2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde cok agrida ya neden acaba resmen bir sag bir sola kıvrandım
Bende anlamadım ki canım belki soğuk vurmuştur diyorum ama çok korkuttu gece beni bide dün fazla su içmedim toplasan 1 litre bile etmez belki acaba susuz mu kaldı ki

Bende anlamadım ki canım belki soğuk vurmuştur diyorum ama çok korkuttu gece beni bide dün fazla su içmedim toplasan 1 litre bile etmez belki acaba susuz mu kaldı ki
Şu an sadece spekülasyon yapıyorum. Adet gününüze yakın olabilirsiniz. Bir de kaslar projestron artmasıyla beraber gevşiyor. Bel ağrısı vs olabilir diyorum. Bence çok üstünde durmayın. Tedirgin edecek şekilde ise doktora sormanızda fayda var.

Çok geçmiş olsun. O düşen parça neymiş peki? Kan pıhtıları olmasın?
cnm hiçbişey söylemedi doktor sadece bazen kese yer değiştirirken olabilir dedi birde buradaki kendi doktorum miyomdan olmuş olabilir çünkü kese etrafında kanama yok dedi......ve doktorum parça düştükten sonra bakınca kalbi atıyor bebeğinin ve bu tip durumlarda çok nadir yani %80 düşük gerçekleşmez dedi beni bayağı rahatlatmıştı...

Şu an sadece spekülasyon yapıyorum. Adet gününüze yakın olabilirsiniz. Bir de kaslar projestron artmasıyla beraber gevşiyor. Bel ağrısı vs olabilir diyorum. Bence çok üstünde durmayın. Tedirgin edecek şekilde ise doktora sormanızda fayda var.
Yok şuan ağrım geçti çok şükür adet dönemim benim hiç belli olmuyorki ama bu günlerde olurdu heralde belki ondandır haklısın

cnm hiçbişey söylemedi doktor sadece bazen kese yer değiştirirken olabilir dedi birde buradaki kendi doktorum miyomdan olmuş olabilir çünkü kese etrafında kanama yok dedi......ve doktorum parça düştükten sonra bakınca kalbi atıyor bebeğinin ve bu tip durumlarda çok nadir yani %80 düşük gerçekleşmez dedi beni bayağı rahatlatmıştı...
Benimkiler maalesef kese etrafında ve iki yerde. Ama ben atlattığımı düşünüyorum. Miyomsa önemli değildir. Benim de miyomum var ama engel teşkil edecek bir yerde değil. Belki ilerde o da atılır bebeğin büyümesiyle. İlk aylarda hormonların etkisiyle oldukça büyüdü.

Benimkiler maalesef kese etrafında ve iki yerde. Ama ben atlattığımı düşünüyorum. Miyomsa önemli değildir. Benim de miyomum var ama engel teşkil edecek bir yerde değil. Belki ilerde o da atılır bebeğin büyümesiyle. İlk aylarda hormonların etkisiyle oldukça büyüdü.
banada doktor miyom dışarıda rahmin dışına doğru dedi ama bende ağrıda yapıyor........ve sezeryan doğum olacak ALLAH izin verirse aldırılabiliyormu diye soracağım doktora.....sende içini ferah tut şu an ne durumda devm ediyormu kanaman?

Yok şuan ağrım geçti çok şükür adet dönemim benim hiç belli olmuyorki ama bu günlerde olurdu heralde belki ondandır haklısın
Bir de şimdi farkettim. 8. haftandaymışsın. Rahim hafif genişliyor o yüzden vücudunun ilk tepkileri olabilir. Bir de idrarını farkında olmadan tutuyor olabilirsin. Mesaneye rahim 8. haftada baskı yapmaya başlıyor. Onun da etkisi olabilir. Gördüğün gibi bir dakkada aklıma bir sürü kıvır zıvır fikir geldi. Bence çok dert etme. Ağrayan tarafa değil öbğr tarafa doğru yan yat. Arkana bir destek yastık alabilirsin. Bir de bacaklarının arasına bir yastık koyarsan belki daha rahat yatabilirsin bu da ağrılarını biraz da olsun hafifletebilir. Bence geçer bir süre sonra. Ama ilk fırsatta doktoruna da söyle istersen. Aklında kalmasın. 8-9... bunlar kritik haftalar o yüzden bol bol dinlen. Ağır kaldırma, aşırı yorulma, fazla ayakta kalma.

banada doktor miyom dışarıda rahmin dışına doğru dedi ama bende ağrıda yapıyor........ve sezeryan doğum olacak ALLAH izin verirse aldırılabiliyormu diye soracağım doktora.....sende içini ferah tut şu an ne durumda devm ediyormu kanaman?
Bir iki gün sürdü kanamam. Sonrası pıhtı atma şeklinde bir iki gün daha gördüm kahverengi birşeyler. Şu an öyle birşey yok. Ama sürekli yattım dinlendim diyebilirim. Sezeryana nasıl karar verdiniz şimdiden? Biraz erken değil mi? Bana öyle birşey söylemedi doktorum. Normal doğumdan yanayız şu an. Ama tabi komplikasyon olacağını düşünürse doktor mutlaka sezeryana döneriz.

Bir de şimdi farkettim. 8. haftandaymışsın. Rahim hafif genişliyor o yüzden vücudunun ilk tepkileri olabilir. Bir de idrarını farkında olmadan tutuyor olabilirsin. Mesaneye rahim 8. haftada baskı yapmaya başlıyor. Onun da etkisi olabilir. Gördüğün gibi bir dakkada aklıma bir sürü kıvır zıvır fikir geldi. Bence çok dert etme. Ağrayan tarafa değil öbğr tarafa doğru yan yat. Arkana bir destek yastık alabilirsin. Bir de bacaklarının arasına bir yastık koyarsan belki daha rahat yatabilirsin bu da ağrılarını biraz da olsun hafifletebilir. Bence geçer bir süre sonra. Ama ilk fırsatta doktoruna da söyle istersen. Aklında kalmasın. 8-9... bunlar kritik haftalar o yüzden bol bol dinlen. Ağır kaldırma, aşırı yorulma, fazla ayakta kalma.
Çok tşkler canım cvpların için içimi rahatlattın bu hafta kontrolüm var zaten gidince mutlaka sorucam doktoruma çalışıyorum dinlenmek zor oluyo ama elimden geleni yapmam lazım artık sende durumlar nasıl senin herhangi bi şikayetin falan olmuşmuydu

Bendeki açıklama rahimle plasenta arasındaki uyumsuzluk. İki farklı bölgede kanama var. Biri akamayan bir yerde birikmiş. diğeri atılabilen bir yerde. Şu an iyiyim ama. Ciddi düşük tehdidi teşhisi doktorun. Ama bu doğana kadar mı tehdit bilmiyorum :KK43:
anladım cnm sen yinede dikkat et kontrole gittiğinde sorarsın. benimkide plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş zamanla yukarı çıkıcak dedi ve kabız olma dedi...

Bir iki gün sürdü kanamam. Sonrası pıhtı atma şeklinde bir iki gün daha gördüm kahverengi birşeyler. Şu an öyle birşey yok. Ama sürekli yattım dinlendim diyebilirim. Sezeryana nasıl karar verdiniz şimdiden? Biraz erken değil mi? Bana öyle birşey söylemedi doktorum. Normal doğumdan yanayız şu an. Ama tabi komplikasyon olacağını düşünürse doktor mutlaka sezeryana döneriz.
cnm oğlumu normal doğum istedim ve çatım dar diye ölmek üzereyken sezeryana aldılar istemeden sezeryan yaptırmak zorundayım ....keşke normal olsaydı çok isterdim bu 3. gebeliğim ama ikinci 5 haftalıkken düştü ve 3 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım ....RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....senin MAŞALLAH artık korkulacak durumun kalmamış bence ......

arkadaşlar mide yanmasına maden suyu iyi geliyormuş diye okudum.Deneyen oldu mu hiç? Gerçekten iyi gelir mi?
bulantım olduğu zaman maden suyu içtim çokta iyi geldi,birde sürekli hararet halindeyim çok susuyorum bunada çok iyi geliyor,mide yanmam yok,iyi gelirmi onu bilmiyorum.

Aklıma gelen tek şey pronatal elevit vitamin. Belki arada maden suyu alabilirsin. Ayranla karıştırsan? Ama çok beslenemiyorum diye dert etme. Sonra telafi edersin. Sabah kalkmadan ya da her miden kötü olacak gibi olduğunda badem, bir parça tuzlu peynir gibi şeyler ağza atmayı denedin mi?
Benim bulanti ogleden sonra basliyor. Kahvalti ediyorum ama bazen elevit midemi bulandiriyor tadindan alamiyorum. Maden suyunu deniycem aklima gelmemisti. Mide yanmasina da iyi gelir umarim. Boyle bogazimda takili kalmis gibi bir his oluyor mide surekli ayakta azicik baharatli yada belli bir tadi kokusu olan birsey yersem sanki hep o tadi aliyorum agzimda ve cok kotu oluyor. Ekmek yemekten bi hal oldum en azindan tadi ve kokusu yok.

BE="gizemgul00, post: 39324168, member: 617498"]Bende anlamadım ki canım belki soğuk vurmuştur diyorum ama çok korkuttu gece beni bide dün fazla su içmedim toplasan 1 litre bile etmez belki acaba susuz mu kaldı ki[/QUOTE]
Bende fazla su içmiyorum ama dun biraz ev işi yaptim onunlami alakali yada ikinci ay adet gunun onunlami ilgili bilmiyorum bugun dr randevum var sorim bakim sanada bilgi veririm cnim

BE="gizemgul00, post: 39324168, member: 617498"]Bende anlamadım ki canım belki soğuk vurmuştur diyorum ama çok korkuttu gece beni bide dün fazla su içmedim toplasan 1 litre bile etmez belki acaba susuz mu kaldı ki
Bende fazla su içmiyorum ama dun biraz ev işi yaptim onunlami alakali yada ikinci ay adet gunun onunlami ilgili bilmiyorum bugun dr randevum var sorim bakim sanada bilgi veririm cnim[/QUOTE]
Çok iyi olur canım inş hayırlı haberlerle dönersin bende dün iş yaptım ve adet dönemim büyük ihtimal ondandır diyorum inş öyledirde

Bende fazla su içmiyorum ama dun biraz ev işi yaptim onunlami alakali yada ikinci ay adet gunun onunlami ilgili bilmiyorum bugun dr randevum var sorim bakim sanada bilgi veririm cnim
Çok iyi olur canım inş hayırlı haberlerle dönersin bende dün iş yaptım ve adet dönemim büyük ihtimal ondandır diyorum inş öyledirde[/QUOTE]
Bende hic mide bulantisi yok canim

mrb kızlar ınşallh herkes ıyıdır.bende 1 litre kadar ıcıyorum su.kış olduğu için çok canım istemiyor.inşallah yeterlidir.

mrb kızlar ınşallh herkes ıyıdır.bende 1 litre kadar ıcıyorum su.kış olduğu için çok canım istemiyor.inşallah yeterlidir.
Canım ben normalde çok içeri ama dün hiç içemedim normalde en az 2,5 litre içmek lazımmış :(

Back