ayyyyyyyyyyyyy öle göbüşümüzün çıktığını düşünseneeeeeeeeee.çok tatlı yaa çok iyi..selülit bilmemde benmde göğüslerim kaşınmaya başladı artık. bende vücuduma tümden bebek yağı sürüyorum..çatlamasın diye inşallah fayda eder...
merhaba eylül anneleri, karnı belirgin olmaya başlayanlar var mı benim göbeğim çıktı sanırım ya bide sol tarafa doğru daha şiş
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle kanama geçiren arkadaşlara geçmiş olsun. Benim 9.haftam bitmek üzere ve şiddetli kanama geçirdim. Benimki kahverengi değildi. Bebeğimiz düştü sandık. ertesi sabah kalp atışlarını duyduğumda inanın çok şaşırdım. Doktor bu hafta istirahat verdi. yatarak mı geçiriyorsunuz bu tür istirahatleri diye soracaktım. Benim yatmaya niyetim yoktu ama internette her site maksimum istirahat, mümkünse sadece duş ve tualet için kalkın diyor. Sizler nasılsınız?
bende işte şişkinlik vs diye düşünüyordum sonra bi dikkat ettik ki tek taradfı daha şiş hemen büyükler karmım şişmiş dedibenim resmen hafif sisti ama bilemedim cok yiyyorum bu ara acaba ondan mı ki?
bende işte şişkinlik vs diye düşünüyordum sonra bi dikkat ettik ki tek taradfı daha şiş hemen büyükler karmım şişmiş dedi
gebeliğin de mi bi sıkıntı mı var tatlım yoksa , ben 10+2 yim ama ne yapayım zamanın tadını çıkartmaya çalışıyorum rabbime tevekkül edip, yoksa 3 aylık olana kadar tüm gebelikler riskli diyorlar haklısın.ayy ovel insan heyecanlanıyor ben hala kendimi cok kaptrmak istemiyorum aslında riskli zamanı atlattım gibi 10+4 ama ne biliyim kaptırma diyorum kendime hele bi 4.ayı gör hayırlısıyla diyorum ama sonra bi bakmışım yine hayallerdeyim:) senin ne kadar oldu:)
çok teşekkür ederim. Bir hafta dinlenme yeterlimidir acaba? sonra da çok dikkat edeceğim ama işte nasıl bir ayarlama yapabileceğimi daha bilmiyorum.ca
cok gecmis olsunmutlaka dinlenmelisin istirahatin cok onemli oldugunu biliyorum bu dönemde canım. bence dikkat et derim tekrar gecmis olsun.
Ali Baloglu mu?tamamen özel dersen bi dr daha var ama 250 tl ücreti
geçmiş olsun canım benim de bir arkadaşın başına gelmişti de dediğin gibi hiç kalkmadan dinlendi bence de sen dinlençok teşekkür ederim. Bir hafta dinlenme yeterlimidir acaba? sonra da çok dikkat edeceğim ama işte nasıl bir ayarlama yapabileceğimi daha bilmiyorum.
Bnm hafif ayvam vardi ama daha 8. Haftadayim ama aldi basini gitti dedigin gibi sol sis ve geceleri soluma yatamiyorum aciyomerhaba eylül anneleri, karnı belirgin olmaya başlayanlar var mı benim göbeğim çıktı sanırım ya bide sol tarafa doğru daha şiş
Merhaba arkadaşlar... Öncelikle kanama geçiren arkadaşlara geçmiş olsun. Benim 9.haftam bitmek üzere ve şiddetli kanama geçirdim. Benimki kahverengi değildi. Bebeğimiz düştü sandık. ertesi sabah kalp atışlarını duyduğumda inanın çok şaşırdım. Doktor bu hafta istirahat verdi. yatarak mı geçiriyorsunuz bu tür istirahatleri diye soracaktım. Benim yatmaya niyetim yoktu ama internette her site maksimum istirahat, mümkünse sadece duş ve tualet için kalkın diyor. Sizler nasılsınız?
Kızlar göğüs ucundan oğlumda ben de çok çektim; ne sürsem fayda etmedi; o kadar ağrım vardı ki meme ucu sinirlerim ezilmiş Dr a gittim minoset içip emzirdim oğlumu ilk aylarda ama yine de sadece anne sütü sürüp kurutma makinasıyla meme ucunu kurut; ıslak bırakma dedi Dr her emzirmeden sonra o biraz daha rahatlattı kızlarevet canım o soğanı bende duydum,kesinlikle aklımızda bulunsun..
canım kacıncı haftadasın bebek yagına basladım yazınca merak ettim. ben 10+4 haftalığım acaba ben de baslamalımıyım simdiden gerildi aslında yavastan karnım napsam ki?
canımsınyarın sor tabi. aslında benim de adetler son aylarda çok değişti çünkü her adet dönmeinden 5-6 gün önce olmaya başlamıştım,geçen sene haziranda histeroskopi çekilmiştim ondan sonra adetlerim erken gelmeye başladı. acaba benim de erken mi başladı ki kasılmalar var ? neyse bir hafta daha bakim biterse kasılmalar adete bağlicam direk aynen benim de kasılmalar çok şiddetli değil ayakta uzun süre kalınca ve yorulunca oluyor,inşallah geçicidir.
annisler nasilsinizz :*
merhaba eylül anneleri, karnı belirgin olmaya başlayanlar var mı benim göbeğim çıktı sanırım ya bide sol tarafa doğru daha şiş
ben ilk öğrendiğim andan itibaren kullanıyorum canım doktor vermişti , iştahsızlık ve mide bulantısı oluyor bende ara arabenim göbeğimin altı şişmeye başladı :) Bu arada omega 3 kullanan var mı acaba balık yağı ? dr bana vermedi. istemeli miyim acaba?
ben ilk öğrendiğim andan itibaren kullanıyorum canım doktor vermişti , iştahsızlık ve mide bulantısı oluyor bende ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?