2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kızlar keyifler nasıl kasık ağrısı mide bulantısı olanlar var mı

Kizlar bende eylül annesi olacağım ins.ikinci kez anne olmayi kısmet eder umarim rabbim.rahim agrilarina genelde gebeligin ilk donemlerinde sik rastlaniyo.mide bulantisi gercekten sıkıntılı bi durum ama geçici bi durum o da.kuruyemis veya havuc salatalık gibi cig sebzeler iyi gelebiliyo.Allah hepimize kolay ve sağlıklı gunler geçirmeyi kısmet etsin. ..

Benimarada bir sabahları oluyor mide bulantım.Sanırım sabah açlık etkiliyor.Ama gün boyunca midemde yanma var ve çok rahatsız edici ne yapmak gerekir.

hoşgeldin, hayırlısı olsun canım. benim de ikinci allah nasip ederse. ilkinde çalışıyordum öyle zordu, şimdi evdeyim ama çocukla da çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun gelecek gececek ve mükafatı çok büyük olacak allahın izniyle

Benimarada bir sabahları oluyor mide bulantım.Sanırım sabah açlık etkiliyor.Ama gün boyunca midemde yanma var ve çok rahatsız edici ne yapmak gerekir.
ilk hamileliğmin son aylarında ben çok yaşamıştım mide yanmalarını bebeğin büyüyüp mideye baskı yapmasından kaynaklanıyor ama senin çok erken dr gittiğinde sor bakalım canım. yoğurt bana çok iyi gelmişti.

Canım yoğurt tüketiyorum ama tek başına değil.Onu denerim.Haftaya kontrolüm var gidince de bi sorarım.İlk 3 aydan sonra rahatlarım inşallah.Yapacak işlerim var böyle yapamıyorum strese giriyorum.

Allah yardımcımız olsun hepimizinde mide bulantisi gecer ama bende kasik agrim icin endisleniyorum cok degil ara ara ama canimi sıkıyor yinede hep aklim orda oluyor

Bayanlar bende çok az lekelenme oldu sorun yoktu ama progestan verdi bugün 4. Gün benden nadiren sarı renkte Alıntı geliyor Buda lekelenmemi acaba biraz hoş mesaj olmadı ama Hakkınızı helal edin başka kimseye soramıyorum

Cnm bende progestan fitil kullaniyorum sari akintim var bazen yesil oluyor doktorum normal progestan yapiyor dedi hatta fitil kullandim enfenksiyondur diye gecmedi

Allah yardımcımız olsun hepimizinde mide bulantisi gecer ama bende kasik agrim icin endisleniyorum cok degil ara ara ama canimi sıkıyor yinede hep aklim orda oluyor

Sanırım kasık ağrısı bebek büyüdükçe oluyor.Çok şiddetli olmadıkça alışmamız lazım.Allah kolaylık versin.

Cnm bende progestan fitil kullaniyorum sari akintim var bazen yesil oluyor doktorum normal progestan yapiyor dedi hatta fitil kullandim enfenksiyondur diye gecmedi
Teşekkür ederim ya lekelenmeyi göründüğüm günden beri hiç keyfim yok çok mutsuzum korkuyorum sürekli olmadan önce cıvıl cıvıldım sorun yok dedi doktor umarım herşey gönlümüzce olur

Teşekkür ederim ya lekelenmeyi göründüğüm günden beri hiç keyfim yok çok mutsuzum korkuyorum sürekli olmadan önce cıvıl cıvıldım sorun yok dedi doktor umarım herşey gönlümüzce olur
Genelde kanama olsada olmasada korku oluyor endişe oluyor bende öyle şahsen heran biseymi olacak mı düşüncesi oluyor doktoruna güven en ufak birsey çıkıyor zaten ultrasonda

Kızlar benim 2 gündür kalça kemiklerim çok ağrıyor Benim gibi olan var mı?

Kızlar benim 2 gündür kalça kemiklerim çok ağrıyor Benim gibi olan var mı?
Bende dün vardı şöyle düşünüyorumda herşey var bende :) bide transverden sonrada cok olmustu neler atlatmadım ki Allah kötüsünü göstermesin bence doğal şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…