- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Cnm cok gecmis olsun...İnşallah. Çok tesekkurler
Canım çok geçmiş olsun kaç haftalıktı inşallah en kısa zamanda yine alırız hayırlı haberiniİnşallah çok saol
Mide bulantısı bütün gün var çok zor ya Allah herkesin yardımcısı olsunMerhaba kızlar keyifler nasıl kasık ağrısı mide bulantısı olanlar var mı
Aminnn benimde çok oluyor sadece yatarken olmuyor birde kasık ağrılarım oluyo ama surekli degilMide bulantısı bütün gün var çok zor ya Allah herkesin yardımcısı olsun
tüm gun suren mide bulantım ve feci baş ağrım var.....Merhaba kızlar keyifler nasıl kasık ağrısı mide bulantısı olanlar var mı
hoşgeldin, hayırlısı olsun canım. benim de ikinci allah nasip ederse. ilkinde çalışıyordum öyle zordu, şimdi evdeyim ama çocukla da çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun gelecek gececek ve mükafatı çok büyük olacak allahın izniyleKizlar bende eylül annesi olacağım ins.ikinci kez anne olmayi kısmet eder umarim rabbim.rahim agrilarina genelde gebeligin ilk donemlerinde sik rastlaniyo.mide bulantisi gercekten sıkıntılı bi durum ama geçici bi durum o da.kuruyemis veya havuc salatalık gibi cig sebzeler iyi gelebiliyo.Allah hepimize kolay ve sağlıklı gunler geçirmeyi kısmet etsin. ..
ilk hamileliğmin son aylarında ben çok yaşamıştım mide yanmalarını bebeğin büyüyüp mideye baskı yapmasından kaynaklanıyor ama senin çok erken dr gittiğinde sor bakalım canım. yoğurt bana çok iyi gelmişti.Benimarada bir sabahları oluyor mide bulantım.Sanırım sabah açlık etkiliyor.Ama gün boyunca midemde yanma var ve çok rahatsız edici ne yapmak gerekir.
ilk hamileliğmin son aylarında ben çok yaşamıştım mide yanmalarını bebeğin büyüyüp mideye baskı yapmasından kaynaklanıyor ama senin çok erken dr gittiğinde sor bakalım canım. yoğurt bana çok iyi gelmişti.
Cnm bende progestan fitil kullaniyorum sari akintim var bazen yesil oluyor doktorum normal progestan yapiyor dedi hatta fitil kullandim enfenksiyondur diye gecmediBayanlar bende çok az lekelenme oldu sorun yoktu ama progestan verdi bugün 4. Gün benden nadiren sarı renkte Alıntı geliyor Buda lekelenmemi acaba biraz hoş mesaj olmadı ama Hakkınızı helal edin başka kimseye soramıyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizinde mide bulantisi gecer ama bende kasik agrim icin endisleniyorum cok degil ara ara ama canimi sıkıyor yinede hep aklim orda oluyor
Teşekkür ederim ya lekelenmeyi göründüğüm günden beri hiç keyfim yok çok mutsuzum korkuyorum sürekli olmadan önce cıvıl cıvıldım sorun yok dedi doktor umarım herşey gönlümüzce olurCnm bende progestan fitil kullaniyorum sari akintim var bazen yesil oluyor doktorum normal progestan yapiyor dedi hatta fitil kullandim enfenksiyondur diye gecmedi
Aminn cnmSanırım kasık ağrısı bebek büyüdükçe oluyor.Çok şiddetli olmadıkça alışmamız lazım.Allah kolaylık versin.
Genelde kanama olsada olmasada korku oluyor endişe oluyor bende öyle şahsen heran biseymi olacak mı düşüncesi oluyor doktoruna güven en ufak birsey çıkıyor zaten ultrasondaTeşekkür ederim ya lekelenmeyi göründüğüm günden beri hiç keyfim yok çok mutsuzum korkuyorum sürekli olmadan önce cıvıl cıvıldım sorun yok dedi doktor umarım herşey gönlümüzce olur
Bende dün vardı şöyle düşünüyorumda herşey var bende :) bide transverden sonrada cok olmustu neler atlatmadım ki Allah kötüsünü göstermesin bence doğal şeylerKızlar benim 2 gündür kalça kemiklerim çok ağrıyorBenim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?