Bende dün vardı şöyle düşünüyorumda herşey var bende :) bide transverden sonrada cok olmustu neler atlatmadım ki Allah kötüsünü göstermesin bence doğal şeyler
benim de kalcamin sol tarafina baldirimdan gelen agri oluyor 2 3 gundur umarim normaldir cnm..Kızlar benim 2 gündür kalça kemiklerim çok ağrıyorBenim gibi olan var mı?
Geçen hafta ben de yedim 4-5 dilim ne olur bilmem.Çok korkulacak bişey değil yaaa :)Kızlaarrr ben bişi yaptım ama ii mi ettim kötü mü ettim bilemedimcanım çok pizza çekti ve iki dilim pizza yedim malum ondada salam sosis sucuk jambon oluyor, pişmiş olduğunu düşünüyorum neticede fırına verilio ama eminde olamadım toxoplasma falan var ya.. Sizce kötü birşey olur mu
Cnmsin ya simdi biz burada ne desek de bos cunku ben de daha once bi dusugum oldu ayni duygulari yasadim.mumkun oldugunca esinle beraber disari cikin temiz hava alin cunku evde durmak daha bi uzuyor.tekrar cok gecmis olsun tatlim Rabbim sana ve esine sabir versin.bu arada kan yapici gidalar tuket cnm.dikkat et kendineÇok saol. İnsallah ama cok kotuyum sebebi de belli değil henüz patolojiden sonuç bekliyoruz.
Dimi ama ya, bişi olmaz die yedim bide pimpiriklendim İçim rahat etmediGeçen hafta ben de yedim 4-5 dilim ne olur bilmem.Çok korkulacak bişey değil yaaa :)
evet ilerleyen dönemlerde özellikle 7 aydan sonra bu dediğin olacaktır. şuan öyle baskı yapacak bir ağırlığı ve hacmi yok. bence gun içinde yorulmuş olabilirsiniz oturuş pozisynu ile alakalı olabilir sorun kıyafette olabilir vs.. vs..Doğal olduğunu biliyorum lakin ilerleyen dönemlerde daha sık karşılaşılan bir durum. Zira hamilelik sırasında büyüyen rahim, kalça kemiklerinde kasilip gevsemeye sebep olmakta. Cok erken bir dönemde olmasi beni şaşırttı. Karın içim dar galiba bu yüzden de olabilir...
Masallah canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Canim anliyamadim ney uzun sure devam etmiyosa kotu demissin? Bide ben 9 haftalikken doktora gittim kibildadigini gormedim.. bir sonraki kontrolum bu ay sonunda..Kizlar dun gunum vardi misafirler filan derken aksam kahverengi akinti gibi oldu durdum duramadim bugün doktoru boyladim ultrasona girdik allahim nasıl hareket ediyo elleri kollari nasil oynuyo hic durmuyo bi gorseniz cok saglikli maşallah dedi boyu da 3.9 cm cikti yani gitmisken gormus olduk uzun sure devam etmiyosa ya da kirmizi oluyosa onemli dedi bilginize ayni durumu yasayan olursa en azindan paniklemesin
Oyyy masallah kuzucugunaKizlar dun gunum vardi misafirler filan derken aksam kahverengi akinti gibi oldu durdum duramadim bugün doktoru boyladim ultrasona girdik allahim nasıl hareket ediyo elleri kollari nasil oynuyo hic durmuyo bi gorseniz cok saglikli maşallah dedi boyu da 3.9 cm cikti yani gitmisken gormus olduk uzun sure devam etmiyosa ya da kirmizi oluyosa onemli dedi bilginize ayni durumu yasayan olursa en azindan paniklemesin
cok guzel olurduSu riskli 3 ayimizi doldurup bi guzrl rahatlasak :) sonra alisverislere ciksak bebislerimize ciciler alip resimlerini burafa paylassak ne guzel olur dimison aylarda besik derdine dussek hangisini alalim diye :) bi an once alisveris telasina dussek bu agri bulanti tiksinmelerden kurtulmus olsak cikan gobislerimize yeni kiyafetler uydursak hele bi de yaz meyvelerinden doyasiya yesek harika olurdu ayyy cok mu hayal kurdum yokda :) hepsi gercekledir insallah.
Ağzından bal damliyor resmenSu riskli 3 ayimizi doldurup bi guzrl rahatlasak :) sonra alisverislere ciksak bebislerimize ciciler alip resimlerini burafa paylassak ne guzel olur dimison aylarda besik derdine dussek hangisini alalim diye :) bi an once alisveris telasina dussek bu agri bulanti tiksinmelerden kurtulmus olsak cikan gobislerimize yeni kiyafetler uydursak hele bi de yaz meyvelerinden doyasiya yesek harika olurdu ayyy cok mu hayal kurdum yokda :) hepsi gercekledir insallah.
Sende mi savha? Çok geçmiş olsun. Bana dr. yatak demedi ama maksimum istirahat dinlenme dedi. Ben de bilemedim. Ama internetten okuyunca yatak istirahati en doğrusu geldi.Cnm bende aynı şeyleri yaşadım ve 5 gündür yatıyorum wc yemek yeme basit ise yemek yapma kahvaltı okadar kalkıyorum çoğunluk uzanıyorum bende nette okuduklarım a göre baya korktum dr yatıcaksın diyince ciddi istirahat ediyorum yani.
İki gün skanamanız ne kadar sürdü acaba.bu arada hayırlı olsun
geçmiş olsun. ben de anestezi gerekebilir diye birşey yiyip içmeden gittim.Cnm bende bildiğin kAnama geçirdim ..inan doktora giderken kürtaj için gittim ,kesin düşmüştür diye ,ama şükür bişiy yokmuş ..ve bak 1haftadır yatıyorum ,vc yemek namaz dışında ..acil olmayan bişiye kalkmıyorum
Vallah dr dinlen fazla bişey yapma deyince çok dikkat ediyorum bende abarttımmı bilmiyorum ama diğer kontrol e kadar dikkat kesinlikle sende öyle yap bi can getiricez dünyaya ne bilim kontrollü olmakta fayda vardır.Sende mi savha? Çok geçmiş olsun. Bana dr. yatak demedi ama maksimum istirahat dinlenme dedi. Ben de bilemedim. Ama internetten okuyunca yatak istirahati en doğrusu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?