2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kavacık fsm tıp merkezi: 110 tl
ümraniye erdem hastanesi: 350 tl
ümraniye atlas hastanesi: 158 tl
Kavacık medistate : 400 tl
otağtepe tıp merkezi: 235 tl

KOZYATAĞI CENTRAL HOSPİTAL 350TL

tamamen aynı durumdayız hamilelik pantolonlarina geçtim geçen hafta. aksamlari sirtim, göguslerim, bacaklarım hepsi ayrı ayrı ağrıyor. yatakta sürekli dönüyorum

AYNEN CANIM RESMEN ESKİ KIYAFETLER KARNIMI KASIKLARIMI ACITIYOR. GECELERİ UYKUM KAÇIYOR ABUK SUBUK RÜYALAR GÖRÜP 50 DEFA UYANIYORUM ERTESİ GÜNDE OFİSTE BÜTÜN GÜN UYUKLUYORUM MÜDÜRÜMÜN SURATINA KARŞI ESNEMİŞLİĞİM BİLE VAR ADAMCAĞIZ ALLAHTAN ANLAYIŞLI

Slm kızlar çok heyecanlıyım çarşamba olsada mucize mi görsem

Canim ben 70 den 75 olmusum gittikce sisiyorum cok kiloo varsa o bende
1-3kolo ilk uc ay icin normal mis

Canim yesil renk ruyada erkek diyolar ben de evimin butun odalarin yesile boyandgini küçük oda cocuk odasi olcak yerin de ufak biyeri mavi idi ailem herkes bna erkek ruyasi gördü hayirlisi bnde erkeğe alisyrdim kendimi pazartesi kontrol e gdicm bkalm

Birşeyi merak ettim 2 li test devlettede olsa ozeldede olsa ücretlimi
Yoksa sizmi özelleri tercih ediyorsunuz ??
Kizlarrrrrrrrrr neden görüyorsunuz mesajimi

Ben Izmir deyim.Şifa üniversitesi hastanesine gidiyorum.Ikili tarama için 50 tl fiyat verdi.Üniversite hastaneleri aşağı yukarı bu fiyatlarda haberiniz olsun.
Canim nerde ki sifa hastanesine sordun sen yakinda bende arastirmaya gircem.

Simdi gordum ginderdigin msji palmiye diye yazmissin bende urlada yim zaten oldukca yakin bosuna baska hastane aramaya gerek yok o zaman

Hayırlısı olsun canım.

Canim ben 70 den 75 olmusum gittikce sisiyorum cok kiloo varsa o bende
1-3kolo ilk uc ay icin normal mis
Ay ne bilim yemiyorumda çok sadece akşamları acıyorum ozaman yiyorum sanırım o aldırıyor senin iştah nasıl 9 dan sonra yiyorsan oda baya aldırıyor.

Canim nerde ki sifa hastanesine sordun sen yakinda bende arastirmaya gircem.

Simdi gordum ginderdigin msji palmiye diye yazmissin bende urlada yim zaten oldukca yakin bosuna baska hastane aramaya gerek yok o zaman
Dr Övgü Doğana gidiyorum şimdiye dek üç kere gittim.Çok memnun kaldım.Bir dr daha var orda onu bilmiyorum.Sende araştır ikisinide içine sinerse devam edersin.

kavacık fsm tıp merkezi: 110 tl
ümraniye erdem hastanesi: 350 tl
ümraniye atlas hastanesi: 158 tl
Kavacık medistate : 400 tl
otağtepe tıp merkezi: 235 tl
Teşekkürler.bu ne ya herkes tutturabildiğine gitmiş.

Dr Övgü Doğana gidiyorum şimdiye dek üç kere gittim.Çok memnun kaldım.Bir dr daha var orda onu bilmiyorum.Sende araştır ikisinide içine sinerse devam edersin.
OVgu hnmi sahsen uzun zamandir taniyorum kisilik olarak mukemmel bi insan tabii ama dr lugunu bilemem tabii ama ank da zekai tahirde calismis olmasi bi nebze guven veriyor

Hanımlar sırt ağrısı için doktora danıştım midenden vurabileceğini söyledi.bende öyle düşünmüştüm midem ağrıdığında sırtımda ağrıyordu.sizlerde mide durumunuzu takip edin ona çözebilirsiniz Sırt ağrınızı.

Kızlar ben bugun kontrole gittim. Doktora kasik agrilarimin ve batmalarin sebebini sordum. Rahim hizli büyüdüğü için dedi. Endişe etmeni gerektirecek bişey yok dedi. Bilginize...

Son düzenleme:
Kızlar ben 2 yıldır falan özel bolgeme ağda yaptırıyorum. En son 4-5 haftalıkken -ki- o zaman hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım, şimdi yine yaptırmak istiyorum. Ama yine de ağda yaptıran ya da yapan var mı? Sizden duyarsam da rahatlayacağım:) bu arada 11 . Haftama girdim.

ben dun yaptim biraz fazla acidi sanki ama bi skinti yok

Canim benim rabbim bilirde biz seninle ayniyiz bende bugun gittim bi cikinti goruyorum erkek dedi ama daha erken kesin 14. Haftadan sonra belli olur dedi.yani ihtimal var yani sen bol bol ali imran suresi 36. Ayeti oku hayirlisini iste rabbimden

Canım çıkıntı bu haftalarda hem kızda hem erkek de oluyor ya isterseniz nub teorisi topiğine bakın. O genelde doğru çıkıyor.

Hayırlısı olsun canım.

Canım benim kuzenime de 4 aya kadar erkek dediler ki emin olarak ama sonra 5. Ay da kız dediler. Ve kızdı. Ayrıca Almanya da yaşayan bir aile dostumuza da erkek dediler. Doğumda kız olduğunu öğrendiler. Bence en güzelini Allah bilir. Hala umut var çünkü çok küçükler tahmin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…