2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
O kadar üzüldüm kii tarif edemem evet veren o alan o elden bir şey gelmiyor şükür etmekten başka rabbim sabır versin inş. En kısa zamanda meleğin sağlıkla gelir.

Değil cnm dişim ağrımıştı oğlumda 1 hafta minosetle durdum 5 taane içiyordum günde dr um öyle demişti normal ağrılarda 3 normal zaten...

İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert

Ah a
Ahh ahh o kayinvalideler

Bu arada bebegini kaybedenlere gecmis olsun. Allahim sabirlar versin. İnsallah en yakin zamanda guzel haberlerinizi aliriz. Birbirimizin duasina cok ihtiyacimiz var. Rabbim hepimizin yardimcisi olsin.

Canimm benimde eskisi kadar yok..sadece aç kaldigimda ve yemekten sonra çok su ictigimde midem bulaniyor..Sende telas yapma bisi yoktur Allahin izniyle..

Bence telaşlanma canım brnim 8. Haftamda öyle oldu birden kesilir gibi oldu hatta kesin bişey oldu dmiştim doktora gider gitmez kalbi atıyomu dedim. Çok şükür bişey olmamıştı .ara ara rahatlamalar oluyo bence.dün de rahattım bugün midem berbat mesela.korkma dua et gönlünü ferah tut canım

Canimm benimde eskisi kadar yok..sadece aç kaldigimda ve yemekten sonra çok su ictigimde midem bulaniyor..Sende telas yapma bisi yoktur Allahin izniyle..
Tsk ederim cnm. Sadece iki hafta surmesi kaygilandirdi beni.arada boyle oluyor mu?normal mi?

Ayy cnm benim icimi rahatlattin cok sagol.acile gitmek istedim esim yarin gidelim dedi.yarin dr a gidicem ama gercekten cok rahatlattin beni Allah razi olsun tatlim:)

Insaallahh cnm cok tsk edeeimm

Canim dun bi yazi okumustum bas donmelerim cok oluyor diye. 9. Haftada bulantilar aniden kesilebilir yaziyordu. Allahin izniyle birsey yoktur surekli devam edecek degildi

benim de 8. ve 9. haftalarımda çok bulantım ama aniden kesilmesi normal bence ilk hamileliğimde 6-12 arası olmuştu 12. haftamın bitmesi ile Bıçak gibi kesilmişti

Ayy cnm benim icimi rahatlattin cok sagol.acile gitmek istedim esim yarin gidelim dedi.yarin dr a gidicem ama gercekten cok rahatlattin beni Allah razi olsun tatlim:)
Allah senden razı olsun canım benim.bilirim ben o tedirginliği bütün gece uyumamıştım.rabbim herkese sağlıyla kucağına almayı nasip etsin

öncelikle burası karatayı tartışma başlığı değil ben görüşlerimi yazdım tercihimi de yazdım ben seni şeker yüklemesi yaptıracağın için nasıl yargılayamazsam sen de beni yargılayamazsın.
yazdıklarına dikkat et ben bebeğimi düşünmüyor muyum? benim anneliğimi şu başlık altında hiç kimse yargılayamaz... sana göre yanlışsam sen de bana göre yanlışsın... inşallah vazgeçersin yükleme yapmazsın dersem bu açıkca saygısızlık olur... ben tıbben bişey savunmuyorum mesleğin nedir doktor musun? karatayın doğru bir beslenme yöntemi önerdiğini kendim uyguladığım için düşünüyorum ve bulantılarım geçip de normale döndüğümde inşallah öyle beslenmeyi düşünüyorum.. kimse cahil değil, kimse kimseden akıl alacak durumda değil. karatayın kitabını okudun mu? portakala hayır mı diyor ya da bezelyeye hayır mı diyor? karatay deyince hemen ama o çok et diyor ama o meyveye hayır diyorlar ilk duyduklarım bunlar.. çünkü kimse okumuyor anca birkaç yorumla kanaat getiriyor.. her neyse, lütfen hakkımda yargıda bulunma, hele anneliğime asla..ben 4 yaşında çocuk annesiyim çokşükür buralardan anneliği öğrenecek değilim..

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm Allah sabrını da verir inşallah yenisini de.. en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah bizlere de haber verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…