Canım Allah hakkında hayırlısıni versin.bebisini sana bagislasin.yarın güzel haberler al inşallah.İnş cnm. ,kendilerımı düştü yoksa kürtajı oldun ,ya ben düşükmü yaptım sabah acaba ?of ,yarın görücez bakalım
Bişi olmaz inş canım benım kızım 17 aylık ve gün içinde gece her uykusunda sallıyorum mecburen zaten genelde kucagımda Allaha emanet miniklerimiz ama evdeki kuzularımızında bıze ihtıyacı var mecburuzKızlar az önce kızım salla diye tutturunca yarın saate yakın ayağında salladım.sizce sıkıntılı bi hareket mi.şancı filan olmadı ama korktum biraz.rahim baya hareket etmiş oldu.
benimde ilk hamileliğimde de aynen böyleydim bulantı ve şiddetli baş ağrısı. 16 haftaya kadar kesilmişti diye hatırlıyorum bende.bende 10. haftadayım ama bulantılarda bi azalma yok.Benim ilk hamileliğimde de çok bulantım vardı.O zamanda hiç azalmadı ama 14 ya da 15. haftada birden kesilmişti.mucize gibi :) Yine bekliyorum
Evet hatta dün 4tane attım ,aralıklarla..babamızın demedi..sabah lavaboya gittim yTınca biriken bibardak kadar kan boşaldı ..düşük yapıyorum galiba ,
ben de katılıyorum sende orada olduğuna ve sağlıklı olduğuna inan. pozitif enerjıler gönder. bişi kırk kere söylenirse olurmuş diye boşuna dememişler..Dün ağrımda vardı cnm ama belkide bnm ağrı eşliğim yüksektirAdet ağrısı. Gibiydi kasıldım dün ..hayırlısı olsun nediyım ,eşimde dıyoki görürsün bak yarın gittiğimizde sağlam görünen bebeği
aynen benimde öyle kafam kadar oldular sanki gece yatamıorum o derece... ilk hamileliğimde bu kadar hassasiyet hatırlamıyorum ya hiçhanımlarrrr gogus hassasiyetinizde azalma varmı.benım azalacagı yok gibi 1 ayı gectı7 ay ve sonrasını dusunemıyorm bile
ilk 3 ay folık devamında hemen demire başlanıyor doğuma kadar..Canim benim degerim.12 idi demir hapi 2ay kadar kullandim doktorum gecen hafta. biraktirdi .. 5.ayda yeniden baslariz dedi. Bende tam bilemiyomkii..
alllah razı olsun. ağzına yüreğine sağlık. allah kabul etsin..Kızlar çoğumuzda bi tedirginlik var, lekelenmeler aksilikler sanki çok oldu bu gruptaben yarın Allah kabul ederse 3 Yasin okuycam bütün Eylül anneleri ve bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin diye de dua edicem içinden gelip katılan olursa sevinirim herkese sevgiler
benim kızımda 3 yaşında anne kucağına al diyo mecbur alıyorsun. koşup koşup üstüme atlıyo :) dediğin gibi mecbur ınlarında anne sevgisine ihtiyacları var onlarda daha bebek..Bişi olmaz inş canım benım kızım 17 aylık ve gün içinde gece her uykusunda sallıyorum mecburen zaten genelde kucagımda Allaha emanet miniklerimiz ama evdeki kuzularımızında bıze ihtıyacı var mecburuz
Aynen ole onlarda anne kuzusu daha senın benımkıne nazaran abla olmuş masallah gene aklı erıyodur benım kucugum anlamıyoda daha hiçbişi ilk hamilelik cok baska ınsan daha tedırgın ve hassas oluyomuş ben şimdi cok takılmamaya calısıyorum elimden geldıgınce dıkkat edıyorum sadece vakıt bulabılırsem dınlenıyorum ilk hsmileliğinde hatırlıyorumda karnımı tutuyodum hepbenim kızımda 3 yaşında anne kucağına al diyo mecbur alıyorsun. koşup koşup üstüme atlıyo :) dediğin gibi mecbur ınlarında anne sevgisine ihtiyacları var onlarda daha bebek..
ihşallah sorunsuz gecer hamileliğiniz..bende sanırım yarın kürtaj olucam ikinci defa 7 haftalıkta kalp durması yaşıyorum..kan pıhtılaşması oldugunu nasıl öğrendiniz bide benım bi oğlum var 7 yaşında onda hiçbi sorun yaşamadım.kn pıhtılaşması sorunu sonradan oluşurmu kiEvet iki düşüğüm oldu önceden.7 haftalıktan kalpleri durdu,bende kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruluyorum .o nedenle benm de bu haftam çok önemli aslında .,Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi
evet sizinkine göre daha büyük ama o da henuz öle herşeyden anlamıyo neden yatıyorsun anne diyo kızım çok başım ağrıyor diyorum bütün oyuncaklarını üzerime yığıyor beni muayene etmeye çalışıyor karnımı eziyor vs vs benim gözümde hala o bir bebek, söylemedim henuz ona 7.aydan sonra söylemeyi planlıyorum bişi söyleyince hemen olsun istiyor çünkü.Aynen ole onlarda anne kuzusu daha senın benımkıne nazaran abla olmuş masallah gene aklı erıyodur benım kucugum anlamıyoda daha hiçbişi ilk hamilelik cok baska ınsan daha tedırgın ve hassas oluyomuş ben şimdi cok takılmamaya calısıyorum elimden geldıgınce dıkkat edıyorum sadece vakıt bulabılırsem dınlenıyorum ilk hsmileliğinde hatırlıyorumda karnımı tutuyodum hepAllahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş
gerçekten çok üzüldüm,en azından bir oğlunuz varmış Allah ona uzun ömür versin.trombofili paneli diye bir test fakültede yaptırmıştım ben. Sonradan çıkar mı bilmiyorum gerçekten ama doktorlar kalp durmasında genelde pıhtılaşmadan şüpheleniyorlarihşallah sorunsuz gecer hamileliğiniz..bende sanırım yarın kürtaj olucam ikinci defa 7 haftalıkta kalp durması yaşıyorum..kan pıhtılaşması oldugunu nasıl öğrendiniz bide benım bi oğlum var 7 yaşında onda hiçbi sorun yaşamadım.kn pıhtılaşması sorunu sonradan oluşurmu ki
Cnm inş ..hakkımızda hayırlısı olsun ..Rabbim sağlık sıhhat versin ,bakalım yarın öğrenicem.Hayırlısı Allah tan cnm ya(tabiki çok üzücü insan kısacık sürede bağlanıyo hayaller kuruyo ama onda da bi hayır vardır muhakkak. İnşallah herşey yolundadır yine de belli olmaz çok kanamalı sağlıklı hamileler de duyuyorum
İnş canım ,bilmemeki ne hayırlı ,rabbim saglıklı sıhhatli versin. İnş evlatlarını ,ya tiksindim var halen ,yarın öğrenicem inşferideei insallah doktordan hayırlı haberle dönersin..Düsük yapmış olsan hormon salgilanması biteceginden dolayı bulantın kesinlikle biter.
İnş cnm ,ama siz etkilenmeyin ,imtihanı farklı. Herkesin ,size Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ...inş yarın güzel haberler veririm :)Canim yaa ins dusundugun gibi kotu bir durum yoktur da yarin dr da yuzun guler artik kimseden kotu haber gelmesin istiyoruz
Cnm bnm yaşadığım düşükse cidden korkutucuydu diyebilirimSağol canm yok kürtaj oldum ikisindede,kalbi durmuştu ama kese hiç bozulmamıştı.düşükten çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın
Cnm tabbim tez elden kucağını doldursun inş ...sanübır versin rabbımbide şu hamilelik takvimini nasıl silebiliyorum,gördükçe kötü oluyorum
aynı rahatsızlıkları yaşıyoruz birde bende mide yanması çok oluyor inşallah kısa sürede rahat lari canimKızlar ne zamandır yazamadım nasılnız? Sabah bulantıları bende öğlen 3te başlıyor sabaha kadar sürüyor. İnanılmaz baş dönmesi ve ağrısı var ve 24 saat sürüyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yiyebildigim tek sey ekmek. Vitamin, yag asitlerini de bazen alamiyorum. Tavsiyesi olan var mi?
Allah razı olsun canım gerçekten bu grupta bişey var birbirimize çooook dua edelim inş bende okuyacağım hepimizeKızlar çoğumuzda bi tedirginlik var, lekelenmeler aksilikler sanki çok oldu bu gruptaben yarın Allah kabul ederse 3 Yasin okuycam bütün Eylül anneleri ve bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin diye de dua edicem içinden gelip katılan olursa sevinirim herkese sevgiler
ilk hamilelik herzaman daha kolay.İlkinde yine midem fenaydı ama yatıyordum yatabiliyordum :) Şimdi oğlum var yatmak pek mümkün olmuyor.Babası ilgilense oyalansa bile yemeği çamaşırı ve illa aradığı anne sevgisisebeplerinden dolayı ayaktayım.
Bir sorum var ilki sezaryen olup ikincisini normal doğum yapmak isteyen var mı grupta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?