2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bende arkadasin yazısını gördüğüm için cevap yazmistim bu konuya. Gerçekten insanlara bilgi verilmek istendiğinde eğer amaç gerçekten bilgi vermekse usluba biraz dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.

Kızlar sizinle bir sevincimi paylaşmak istiyorum :) Açıköğretim de okuyorum. Ve bu dönem final sınavlarına malum bebeğim ile birlikte girmistik :) Sınavda midemi çok bulandirmisti sağolsun kendisi. Bugün sınav sonuçları açıklandı veeeeee 3.16 ortalama ile bir kez daha onur öğrencisi oldum Bizim evde herkes üniversite öğrencisi çocuk resmen öğrenci evinde büyüyecek :)

Kizlar midem hic bulanmiyo 2 gundur ve esimle cok kotu durumdayiz suan ailemin yanindayim sanirm cok yiprandm hamileligimn basndan beri her gun aglayip sinirlenmektn bebegime bi sey oldu sanirm cok korkuyorm iyiki varsinz arkadaslarim, dualarinizi eksik etmeyin benden

Aynen sağlıklı olsun da ötesi boş. Rabbim her tarafları tastamam güzel yavrular nasip etsin herkese. Tüm bekleyenlere...

Tebrik ederim canm allahim insallah basarilarinin devaminida getirir bu devirde okumak calismak ayaklarinin ustunde durmak gercekten cok onemli

Canım bende öyleyim. Doktora gittim sırf bu yüzden bebeğimi göriyim diye. Allaha Şükür iyiydi. Doktor gülmüştü bana. aralıklarla kusabilirsin sürekli kuscan diye bişey yok dedi. Ben rahatlamıştım. Aynı senin gibi korkuyodum. Bende 3 gündür gene yok kusma. Gecende böyle oldum sonra bi başladı kusmaktan yüzümde kırmızı noktalar çıkmaya başlamıştı. Bebeklerimiz Allaha emanet...

Tebrik ederim canm allahim insallah basarilarinin devaminida getirir bu devirde okumak calismak ayaklarinin ustunde durmak gercekten cok onemli

Tesekkur ederim :) Evet gerçekten de öyle. Ama bazen zor oluyor. Hem çalışma hayatı, hem evlilik, hem açıköğretim, hem yüksek lisans bir de şimdi üzerine bebek Allah yardimcım olsun tüm anneler ile birlikte inşallah...

Özel bir soru olacak belki Özür dilerim lakin burada artık hem sıkıntılarımizi hem sevinclerimizi paylasmamiza istinaden soruyorum; esinle problem nedir? Neden bu denli Yiprandin?

Özel bir soru olacak belki Özür dilerim lakin burada artık hem sıkıntılarımizi hem sevinclerimizi paylasmamiza istinaden soruyorum; esinle problem nedir? Neden bu denli Yiprandin?
canim o kadar uzun hikayeki artik inan buradada konusup uzulup sinirlenip bebegime zarra vermk istemiyorm artk allah goruyo cokyoruldum kisacasi esimin ailesyle ayni binada oturuyoruz ve anlasamiyorum , her sey istedikleri gibi olunca ben susunca iyiyim ama hakkimi savunmaya basladigim an esim dolup asagi iniyo hepbkavga gurultu aglama en son p.tesi gunu bu halimle her gun kusmama ragmen o yemek kokularinin arssina girip yemek yapip esimi bekliyorm gelip yukari cikiyo oyun mac diye bende ilk defa gitmiceksin anlasmistik sende bende haftada bi kere ailemize cikicz gidicez diye dedim , dinlemedi bagirdi basti kapiyi gitti topladm mutfagi giydim ustumu aksam 8 mesaj attim bende gidiyorm ailemle oturucm sen gittikce aksam gelr alirsn diye bNa dedi nasil gittiysen oyle gelirsn bende yokya dedim gelir arabayla alirsn cevap yok cikiyorm ben dedim bekliyormki insn baktm takmiyo cektim kapiyi cikiyorm baktim aradan sesler geliyo gulmeler goller keyifler yernde olsem haberi olmick geldim eve sonra ariyo beni yolds bagirip cagirmalar nasl gidermism oyle yani bana gram saygisi yol ailesi icin dogmus..

Canım tevekkülüne hayran kaldım; Rabbim sana ne güzel bi olgunluk vermiş; inş tez zamanda sağlıkla evladınla mükafatlandırır dilerim arkadaşım

Çok üzüldüm Allah yardimcin olsun... Esin ve senin yaslariniz kaç?

Evet canim keski yakin olsak ben burda yalnizim Azerbaycanliyim Ailem orda Amma esim Izmirli
Kıyamam zordur gurbet yine görüşürüz cnm benim ailemim hepsi izmir içinde oturuyor yanlızlık zor ben 1 vesait uzaklıktayım bazen o bile zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…