canım ne olur üzme, bu o kadar yaygın bir sorun ki, inan bir arada yaşamasanız da ilk zamanlar böyle sorunlar yaşanıyor malesef.. kadınlar aile kurmaya ailesini benimsemeye daha yatkın erkekler için koca kimliği biraz daha zor oluşuyor, inşallah çocuğunuz doğduktan sonra bir aile olduğunuzu daha iyi anlayacak size bağlanacak.. anlattığın meselede kesinlikle haklısın. bu süreçte zaten normalden de hassassın, ama erkekler malesef algılayamayabiliyor, o yüzden sen kendi değerini kendin bil, ailesine gittiğinde bi süre hiç tepki verme, sen tepki verdikçe onlar kıymete binecek, evde konuşurken aile konusu açma, kendine meşgale bul bolca dinlen film izle bebeğin için kitaplar oku, kendine sevdiğin şeyler yap, ailen yakınmış ailene git, ama sen gidiyorsan ben de gidiyorum aileme diyerek gitme.. bi süre sonra eşin üzerindeki ilginin dağıldığını farkedince sana dönecektir.. tecrübelerimle konuşuyorum. eşimle aramızda zerre sorun yoktu tek mesele ailesi idi, ama kendi hatamı farkettim konuyu ben açıyordum. bıraktım bahsetmeyi, o ailesinden bahsederse dinledim ama hiç olumsuz tepki vermedim. zamanla eşim onları savunmayı bıraktı, şimdi gelip o ailesinden bana dert yanıyor ben ona ailesini savunuyorum.. her gün yarım saat ailesiyle konuşurdu, şimdi ben ondan daha çok arıyorum düşünebiliyor musun... ama kendime kızıyorum o süreçte nden kendimi üzdüm diye.. bir hobi çok iyi geliyor canım.. ben yurtdışına tayinimiz çıkınca arkadaşlarımdan vs ayrılmak zor geldi, kanaviçeye başladım öyle iyi geldi ki.. sana da tavsiye ederim... çok uzun oldu kusura bakma sadece böyle ailevi nedenlerle sorun yaşayanlara çok üzülüyorum...o yüzden yazdım..