kikikikiki bende öyleyimBazen bebeğin gelişimini görmek için bi şeyler yazasim geliyor
öncelikle burası karatayı tartışma başlığı değil ben görüşlerimi yazdım tercihimi de yazdım ben seni şeker yüklemesi yaptıracağın için nasıl yargılayamazsam sen de beni yargılayamazsın.
yazdıklarına dikkat et ben bebeğimi düşünmüyor muyum? benim anneliğimi şu başlık altında hiç kimse yargılayamaz... sana göre yanlışsam sen de bana göre yanlışsın... inşallah vazgeçersin yükleme yapmazsın dersem bu açıkca saygısızlık olur... ben tıbben bişey savunmuyorum mesleğin nedir doktor musun? karatayın doğru bir beslenme yöntemi önerdiğini kendim uyguladığım için düşünüyorum ve bulantılarım geçip de normale döndüğümde inşallah öyle beslenmeyi düşünüyorum.. kimse cahil değil, kimse kimseden akıl alacak durumda değil. karatayın kitabını okudun mu? portakala hayır mı diyor ya da bezelyeye hayır mı diyor? karatay deyince hemen ama o çok et diyor ama o meyveye hayır diyorlar ilk duyduklarım bunlar.. çünkü kimse okumuyor anca birkaç yorumla kanaat getiriyor.. her neyse, lütfen hakkımda yargıda bulunma, hele anneliğime asla..ben 4 yaşında çocuk annesiyim çokşükür buralardan anneliği öğrenecek değilim..
Yeni Sehir de canim Ozel Deniz hastanesine gidiyorum eski Kocaman Hastanesi yaniKemalpaşa cnm sen neredesin hangi dr gidiyorsun?
bize yine okullar tatil oldu ama evde durmak beni daha cok bunaltiyor..umarim size de olmaz cnm...kızlar bizede yrn iş olmasa bari bu karda
Hm baya tersiz :) basmanede anneannem oturuyor aman bilirim yani o tarafları.Yeni Sehir de canim Ozel Deniz hastanesine gidiyorum eski Kocaman Hastanesi yani
Aynen sağlıklı olsun da ötesi boş. Rabbim her tarafları tastamam güzel yavrular nasip etsin herkese. Tüm bekleyenlere...evet canım parasetemol içeren ağrı kesicileri öneriyorlar emin olmak için tekrar tekrar sordum çok teşekkür ederim. ama 3-4 tane de çok değil mi?
supermıs aklımda bulunsun çok sağol cnm
1 tane minoset aldım biraz açıldım şimdi canım. evde çocuk olunca kafayı koyup yatamıyorsun yemeği çorbası uykusu oyunu...
sezeryan oldum ben ilk doğumda eve çıkınca dolorex vermişti bana da dr...
ilk hamileliğimde rüyamda kız bebek görmüştüm kızım oldu rabbime çok şükür bin şükür..
bu sefer erkek gördüm genelde annelere malum olur diyorlar ama bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinde...
Tebrik ederim canm allahim insallah basarilarinin devaminida getirir bu devirde okumak calismak ayaklarinin ustunde durmak gercekten cok onemliKızlar sizinle bir sevincimi paylaşmak istiyorum :) Açıköğretim de okuyorum. Ve bu dönem final sınavlarına malum bebeğim ile birlikte girmistik :) Sınavda midemi çok bulandirmisti sağolsun kendisi. Bugün sınav sonuçları açıklandı veeeeee 3.16 ortalama ile bir kez daha onur öğrencisi oldumBizim evde herkes üniversite öğrencisi çocuk resmen öğrenci evinde büyüyecek :)
Canım bende öyleyim. Doktora gittim sırf bu yüzden bebeğimi göriyim diye. Allaha Şükür iyiydi. Doktor gülmüştü bana. aralıklarla kusabilirsin sürekli kuscan diye bişey yok dedi. Ben rahatlamıştım. Aynı senin gibi korkuyodum. Bende 3 gündür gene yok kusma. Gecende böyle oldum sonra bi başladı kusmaktan yüzümde kırmızı noktalar çıkmaya başlamıştı. Bebeklerimiz Allaha emanet...İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert
Tebrik ederim canm allahim insallah basarilarinin devaminida getirir bu devirde okumak calismak ayaklarinin ustunde durmak gercekten cok onemli
Kizlar midem hic bulanmiyo 2 gundur ve esimle cok kotu durumdayiz suan ailemin yanindayim sanirm cok yiprandm hamileligimn basndan beri her gun aglayip sinirlenmektn bebegime bi sey oldu sanirm cok korkuyorm iyiki varsinz arkadaslarim, dualarinizi eksik etmeyin benden
canim o kadar uzun hikayeki artik inan buradada konusup uzulup sinirlenip bebegime zarra vermk istemiyorm artk allah goruyo cokyoruldum kisacasi esimin ailesyle ayni binada oturuyoruz ve anlasamiyorum , her sey istedikleri gibi olunca ben susunca iyiyim ama hakkimi savunmaya basladigim an esim dolup asagi iniyo hepbkavga gurultu aglama en son p.tesi gunu bu halimle her gun kusmama ragmen o yemek kokularinin arssina girip yemek yapip esimi bekliyorm gelip yukari cikiyo oyun mac diye bende ilk defa gitmiceksin anlasmistik sende bende haftada bi kere ailemize cikicz gidicez diye dedim , dinlemedi bagirdi basti kapiyi gitti topladm mutfagi giydim ustumu aksam 8 mesaj attim bende gidiyorm ailemle oturucm sen gittikce aksam gelr alirsn diye bNa dedi nasil gittiysen oyle gelirsn bende yokya dedim gelir arabayla alirsn cevap yok cikiyorm ben dedim bekliyormki insn baktm takmiyo cektim kapiyi cikiyorm baktim aradan sesler geliyo gulmeler goller keyifler yernde olsem haberi olmick geldim eve sonra ariyo beni yolds bagirip cagirmalar nasl gidermism oyle yani bana gram saygisi yol ailesi icin dogmus..Özel bir soru olacak belki Özür dilerim lakin burada artık hem sıkıntılarımizi hem sevinclerimizi paylasmamiza istinaden soruyorum; esinle problem nedir? Neden bu denli Yiprandin?
Canım tevekkülüne hayran kaldım; Rabbim sana ne güzel bi olgunluk vermiş; inş tez zamanda sağlıkla evladınla mükafatlandırır dilerim arkadaşımVeren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
Evet canim keski yakin olsak ben burda yalnizim Azerbaycanliyim Ailem orda Amma esim IzmirliHm baya tersiz :) basmanede anneannem oturuyor aman bilirim yani o tarafları.
canim o kadar uzun hikayeki artik inan buradada konusup uzulup sinirlenip bebegime zarra vermk istemiyorm artk allah goruyo cokyoruldum kisacasi esimin ailesyle ayni binada oturuyoruz ve anlasamiyorum , her sey istedikleri gibi olunca ben susunca iyiyim ama hakkimi savunmaya basladigim an esim dolup asagi iniyo hepbkavga gurultu aglama en son p.tesi gunu bu halimle her gun kusmama ragmen o yemek kokularinin arssina girip yemek yapip esimi bekliyorm gelip yukari cikiyo oyun mac diye bende ilk defa gitmiceksin anlasmistik sende bende haftada bi kere ailemize cikicz gidicez diye dedim , dinlemedi bagirdi basti kapiyi gitti topladm mutfagi giydim ustumu aksam 8 mesaj attim bende gidiyorm ailemle oturucm sen gittikce aksam gelr alirsn diye bNa dedi nasil gittiysen oyle gelirsn bende yokya dedim gelir arabayla alirsn cevap yok cikiyorm ben dedim bekliyormki insn baktm takmiyo cektim kapiyi cikiyorm baktim aradan sesler geliyo gulmeler goller keyifler yernde olsem haberi olmick geldim eve sonra ariyo beni yolds bagirip cagirmalar nasl gidermism oyle yani bana gram saygisi yol ailesi icin dogmus..
Kıyamam zordur gurbet yine görüşürüz cnm benim ailemim hepsi izmir içinde oturuyor yanlızlık zor ben 1 vesait uzaklıktayım bazen o bile zor oluyorEvet canim keski yakin olsak ben burda yalnizim Azerbaycanliyim Ailem orda Amma esim Izmirli
Çok üzüldümAllah yardimcin olsun... Esin ve senin yaslariniz kaç?
Allah razi olsun canm inan daha konnusmak istemiyorm uzulmek yerine oturup bebegime her gun dualar okicm sizde eksk etmeynÇok üzüldümAllah yardimcin olsun... Esin ve senin yaslariniz kaç?
Allah razi olsun canm inan daha konnusmak istemiyorm uzulmek yerine oturup bebegime her gun dualar okicm sizde eksk etmeyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?