İnşalah tabi bizmde evlatlarımız olucak bizde kayınvalide olucaz..ama şunu bilirim kadındır erkeği idare eden..yüzüne güleceksin sorun yapmadan halledeceksin bence kadın akıllı olursa yuvasını kurtarır.benim eşim de ailesine düşkündür mesela ben derim ona gel annne gidelim özlemiştir bizi filan o demeden ben diyorum bu sefer hem onun hoşuna gidiyor hemen diyorki çok oturmayalım ordan gezmeye gidelim..karşına almıcaksın o onun ailesi kabul edeceksin boşuna dememişler sadece adamla evlenmiyorsun aileylede evleniyorsun.
Henuz ogrenen olmadi canimCinsiyetlerinizi ogrendiniz mi kizlar:)
aynen, sen ne kadar ailesinden yana olursan sanırım rahat hissedip bu sefer kendileri hafiften mesafe koymaya başlıyorlar.. ben eşimin annesini eleştireceğini duyacağımı söyleseler inanmazdım, o derece seviyor sayıyordu, yine sever elbette ama artık hatalarını da kabul ediyor, evlilik zamanla oturuyor.. herkese yuvasında huzur versin Rabbim..[/QU
evet tabi zaman la oturuyor.aminn allah herkesi mutlu etsin yuvasında yuva dağıtmak kolay ama ne oluyor parçalanmış hayatlar allah kimsenin yuvasını bozmasın..
evt ya ben bu hamileliği çok sevdimmmm[/QUOTE]="hxuxsnxuxzan, post: 39366069, member: 79205"]Günaydın güzel anneler.bugün is yok kar tatili.evde tembellik yapma zamanı.hamileliğin en güzel yani eşine nazlanıp dinlenmek.
aynen, sen ne kadar ailesinden yana olursan sanırım rahat hissedip bu sefer kendileri hafiften mesafe koymaya başlıyorlar.. ben eşimin annesini eleştireceğini duyacağımı söyleseler inanmazdım, o derece seviyor sayıyordu, yine sever elbette ama artık hatalarını da kabul ediyor, evlilik zamanla oturuyor.. herkese yuvasında huzur versin Rabbim..
Günaydın kızlar hepimize Allah kolaylık versin bizde kar yok yine işteyiz malesef
Tsk gurur yapınca kazanan olmuyor gerçekten kimsenin eline bişey geçmiyor hayat kısa mutluluklarimiz yavrularımızla artsın insallahher aile böyle sorunlar yaşıyor Allah eşlerimizle birbirimize muhabbetimizi artırsın.. çok güzel sonuçlandırmışsınız süpersiniz:) yuvayı dişi kuş yapar misali kadının adım atması aslında bi eziklik değil, eminim Rabbim mükafatını verir.. yuvalar kolay kurulmuyor.. devam ettirilmesi de hakkaten bu devirde zor..
Canım yaşadıkların çok zor seni anlayabiliyoruz hepimiz Allahım bebeğini sana bağışlasın emin ol o senin çok kıymetini bilecek sadece zamana bırak biz haftada 1-2 gitmeye dayanamazken sen sürekli berabersin ama kader kısmetr demekten başka çarede yok inş herşey gönlünce olur umarım en kısa zamanda bu günleri unutursunHepinizden allah razi olsun kizlarr ama inanin o kadr herseyi anlayisla karsiladm o kadr inanin karsisinda degerinin bilinmemesi cok aci durum cok canim yaniyo inanin o kadr sevdigimdem her seye oncelk onun isteklerni tuttum , inanin butun takilarimi verip altina ARaba aldim ustune yaptim smdi ailesiyle kullaniyo ve benm hicbi soz hakkim yok inanin zaten hersye susuyorm ama degismick omur boyu ailem dicek aielsi ben degilsem yasasn ailesyle bundn sonra sadece coccugm icin hayatla savasirim ha bana deger verir kiraya cikar aielsine sahip cikarsa bende yine anlaysli olurm artk cocugumn hakkini yedirmicem ..sirfff sigarasidr faturalaride telefonun yazmaktan hesap yaparken cocugn hastanesini mutfk masrafni bile eledim inanin benm yavrumn sucu neailem hep evime alisvers yapiyo onlarn verdgo haslklarla herseymi hallediyorm
senin anneliğini yargılamıyorum. Lütfen konuya duygusallık karıştırma. Sen benim ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin. Portakal ve bezelye gibi gayet faydalı şeylerde de şeker var. Zaten şeker hastalığını hamilelik oluşturuyor yediklerin sadece resmin ufak bir kısmı. Seni yargılamak gibi bir düşüncem yok. Tabiki istediğini yapacaksın. Ben buraya genel yazıp fikrimi söyledim. Fikirlerimi yargılayan sensin. Ben sadece konuyu tartışıyorum. Bu arada evet doktor ünvanına sahibim o yüzden biraz daha bilerek ve okuyarak bunları konuşuyor olabilirim ama bunun önemi yok şu an, kişisel fikrimi ve zaten olağan bir protokolü söylüyorum.öncelikle burası karatayı tartışma başlığı değil ben görüşlerimi yazdım tercihimi de yazdım ben seni şeker yüklemesi yaptıracağın için nasıl yargılayamazsam sen de beni yargılayamazsın.
yazdıklarına dikkat et ben bebeğimi düşünmüyor muyum? benim anneliğimi şu başlık altında hiç kimse yargılayamaz... sana göre yanlışsam sen de bana göre yanlışsın... inşallah vazgeçersin yükleme yapmazsın dersem bu açıkca saygısızlık olur... ben tıbben bişey savunmuyorum mesleğin nedir doktor musun? karatayın doğru bir beslenme yöntemi önerdiğini kendim uyguladığım için düşünüyorum ve bulantılarım geçip de normale döndüğümde inşallah öyle beslenmeyi düşünüyorum.. kimse cahil değil, kimse kimseden akıl alacak durumda değil. karatayın kitabını okudun mu? portakala hayır mı diyor ya da bezelyeye hayır mı diyor? karatay deyince hemen ama o çok et diyor ama o meyveye hayır diyorlar ilk duyduklarım bunlar.. çünkü kimse okumuyor anca birkaç yorumla kanaat getiriyor.. her neyse, lütfen hakkımda yargıda bulunma, hele anneliğime asla..ben 4 yaşında çocuk annesiyim çokşükür buralardan anneliği öğrenecek değilim..
Merhaba canim:)Herkese merhaba güzel anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?