O kadar üzüldüm kii tarif edemem evet veren o alan o elden bir şey gelmiyor şükür etmekten başka rabbim sabır versin inş. En kısa zamanda meleğin sağlıkla gelir.Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
Değil cnm dişim ağrımıştı oğlumda 1 hafta minosetle durdum 5 taane içiyordum günde dr um öyle demişti normal ağrılarda 3 normal zaten...evet canım parasetemol içeren ağrı kesicileri öneriyorlar emin olmak için tekrar tekrar sordum çok teşekkür ederim. ama 3-4 tane de çok değil mi?
supermıs aklımda bulunsun çok sağol cnm
1 tane minoset aldım biraz açıldım şimdi canım. evde çocuk olunca kafayı koyup yatamıyorsun yemeği çorbası uykusu oyunu...
sezeryan oldum ben ilk doğumda eve çıkınca dolorex vermişti bana da dr...
ilk hamileliğimde rüyamda kız bebek görmüştüm kızım oldu rabbime çok şükür bin şükür..
bu sefer erkek gördüm genelde annelere malum olur diyorlar ama bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinde...
YOrgunluktandir canimKızlar ya bugün ayaklarım dizden itibaren çok ağrıyo neden olabilis gerçi çalışıyorum hergün sabahtan akşama sandalya tepesinde olmaktandır diyorum ama hiç böyle olmamıştı
Ahh ahh o kayinvalidelerNasıl geçicek bu şekilde doğuma kadar hiç bilmiyorum eve gidince kendimi gün boyu taş taşımış gibi hissediyorum ev hanımlarına bazen özeniyodum ama hamile olduktan sonra tamamen soğudum iştenizin alıp dinlenim diyorum ondada benimkiler rahat bırakmaz kayınvalidemler hergün ya biz gelelim ya sen gel
Ne Mutlu sana cnimal bendende kadar bide yolum uzak otobüs kalabalık zor gidip geliyorum iyice soğudum işten ama martta çıkıcam..evde keyif yapıcam.benim de annem ve kayınvalidem karşı binamdalar ama Allahtan anlayışlılar ..
Canimm benimde eskisi kadar yok..sadece aç kaldigimda ve yemekten sonra çok su ictigimde midem bulaniyor..Sende telas yapma bisi yoktur Allahin izniyle..İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert
Bence telaşlanma canım brnim 8. Haftamda öyle oldu birden kesilir gibi oldu hatta kesin bişey oldu dmiştim doktora gider gitmez kalbi atıyomu dedim. Çok şükür bişey olmamıştı .ara ara rahatlamalar oluyo bence.dün de rahattım bugün midem berbat mesela.korkma dua et gönlünü ferah tut canımİyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert
Tsk ederim cnm. Sadece iki hafta surmesi kaygilandirdi beni.arada boyle oluyor mu?normal mi?Canimm benimde eskisi kadar yok..sadece aç kaldigimda ve yemekten sonra çok su ictigimde midem bulaniyor..Sende telas yapma bisi yoktur Allahin izniyle..
Merhaba cnm hayir ne bir kanama ne bir agri olmadiCanım geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yine nasip etsin inşallah. Bir şey sormak istiyorum, hiç kanaman ya da ağrın falan da olmadı mı?
Ayy cnm benim icimi rahatlattin cok sagol.acile gitmek istedim esim yarin gidelim dedi.yarin dr a gidicem ama gercekten cok rahatlattin beni Allah razi olsun tatlim:)Bence telaşlanma canım brnim 8. Haftamda öyle oldu birden kesilir gibi oldu hatta kesin bişey oldu dmiştim doktora gider gitmez kalbi atıyomu dedim. Çok şükür bişey olmamıştı .ara ara rahatlamalar oluyo bence.dün de rahattım bugün midem berbat mesela.korkma dua et gönlünü ferah tut canım
Insaallahh cnm cok tsk edeeimmCnm geçmiş olsun Allah sabır versin, ben de bugün hepimiz için Kur'an okudum dualar ettim çok üzüldüm şimdiAllah'tan hayırlısı buymuş demek ki, en yakın zamanda kızına sağlıkla bi kardeş gelir inşallah
Insallahh cnmm tsk ederim.tahlil yapildi sperm kalitesizliginden olmus diyebiliyotum dedi doktorcanım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda atlatirsin ve yeniden hamilelik haberini alırsın.. tahlil yaptiracak misin nedeniyle ilgili?
Yaklasik benimkide okadar surdu.. doktora gittigimde hersey normaldi.. sonraki randuvumuz 13 haftalik oldugumda. Ve zamanlar cokk yavas geciyoo..Tsk ederim cnm. Sadece iki hafta surmesi kaygilandirdi beni.arada boyle oluyor mu?normal mi?
İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert
Allah senden razı olsun canım benim.bilirim ben o tedirginliği bütün gece uyumamıştım.rabbim herkese sağlıyla kucağına almayı nasip etsinAyy cnm benim icimi rahatlattin cok sagol.acile gitmek istedim esim yarin gidelim dedi.yarin dr a gidicem ama gercekten cok rahatlattin beni Allah razi olsun tatlim:)
Ben zaten doğru beslenme için değil şeker yükleme testi hakkında yazmıştım. Benim konum buydu.
Hamile olduğumuzu unutmamak lazım. Hamilelikte değerler farklı. Bebeğin de oluşturabileceği faktörler var. Ayrıca ben hiç şekerli beslenmiyorum ama yine de hormonal problemler çekebiliyorum. hipoglisemin varsa ve sağlıklı beslendiğin halde oluşmuşsa büyük ihtimal senin de aileden gelen bir şeker hastalığı yatkınlığın var. Şu an ileride şeker hastalığına yakalanma ihtimalinin en azından % 25 olduğunu söyleyebilirim. Hamilelikte durumlar ise daha da aleyhimize. Senin savunduğun şeyler sağlıklı ve hamile olmayan insanlar için geçerli olabilir ama şu an değil. Sen portakal da mı yemezsin? Herhangi bir meyve? Bezelye? Tüm bunlarda da şeker olduğunu bilerek yazıyorsun değil mi? Kısacası yapay şekeri belki sofrandan bir miktar uzak tutabilirsin ama doğal şekeri sağlıklı besleniyorsan hele hamilelikte c vitaminine kalsiyumuna dikkat ediyorsan asla. Sonuçta doktorlar kimseye zorla test yapamazlar, öyle bir hakları yok ama çocuğunu düşünen her anne adayı zaten gönüllü olacaktır. Yanlış bir fikrin arkasından gidiyorsun ama senin kararın sonuçta. Umarım böyle bir problem hamilelik döneminde oluşmaz.
canım çok üzüldüm Allah sabrını da verir inşallah yenisini de.. en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah bizlere de haber verirsin..Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?