canım bi tane lc den kot pantolon aldım bi tanede gör-sin den siyah pantolon aldım.her magazanın hamile koleksiyonu yok sanırım.ama lc de baya çeşit var.selam kızlar hamile pantolonu alanlar nerden aldı acaba?tavsiyesi olan var mıdır?
canım ben kullanıyorum.ssk yı bilmiyorum ama ben öğretmenim emekli sandığı ödemiyor 30 tl ye aldım.sanırım ssk da ödemez.premesis kullanan var mı? ssk ödüyor mu?
bende ecz. sordum 40 tl dedi, yuh dedim yani altu üstü bulantı ilacı nedir yani....... fayda görebildim mi baricanım ben kullanıyorum.ssk yı bilmiyorum ama ben öğretmenim emekli sandığı ödemiyor 30 tl ye aldım.sanırım ssk da ödemez.
8.haftada tavsiye etti doktor ilk o hafta doktora gitmiştim çünki.mide bulantılarımda azalmıştı zaten. halen kullanıyorum belkide ondan bulanmıyodur bilemiyorum tam olarak.bende ecz. sordum 40 tl dedi, yuh dedim yani altu üstü bulantı ilacı nedir yani....... fayda görebildim mi bari
selam kızlar hamile pantolonu alanlar nerden aldı acaba?tavsiyesi olan var mıdır?
ikili tarama için bende 7 martta gidicem ücreti ne kadar birde ölçümü normal ultrasonlamı yapıyorlar yoksa rahim ultrasonuyla mı aydınlatır mısınız :)
Canim 12 haftada yapılıyr sanirim banad onumuzdeki ay defikızlar ikili test hangi haftalarda yapılıyor benim bu hafta 10.haftam..önümüzdeki hafta doktora gideceğim yaparlar mı acaba yada geç kalmadım değil mi
seninle ayani haftayı kaçıncı bebeğini bekliyorsun canımmeraba hosbuldum
Benimde sol kasığım agrıyor gece yatarken ol tarafınıza yatın diyolar bebek daha iyi besleniyormus ama ben yatmuyorum cok rahatsız oluyorum benim bebişim hep sol tarafta sanirimaynısı bende de var canım sanki sol taraftan darbe almış gibi ama dr rahim büyüdüğü için dedi benmde ilk gebeliğim kendimizi yeni tanıyoruz bende anlam verememşitm
İns bebişlerimiz iyidir canim bendede cok şükür bulantı yok bi ay naşıl beklicez biz ya bebişlerimizi görmedenBöyle bulbirsız anne adaylarını görünce seviniyorum yazayım istiyorum. Ben de 10. Haftadayim hala bulantım yok. Uyku ve halsizlik dışında hiç belirtim de yokyarın bebeğimle randevumhz var. Vesveseden uyuyamiyorum. Umarım minigimin keyfi yerindedir Rabbim hepimizin miniklerini korusunn.. aminnnnn..
ben bu ay tahliller iki kez muayene 350 civarı ödedim doktorumdan memnunum diye devam ediyorum ama hastane muayene ücretine sürekli zam yapıyor bebişlerimiz için en iyisini isteriz tabi ama özel hastanelerde belimizi büküyor neyse sağlık olsunben devlete yaptırdım eskişehirde ama özel hastanedeki doktoruma da sormuştum 45 liraydı. karından ultrason ile ölçüldü ense kalinligi bir de kan alindi
Canim bendede mide bulantısı yok bende kaygılanıyordum ama bebegimi gorunce rahatladımGerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayankas adayı istiyorumşaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
Canim bende hissediyorum boyle balik gibi bazen kayiyo gibi bilmiyorum ama gercekten bebis galiba oyle olmasada oyle zannetmek bile harika bi duygu:))Selam hanimlar, Okurken dikkatimi cekti bebegini goren herkez hareketinden bahsediyor. Acaba bu kelebek cirpinisi gibi surekli hissettigimiz seyler bebek hareketleri olabilirmi? Tip imkansiz diyo ama o kadar dikkatimizi veriyoruzki onun etkisiyle olabilirmi acaba?
Bende öyleyim canim sol tarafa yatarsan bebek daha ii gelişir diyorlar yatmak ne mümkün sabaha kadar dönüp duruyorumselam canlar.herkes iyidir inşallah.iki hagfta kaldı randevuma çok heyecanlıyım.kıyafetten bahsetmişsiniz.ben çoktan hamile kıyafetine geçtim.düğmeleri çözerek dolanmaktan bıkmıştım rahatladım valla.göbüşte biraz çıktı.
geceleri çok eziyetteyim,her tarafım ağrıyo dön dön sabah oluyo sizde öyle misiniz?
Selam hanimlar, Okurken dikkatimi cekti bebegini goren herkez hareketinden bahsediyor. Acaba bu kelebek cirpinisi gibi surekli hissettigimiz seyler bebek hareketleri olabilirmi? Tip imkansiz diyo ama o kadar dikkatimizi veriyoruzki onun etkisiyle olabilirmi acaba?
Canim bende hissediyorum boyle balik gibi bazen kayiyo gibi bilmiyorum ama gercekten bebis galiba oyle olmasada oyle zannetmek bile harika bi duygu:))
Bende öyleyim canim sol tarafa yatarsan bebek daha ii gelişir diyorlar yatmak ne mümkün sabaha kadar dönüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?