katılabilecekmiyim acaba diyordum ki bu gün doktordan iyi haberleri aldım. Artık bende eylül annesi olucammmmmmmmmmm
Hoş buldum hoş buldum.... Çok güzel bir hismiş bu yaaaaaagözün aydın canım hoş geldin aramıza...
bende fatih beyi duymuştum :) doktor çok önemli tam anlamıyla güvenmek gerekiyor.. Allah'a şükür o konuda içim çok rahat doktor arayışında olan arkadaşlar inşallah iyi doktorlar bulurlar..ben de umut hastanessinde fatih bey e gıtmiştim hatta 2 kurtajımı da o yaptı...seyma hanımı ben de duydum gıden arkadaslarım vardı...
Kızlar merhaba 2-3 haftadır sizi okurken aranıza katılabilecekmiyim acaba diyordum ki bu gün doktordan iyi haberleri aldım. Artık bende eylül annesi olucammmmmmmmmmm
ben de o hastanede filiz becerikliye gidiyorum.iki muayene geçirdik memnun kaldım devam edicem.tek sorun acil durumda kendisini arayamıyorum.sadece mesai saatlerinde hastaneden ulaşabiliyorum.bir de medilife beylikdüzünde burcu kazdal var bakalım :/
Hosgeldin canim hayirli olsun.Rabbim tamamina erdirsin.Kızlar merhaba 2-3 haftadır sizi okurken aranıza katılabilecekmiyim acaba diyordum ki bu gün doktordan iyi haberleri aldım. Artık bende eylül annesi olucammmmmmmmmmm
Hosgeldin canim hayirli olsun.Rabbim tamamina erdirsin.
Hoş buldum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah...hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?