- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
Bende sürekli kabizim.ilk hamileliğimde de böyleydi.doğumda daha fena hemoroid oldum.şimdi de çok korkuyorum aynıların o yaşamaktan.bu gidişimde doktora sorucam öncekinde senokot isimli bitkisel bi hap kullanmıştım doktortavsiyesiyle o rahatlatıyordu.aynı sorun bendede vardı 3 gündür rahatım baya şükür kayısı özellikle dr ye bol bol dedi hatta kaynat suyunu iç dedi ve sabahları aç karnına ılık su iç dedi faydası oldumu dersen sadece ılık suyun faydasını gördüm kayısı pek yemedim...
kabız olmamam gerekiyor benimde plesantam rahim ağzında olduğu için dene belki faydasını görürsün...
Rica ederim. Böyle endişeler çok normal. Benim klıma öyle şeyler geliyor ki endişelenecek bazen inanamazsın :)İçimi rahattlattın çok teşekkürler önerin için .Allah razı olsun..
Ben daha 5+4 haftalıkken akşamları nar sıkıp içerdim ve bigün bol maydanoz yedim sonrasında kahverengi lekelenmem oldu doktora sordum onlarla alakası olmaz dedi ama eskiler bana tüketmemem gerektiğini söyledi. En azında az miktarda tüketilebilir. Birde Şeyda Coşkunun hamilelikte beslenme listesine bakmıştım yoğurt üzerine 1 yemek kaşığı kadar nar koymuştu.Herkese merhabalar güzel anne adayları. Sizlere bişey sormak istiyorum, hamileliğin ilk aylarında nar yememizde bi sakınca var mı, internetten baktığımda bazı sitelerde ilk 3 ay yemeyin yazıyor, bilgisi olan var mı aranızda?
Maydanoz çok bol miktarda yenirse rahim içi kasılmaları tetikleyebiliyor. Tropik meyvelerde de bu risk var. Ama narı duymamıştım. Bence canın çekiyorsa ye, en kötüsü abartmadan yersin. Ben bazen meyve suyu olarak portakalla karıştırıp içiyordum. Hiç öyle kasılmam olmadı. (pardon mrs.women asıl diğer arkadaşın mesajını alıntı yapacaktım :))Ben daha 5+4 haftalıkken akşamları nar sıkıp içerdim ve bigün bol maydanoz yedim sonrasında kahverengi lekelenmem oldu doktora sordum onlarla alakası olmaz dedi ama eskiler bana tüketmemem gerektiğini söyledi. En azında az miktarda tüketilebilir. Birde Şeyda Coşkunun hamilelikte beslenme listesine bakmıştım yoğurt üzerine 1 yemek kaşığı kadar nar koymuştu.
Ben daha 5+4 haftalıkken akşamları nar sıkıp içerdim ve bigün bol maydanoz yedim sonrasında kahverengi lekelenmem oldu doktora sordum onlarla alakası olmaz dedi ama eskiler bana tüketmemem gerektiğini söyledi. En azında az miktarda tüketilebilir. Birde Şeyda Coşkunun hamilelikte beslenme listesine bakmıştım yoğurt üzerine 1 yemek kaşığı kadar nar koymuştu.
Maydanoz çok bol miktarda yenirse rahim içi kasılmaları tetikleyebiliyor. Tropik meyvelerde de bu risk var. Ama narı duymamıştım. Bence canın çekiyorsa ye, en kötüsü abartmadan yersin. Ben bazen meyve suyu olarak portakalla karıştırıp içiyordum. Hiç öyle kasılmam olmadı. (pardon mrs.women asıl diğer arkadaşın mesajını alıntı yapacaktım :))
Demin oldukça radikal daha doğrusu sıkı tedbirleri yazan bir doktorun yazısını okudum. Evet narın içindeki bir madde kasılmaları tetikliyormuş. O yüzden günde birden fazlası sakıncalı olabilirmiş. Bence bir taneyi geçmediğin sürece ve kanaman yoksa arada sırada ya da her gün ye.teşekkür ederim cevabın için, benim de dün çok canım istedi, kocaman bi tane yedim ve zararlı olmadığına kesin ikna olsam bugün de yerim ama yemesem daha iyi olacak sanırım
Aynı meslek olunca aynı anda evde oluyo canım güzelliği var tabi.Allah kolaylık versin yalnız kalanlara canım.esim evde olmadigi icin tatil zamani bunaltici oluyor benim icin...senin keyfin yerindedir canim esin hizmet eder sana...
Aynı meslek olunca aynı anda evde oluyo canım güzelliği var tabi.Allah kolaylık versin yalnız kalanlara canım.
kaç çıktı demirin ve şuan kaç haftalıksın?
bana da dun biraktirdi folbiol u. ferrum Fort diye bir demir ilacı na başladım bugün
Canım muhtemelen yapılır.seninle aynı tarihli bir arkadaşta hafta sonu gidecekti.kızlar merhaba. uzun zamandır giremiyordum bugün de kar tatili nedeniyle kamu kurumlarındaki idari izinden faydalandım Evdeyim. ve bir buçuk aydan beri ilk defa yemek pişiriyorum. tabi soğan kavurmak yok çünkü o hala itici geliyor.@Sidelya2011 bulantıların ne durumda arkadaşım. ben inanamıyorum ama 4 gündür çıkarmıyorum. tabi bu sefer de panik oldum bisi mi oldu diye. salı günü doktora gidecem onbirinci hafta içersinde oluyorum 11 +2 falan hatta. ikili Tarama 11+0 dan itibaren yapiliyormus. gittiğimde ikili taramada yapılırmı acaba bilgisi olan varmı bu konuda tarihleri bana yakın olan arkadaşlar
benimde demirim 9.9 çıktı ki çok düşük doktor ilaç vermedi 3. aydan sonra dedi benim şuan 9 haftalık demek 12. haftadan sonra verecek banada. teşekkürler :)hgb : 11.2 mcv : 58 . 12 haftama giricem yarın
Tebrik ederim canim evet kizlar daha gec erkekler daha erken belli oluyor ama doktorun tecrubeside onemli tabihumeyra81 bnde dun ogrendim canim drum eylul annesisin diyor.
%80 kiz dedi doktorumuz genelde dogru bikiyormus
Ben kizlar gec belli olur diye duymustum hep.
Gelecek ay tam belli olur sanirim.
Bugun 11+2 yiz bizde
kızlar merhaba. uzun zamandır giremiyordum bugün de kar tatili nedeniyle kamu kurumlarındaki idari izinden faydalandım Evdeyim. ve bir buçuk aydan beri ilk defa yemek pişiriyorum. tabi soğan kavurmak yok çünkü o hala itici geliyor.@sidelya2011 bulantıların ne durumda arkadaşım. ben inanamıyorum ama 4 gündür çıkarmıyorum. tabi bu sefer de panik oldum bisi mi oldu diye. salı günü doktora gidecem onbirinci hafta içersinde oluyorum 11 +2 falan hatta. ikili Tarama 11+0 dan itibaren yapiliyormus. gittiğimde ikili taramada yapılırmı acaba bilgisi olan varmı bu konuda tarihleri bana yakın olan arkadaşlar
benimde demirim 9.9 çıktı ki çok düşük doktor ilaç vermedi 3. aydan sonra dedi benim şuan 9 haftalık demek 12. haftadan sonra verecek banada. teşekkürler :)
kızlar merhaba. uzun zamandır giremiyordum bugün de kar tatili nedeniyle kamu kurumlarındaki idari izinden faydalandım Evdeyim. ve bir buçuk aydan beri ilk defa yemek pişiriyorum. tabi soğan kavurmak yok çünkü o hala itici geliyor.@sidelya2011 bulantıların ne durumda arkadaşım. ben inanamıyorum ama 4 gündür çıkarmıyorum. tabi bu sefer de panik oldum bisi mi oldu diye. salı günü doktora gidecem onbirinci hafta içersinde oluyorum 11 +2 falan hatta. ikili Tarama 11+0 dan itibaren yapiliyormus. gittiğimde ikili taramada yapılırmı acaba bilgisi olan varmı bu konuda tarihleri bana yakın olan arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?