2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Murat beyi taniyorum amcamin kizi 5 aylik hamile o gidiyo bana da onu tvsiye ettiler ama yinede olasiliklari arastirmak muhim cok uzun bi sure bizim icin ve karsindakinle ilk anda olusacak o guven cok onemli. Yine de cok sagol saban beyi de arastiricam

tamamen özel dersen bi dr daha var ama 250 tl ücreti

Canım aynı korkuları hepimiz yaşıyoruz ama inan kitap konusunda hiç bir bilgim yok ben sadece internet üzerinden araştırmalar yapıyorum bazen bebek eşyalarını inceliyorum biraz olsun uzaklaşıyorum herşeyden

Geçmiş olsun canım, inşallah hepimiz sıkıntısız alırız kucaklarımıza yavrularımızı. Benim kanamam vs yok ama 2 gündür rahmimde kasılmalar hissediyorum, normaldir die düşünmüştüm ama sen kasılmalardan dolayı kese oval görünümde ve düşük riski devam ediyo diyince korktum, sende ağrı kasılma vs oldu mu, yani benim şimdi korkmam gerekiyor mu yoksa bu sancılar normal mi karar veremedim

çok haklısın turgut ozal unv iyi diyorlar bakalım inş iyi bir dr buluruz
benimde iki gündür kasılmam ağrım çok oluyor adet dönemi yaklaştığında ilk aylar olabilirmiş diye duydum umarım herşey yolundadır ağrıdan gece dönemiyorum gündüz otur otur kasılıyorum

Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılaroluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir. gebelig org. bizim haftamız

http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html

Cnm benim ins gecer bulantilariniz bir an once .. bende de sabah bulantisi fazla bide gece oluyor ama cok siddetli degil, dogru et yemiyorum bide yumurtadan tiksindim nerdeyse..
tşk canım.ymurta yiyemiyom 1 haftadan fazla oldu ve süt içemiyom,yoğurt tüketiyorum günlük bir kase o da ne kadar yeterli olur bilemiyorum Rabbim yavrularımızı korusun inşallah,hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

benimde iki gündür kasılmam ağrım çok oluyor adet dönemi yaklaştığında ilk aylar olabilirmiş diye duydum umarım herşey yolundadır ağrıdan gece dönemiyorum gündüz otur otur kasılıyorum

benim bi de adetlerim düzensiz olurdu, o yüzden adetime yakın bi zaman mı değil mi onu da anlayamıyorum

sana da geçmiş olsun cnm. bende normalde ara ara ağrılar oluyodu,gittiğim doktor kasılmadan bahsetmedi lekelenmelerim olduğu için bol bol yat dinlen dedi. ikini gittiğim doktor geçen hafta kasılma var demişti,dün de kasılmalar devam ediyo dedi o yüzden kese oval dedi,ilaçlarına devam et dedi. normalde her hamilelikte rahim genişlediği için ağrılar olur doğal olarak fakat benin durumum biraz daha farklı cnm. benden etkilenip korkma canım çünkü her adet döneminde kasılmalar olabiliyor diye okumuştum hatta bir arkadaşımız daha sana yazmış detaylı bir şekilde. içinde kuşku varsa doktora git istersen en azından rahatlarsın. örneğin ilk gittiğim doktor oval olması hakkında sıkıntı değil demişti ve kasılmalardan bahsetmedi,istersen her hafta kontrole gelebilirsin dedi çok da ilgili. uzun süre ayakta durunca bende kasılma oluyor hatta seke seke yürüyorum.oturduğumda ya da uzandığımda geçiyor.çalışıyorum 20 gündür rapor alıyorum dün doktorum heeyet raporu verdi 30 gün :) 30 gün sonra 3.ayımızı da dolduracaz inşallah. sen de rahat ol canım seni korkuttum sanırım hakkını helal et kasılmaların fazlaysa doktoruna görün ya da ara canım en azından için rahat eder.

kizlar hiç bişey yiyemiyorum su dahi içmedim bugün napicam ben yaa
Canım beyaz peynir ve ekmek tavsiye ederim,bir de beyaz leblebi,şahsen ben onlarla duruyorum kaç gündür...sakın bunları yerken suyla yeme...önce katı beslen,sonra zaten susayacaksın bunlar tuzlu olduğu için,ve soğuk su iç azar azar...aç kaldıkça mide asidin artar ve bulantın şiddetlenir,asla karnın boş kalmasın,ama tıka basa da dolmasın

tşk canım biraz kafamı dağıtmak istedim çünkü kafamı toparlayamıyorum beynime kabullendirmek istiyorum bebeğin varlığı,korkulardan uzaklaşmak istiyorum.resmen hasta modundayım ya :) ben böyle değilim şen şakrak pozitif bir yapım var aslında,ruhsal olarak çok değiştim çünkü bikaç hafta lekelenmeler oldu onu atlattıktan sonra tiksinmeler bulantılar şimdi de kasılma olayı . bir türlü hamile moduna geçemedim ya. örgü başlamıştım bugün onu devam edim dedim onunla biraz olsun rahatladım gibi. yelek örüyorum bitince resmini çekip paylaşırım

kizlar hiç bişey yiyemiyorum su dahi içmedim bugün napicam ben yaa

estağfirullah canım, tabiki helal olsun, zaten yarın doktor kontrolüm var, yarın anlaşılır sıkıntılı bi durum varsa, bi de diğer arkadaşa da yazdım benim adetlerim düzensiz olurdu o yüzden şu aralar adet dönemim mi onu da kestiremiyorum, gerçi çok şiddetli değil kasılmalar, yorulduğumda ya da ayakta kaldığımda oluyor, seninkiler gibi oturunca ya da yatınca geçiyor. Ama bebekle ilgili kötü bişey olsa kanamam ya da lekelenmem olurdu diye avutuyorum kendimi, inşallah bu sancılar da normaldir, inşallah senin bebeğin de sana tutunur, şu 3 ayı bi atlatsaydık. İçimi rahatlattığın için çok sağol canım

benim de adet günüm 4-5 gün sonra fakat geçen haftadan kasılmalar var ve devam ediyor. normalde adet döneminde kasılmalar normalmiş,benim yüzümden tedirgin olmayın lütfen çok üzülüyorum. canım fırsat bulursan gündüz biraz uzanmaya çalış bence çok iyi geliyor :)

canim tavsiyelerine için tsk ederim deniycem ama bende herseye karşı bir tiksinme var ya leblebi iyi fikir tsk

canımsın yarın sor tabi. aslında benim de adetler son aylarda çok değişti çünkü her adet dönmeinden 5-6 gün önce olmaya başlamıştım,geçen sene haziranda histeroskopi çekilmiştim ondan sonra adetlerim erken gelmeye başladı. acaba benim de erken mi başladı ki kasılmalar var ? neyse bir hafta daha bakim biterse kasılmalar adete bağlicam direk aynen benim de kasılmalar çok şiddetli değil ayakta uzun süre kalınca ve yorulunca oluyor,inşallah geçicidir.

yok cnm tedirgin olmadım umarım hepimizin bebişleri iyidir, ben sürekli oturarak çalışıyorum dinlenme fırsatım olmuyor bu haftalarda yorgunluk daha da artıyormuş eve zor gidiyorum, sende endşe etme herşey güzel olacak inşallah çalışıyormusun bilmiyorum ama elinden geldiğince dinlen beslenmene dikkat et allahım büyüktür inşallah hayırlısıyla atlatacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…