- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canim Rabbim en kisa zamanda guzel haberler almayi nasip etsin...patolojiden umarim iyi sonuclar alirsin...dualarimizdasin...Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
canim gule gule giydirirsin insallah..ellerine saglik...Kizlar ordugum yelek bitti sonunda azcik genis olduiicinde pembe mavi renkler var hem kiza hem de erkege oluyor insallah yavrucum saglikla hayirli bi sekilde giyer.
Ayy canimm benimm Rabbim sifalar versin tez vakitte iglesirsin Allahin izniyle insallahh... doktora gittinmi canimKızlar kanamam var dua edin bna lütfen ..yatıyorum şimdi ..bildiğin kan geliyor oyle leke falan değil
Canım doktora gittin mi?Kızlar kanamam var dua edin bna lütfen ..yatıyorum şimdi ..bildiğin kan geliyor oyle leke falan değil
Doktor napıcak,ultrasondan bakımmcanlımı ölümü onu diyor sadece..gecen cumarteside aynı wşekilde kanamam oldu ..progestanı verip yolluyor ,bugüne cumartesi ,özellerde Dr yok ,arastırmadada sallıyorlar..yatıyorum kanamam adet kanaması gibi devam ediyorCanım doktora gittin mi?
canim kalp atisi duyulmus muydu peki...kacinci haftadasin...senin anlattigin gibi kanamsi olup atlatanlar var insallah yolundadir her sey ne desek seni rahatlatmayabilir ama yatmaya calis progestani da ihmal etme...acaba acile mi gitsen boyle bekleyis daha cok yorabilir seni canim...Doktor napıcak,ultrasondan bakımmcanlımı ölümü onu diyor sadece..gecen cumarteside aynı wşekilde kanamam oldu ..progestanı verip yolluyor ,bugüne cumartesi ,özellerde Dr yok ,arastırmadada sallıyorlar..yatıyorum kanamam adet kanaması gibi devam ediyor
Tamam cnmSa
saglık ocagına gıdeyım yapılan testlerı soylerım
Doktor napıcak,ultrasondan bakımmcanlımı ölümü onu diyor sadece..gecen cumarteside aynı wşekilde kanamam oldu ..progestanı verip yolluyor ,bugüne cumartesi ,özellerde Dr yok ,arastırmadada sallıyorlar..yatıyorum kanamam adet kanaması gibi devam ediyor
genelde kalp durmasi oldugunda kan pihtilasmasi testlerine bakarlar siz de arastirma hastanesinde yaptirin tetslerinizi...zaten kurtaj sonrasi patolojiye gonderecekler orda da varsa bir sikinti cikabilir...ama pihtilasma testlerini yaptirin derim...ne guzel bir oglunuz var masallah..gecmis olsun...cuma günü kalp atışı için doktora gittim malesef kalp atışı yok..doktor kürtaj dedi..6,5 haftalıkta durmus gelişimi..şimdi bulundugum şehre geldim..pazartesi tekrar gidip kürtaj olucam..4 ay öncede aynı durumu yaşadım.bir oğlum var degerler hersey normal..tamamen şanssızlık dedi doktor..ama bi sebebi vardır heralde ya,ne olabilir,
cnm kanamayı durdurucu iğne yapılıyor hemen acile git bence bulunduğun ide kadın doğum hastanesi yokmu yada üniversiteDoktor napıcak,ultrasondan bakımmcanlımı ölümü onu diyor sadece..gecen cumarteside aynı wşekilde kanamam oldu ..progestanı verip yolluyor ,bugüne cumartesi ,özellerde Dr yok ,arastırmadada sallıyorlar..yatıyorum kanamam adet kanaması gibi devam ediyor
Doktor napıcak,ultrasondan bakımmcanlımı ölümü onu diyor sadece..gecen cumarteside aynı wşekilde kanamam oldu ..progestanı verip yolluyor ,bugüne cumartesi ,özellerde Dr yok ,arastırmadada sallıyorlar..yatıyorum kanamam adet kanaması gibi devam ediyor
teşekkür ederim evet kürtajdan sonra nedeni hakkında gidicem aratırmaya..hepinize saglıklı hayırlı hamileliklergenelde kalp durmasi oldugunda kan pihtilasmasi testlerine bakarlar siz de arastirma hastanesinde yaptirin tetslerinizi...zaten kurtaj sonrasi patolojiye gonderecekler orda da varsa bir sikinti cikabilir...ama pihtilasma testlerini yaptirin derim...ne guzel bir oglunuz var masallah..gecmis olsun...
tesekkurler canim sen de iyi haberler alirsin insallah...teşekkür ederim evet kürtajdan sonra nedeni hakkında gidicem aratırmaya..hepinize saglıklı hayırlı hamilelikler
Canim dedi ki kahverengi akinti devam ederse kotu dedi haberim olsun dedi... benimki normalde 10+1 ama gelismesi 10+6 gibiymis daha erken seninkine galibaMasallah canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Canim anliyamadim ney uzun sure devam etmiyosa kotu demissin? Bide ben 9 haftalikken doktora gittim kibildadigini gormedim.. bir sonraki kontrolum bu ay sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?