2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese merhabalar güzel anne adayları. Sizlere bişey sormak istiyorum, hamileliğin ilk aylarında nar yememizde bi sakınca var mı, internetten baktığımda bazı sitelerde ilk 3 ay yemeyin yazıyor, bilgisi olan var mı aranızda?

Bende sürekli kabizim.ilk hamileliğimde de böyleydi.doğumda daha fena hemoroid oldum.şimdi de çok korkuyorum aynıların o yaşamaktan.bu gidişimde doktora sorucam öncekinde senokot isimli bitkisel bi hap kullanmıştım doktortavsiyesiyle o rahatlatıyordu.

Ben daha 5+4 haftalıkken akşamları nar sıkıp içerdim ve bigün bol maydanoz yedim sonrasında kahverengi lekelenmem oldu doktora sordum onlarla alakası olmaz dedi ama eskiler bana tüketmemem gerektiğini söyledi. En azında az miktarda tüketilebilir. Birde Şeyda Coşkunun hamilelikte beslenme listesine bakmıştım yoğurt üzerine 1 yemek kaşığı kadar nar koymuştu.

Maydanoz çok bol miktarda yenirse rahim içi kasılmaları tetikleyebiliyor. Tropik meyvelerde de bu risk var. Ama narı duymamıştım. Bence canın çekiyorsa ye, en kötüsü abartmadan yersin. Ben bazen meyve suyu olarak portakalla karıştırıp içiyordum. Hiç öyle kasılmam olmadı. (pardon mrs.women asıl diğer arkadaşın mesajını alıntı yapacaktım :))

teşekkür ederim cevabın için, benim de dün çok canım istedi, kocaman bi tane yedim ve zararlı olmadığına kesin ikna olsam bugün de yerim ama yemesem daha iyi olacak sanırım

anladım bana yazdığını, teşekkürler :) dün yedim bi tane, en iyisi birkaç gün ara verip sonra yemek sanırım, her şeyin fazlasının zarar olduğunu düşünürsek 2 günde 1 kilo nar çok olabilir

teşekkür ederim cevabın için, benim de dün çok canım istedi, kocaman bi tane yedim ve zararlı olmadığına kesin ikna olsam bugün de yerim ama yemesem daha iyi olacak sanırım
Demin oldukça radikal daha doğrusu sıkı tedbirleri yazan bir doktorun yazısını okudum. Evet narın içindeki bir madde kasılmaları tetikliyormuş. O yüzden günde birden fazlası sakıncalı olabilirmiş. Bence bir taneyi geçmediğin sürece ve kanaman yoksa arada sırada ya da her gün ye.

@feridei nasıl oldun? hastanede yatıyorsun sanırım hala.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Aynı meslek olunca aynı anda evde oluyo canım güzelliği var tabi.Allah kolaylık versin yalnız kalanlara canım.

biz de eşimle aynı ofisteyiz odalarımız ayrı gün içinde pek görüşemiyoruz akşam da oğlan bırakmıyor sağolsun:) bi de herkes diyor ki aynı ortamda zor olmuyor mu.. yok dedik olamıyor:))

kızlar merhaba. uzun zamandır giremiyordum bugün de kar tatili nedeniyle kamu kurumlarındaki idari izinden faydalandım Evdeyim. ve bir buçuk aydan beri ilk defa yemek pişiriyorum. tabi soğan kavurmak yok çünkü o hala itici geliyor. @sidelya2011 bulantıların ne durumda arkadaşım. ben inanamıyorum ama 4 gündür çıkarmıyorum. tabi bu sefer de panik oldum bisi mi oldu diye. salı günü doktora gidecem onbirinci hafta içersinde oluyorum 11 +2 falan hatta. ikili Tarama 11+0 dan itibaren yapiliyormus. gittiğimde ikili taramada yapılırmı acaba bilgisi olan varmı bu konuda tarihleri bana yakın olan arkadaşlar

Canım muhtemelen yapılır.seninle aynı tarihli bir arkadaşta hafta sonu gidecekti.

humeyra81 bnde dun ogrendim canim drum eylul annesisin diyor.

%80 kiz dedi doktorumuz genelde dogru bikiyormus
Ben kizlar gec belli olur diye duymustum hep.
Gelecek ay tam belli olur sanirim.

Bugun 11+2 yiz bizde
Tebrik ederim canim evet kizlar daha gec erkekler daha erken belli oluyor ama doktorun tecrubeside onemli tabi

12+0dan itibaren yapıyorlar canım bildiğim kadarıyla, 2-3 hafta bir aralığı var..

canım tarihlerimiz aynı deil ama doktorum ikili tarama için tarih verdi, o tarihte ben de 11+2 olacağım, hatta erken deil mi diye düşündüm ama çok rahat görürüz, ense kalınlığını ölçeriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…