2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim gerçekten yaşadıklarını kolay bişey değil ama sana tavsiyem hersey zamanla rayına oturur herşey zamana bırak eşini ara erkekler bizim kadar ince fikirli ince düşünceli değil hayirlisiyla bebeğini kucağına al canim ozaman bak görürsün hersey değişecek suan ailenin yasındasın inanki onlar daha fazla yıpraniyor sadece kendini değil ve şuanki durumunu değil daha sonrasini dusun çekip gitmek çok kolay savaşmak ise zor sen kolay olanı seçmissin eşinin ailesine karşı eşinle kötü olma onlara bişey olmaz ama sen ve esin çok daha yipranirsinuz Ailene sahip çık canım benim gerçekten çok zor dönem seni çok iyi anlıyorum hayat herzaman insana gulumsemiyor malesef onu iyi yapmak birazda sana düşüyor savaşmak ve esini kazanmak inanki mutlu günler seni bekliyor sadece sabırlı ol ailene herseiy yansıtmak belki üstüme vazife değil ama yazmak istedim

Kizlar coook korkuyorum bebeyim buyuyor cokda iyi amma sag bovreyimde 10 fazla 1,5 sm taslar var bir ay oldu oyreneli farkli farkli doktorlara proflara gitdim herkes sabr et diyor coool agri veriyor haftanin uc gunu yatiyom yalniz acolde serum iyi geliyor parolda minosetde bi sey yapmiyor bazi insanlar diyor ki bebeyi aldir ameliyyat ol aldirirmiyim hic Hayatda aldirmam vicdan azabindan olurum Onu veren Allah ne yazdiysa onu yasiycam her seyi goze aldim 16 haftada uc mudahile edile bilirmis ... stent bovreye... katetr...ameliyyat ... amma bebegim zarar gorur diye korkuyorum serum alirsam Dualara ihtiyacim var

Evrembus
Slm canım benim de başımdan bu yaz buna benzer bir olay geçti 2 ay eşimle görüşmedik ben alemde oda ailesinde kaldı Ama en sonunda şunu anladik esim birasz gec anladı ama seytan en sevdiği işi yapıyordu eşleri ayırmaya çalışıyordu .Allah rızası için hakaretlere iftiralara rağmen sustum
2 ay da evde birbirimize restlestik .dinimize göre bir kadın kocaya nasıl davranmalı kendim okudum ve ona gore davrandim esim sasirdi güzel bir anda esimden kadının kocası üzerindeki haklarını okumasını istedim .sağ olsun okudu ikimizde birbirimize yanlış davranıyor musuz çok iyi anladık inan bu olaydan sonra ikimizde Allah rızası nazari ile davranıyoruz suan . Ama önce kadın boyun egmeli Allah rizasi icin yapmali mukafati ondan beklemeli onu anladım

Kızlarr çok fenayım ya, mahvetti bu bulantılar beni..dr ilaç verdi dramamine diye, sabah bulantıyla kalkıyorum ilaçtan alıyorum 10 dk sonra kendimi lavaboda buluyorum galiba ilk üç aydaki bu bulantıya napsak boş illa bulanacak sanırsam..

Anti hcv antı hıv aile hekiminde yaptırdım idrar tahlilini almadılar bı de doktorum d vitamını testini yazmış aile hekimim buna gerek yokki dedi hastanede fiyatı da cok yuksek gelince onu da yaptırmadım
gecmis olsun insallah guzel cikmistir sonuclar ne yazik ki dr sirf hastaneye para kazndrmak icin gereksz tahliller istiyorlar.bazilari da sadece ozeldeki tahlilleri istiyo .

cevap yazab herkese çok teşekkür ederim. bugün doktora gidicektim fakat asansör çalışmıyor 7.katta oturuyorum in çık zorlanırım diye gitmek istemiyorum. şu an uğraşıyolar sanırım inşallah yaparlar. çalışırsa öğleden sonra gidicem. mesajlarınız rahatlatıyor beni :) tsk ederim tekrar.

teşekkür ederim canım aynen katılıyorum..

canım ne olur üzme, bu o kadar yaygın bir sorun ki, inan bir arada yaşamasanız da ilk zamanlar böyle sorunlar yaşanıyor malesef.. kadınlar aile kurmaya ailesini benimsemeye daha yatkın erkekler için koca kimliği biraz daha zor oluşuyor, inşallah çocuğunuz doğduktan sonra bir aile olduğunuzu daha iyi anlayacak size bağlanacak.. anlattığın meselede kesinlikle haklısın. bu süreçte zaten normalden de hassassın, ama erkekler malesef algılayamayabiliyor, o yüzden sen kendi değerini kendin bil, ailesine gittiğinde bi süre hiç tepki verme, sen tepki verdikçe onlar kıymete binecek, evde konuşurken aile konusu açma, kendine meşgale bul bolca dinlen film izle bebeğin için kitaplar oku, kendine sevdiğin şeyler yap, ailen yakınmış ailene git, ama sen gidiyorsan ben de gidiyorum aileme diyerek gitme.. bi süre sonra eşin üzerindeki ilginin dağıldığını farkedince sana dönecektir.. tecrübelerimle konuşuyorum. eşimle aramızda zerre sorun yoktu tek mesele ailesi idi, ama kendi hatamı farkettim konuyu ben açıyordum. bıraktım bahsetmeyi, o ailesinden bahsederse dinledim ama hiç olumsuz tepki vermedim. zamanla eşim onları savunmayı bıraktı, şimdi gelip o ailesinden bana dert yanıyor ben ona ailesini savunuyorum.. her gün yarım saat ailesiyle konuşurdu, şimdi ben ondan daha çok arıyorum düşünebiliyor musun... ama kendime kızıyorum o süreçte nden kendimi üzdüm diye.. bir hobi çok iyi geliyor canım.. ben yurtdışına tayinimiz çıkınca arkadaşlarımdan vs ayrılmak zor geldi, kanaviçeye başladım öyle iyi geldi ki.. sana da tavsiye ederim... çok uzun oldu kusura bakma sadece böyle ailevi nedenlerle sorun yaşayanlara çok üzülüyorum...o yüzden yazdım..

her aile böyle sorunlar yaşıyor Allah eşlerimizle birbirimize muhabbetimizi artırsın.. çok güzel sonuçlandırmışsınız süpersiniz:) yuvayı dişi kuş yapar misali kadının adım atması aslında bi eziklik değil, eminim Rabbim mükafatını verir.. yuvalar kolay kurulmuyor.. devam ettirilmesi de hakkaten bu devirde zor..

O kadar üzüldüm kii tarif edemem evet veren o alan o elden bir şey gelmiyor şükür etmekten başka rabbim sabır versin inş. En kısa zamanda meleğin sağlıkla gelir.
Ta

Insallahh cnmm tsk ederim.tahlil yapildi sperm kalitesizliginden olmus diyebiliyotum dedi doktor

Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin yeniden güzel haberler alalım senden ..

Çok doğru senide tebrik ederim..

Çok haklısın erkekler zor alışıyor evliliğe,bide kıymetli olmasada evlenince ailesi kıymetli oluyor ama sen kendine başka ilgi alanı bul sen mutlu olduğun şeyeleri yap ama inat yapma çünkü erkeğin en hasas noktası ona inat yapılması dediğinin yapılmaması.boşver allalha dua et iyi davran bunu allah ,ç,n yap sabret elbet düzelektir alahun izini ile..

bizim bir tanıdığımız annesiyle konuşmazdı bile, evlendikten sonra annesi anacığı oluverdi:)) kadın sabırlı akıllı davranırsa meseleler aşılıyor, yoksa malesef günümüzde bi çok boşanma böyle şeyler yüzünden.. biz de ilerde kv olucaz, inşallah iyilerinden oluruz..

Canım allah sabır versin her hale şükretmek ne güzel seni tebrik ediyorum.inaşalah en kısa zamanda güzel haberler alırız senden ..

Minoset veya parol öneriyorlar canım. Çok geçmiş olsun, bende de ara ara çok şiddetli baş ağrısı oluyor

İnşalah tabi bizmde evlatlarımız olucak bizde kayınvalide olucaz..ama şunu bilirim kadındır erkeği idare eden..yüzüne güleceksin sorun yapmadan halledeceksin bence kadın akıllı olursa yuvasını kurtarır.benim eşim de ailesine düşkündür mesela ben derim ona gel annne gidelim özlemiştir bizi filan o demeden ben diyorum bu sefer hem onun hoşuna gidiyor hemen diyorki çok oturmayalım ordan gezmeye gidelim..karşına almıcaksın o onun ailesi kabul edeceksin boşuna dememişler sadece adamla evlenmiyorsun aileylede evleniyorsun.

bus, post: 394, member: 403233"]canim o kadar uzun hikayeki artik inan buradada konusup uzulup sinirlenip bebeganam mermk istemiyorm artk allah goruyo cokyoruldum kisacasi esimin ailesyle ayni binada oturuyoruz ve anlasamiyorum , her sey istedikleri gibi olunca ben susunca iyiyim ama hakkimi savunmaya basladigim an esim dolup asagi iniyo hepbkavga gurultu aglama en son p.tesi gunu bu halimle her gun kusmama ragmen o yemek kokularinin arssina girip yemek yapip esimi bekliyorm gelip yukari cikiyo oyun mac diye bende ilk defa gitmiceksin anlasmistik sende bende kocana a bi kere ailemize cikicz gidicez diye dedim , dinlemedi bagirdi basti kapiyi gitti topladm mutfagi giydim ustumu aksam 8 mesaj attim bende gidiyorm ailemle oturucm sen gittikce aksam gelr alirsn diye bNa dedi nasil gittiysen oyle gelirsn bende yokya dedim gelir arabayla alirsn cevap yok cikiyorm ben dedim bekliyormki insn baktm takmiyo cektim kapiyi cikiyorm baktim aradan sesler geliyo gulmeler goller keyifler yernde olsem haberi olmick geldim eve sonra ariyo beni yolds bagirip cagirmalar nasl gidermism oyle yani bana gram saygisi yol ailesi icin dogmus.. [/QUOTE]
allah yardımcin olsun cnim bizde altlı üstlü oturuyoruz bizde cok sorun yaşadık ilk evlendigimizde daha kötüydü evin tek oglu kaynanam isterdiki hep beraber olalim yatmadan yatmaya aşagıya inelim bende cok çıldırırdım ama eşim evimize alışınca kendi evimizde rahat ediyor zamanla alışıp kabulleniyorlar hatta konuşmuyordum bebegimizin olacagini duyunca grldiler kutladılar teşekkür ettim bende ama kesinlikleeskisi gibi olamam mesafeli olacam...herneyse eşimle cok iyiyiz bebegimiz evimize mutluluk geturdi allahıma binlerce şükü... allahim seninde yardımcın olsun kocana merhamet versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…