2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok iyimiş fiyatlar ya.
yenidoğan yoğun bakımı falan olmadan olmaz zaten çok öenmli.. devlette istemiyorum, buradaki özel hastanelerinde hepsinde fiyatlar aşağı yukarı böyle

ben ist bahçeşehirdeyim ama en uygun hastahaneler avcılar hospital ve beylikdüzü medilife. bu fiyatlar oralara ait cnm hbrin olsun

hanımlar bu gittiğiniz hastanelerin ilve isimlerinide yazsanız fikrimiz olsa? yenibosna safa hastanesi normal 575 sezeryan 1000 tl ama şahsen odalarını beğenmedim çok küçükdar uzun odalar.
bakırköy çamlıkta normal 1500 tl ye kadar sezeryan 2000 tl ye kadar dedi doktorum net fiyat almadım henüz + 200tl verirsenizde suit oda seçebiliyorsunuz.

senin durumun daha kötüymüş canım yaa inşallah çabucak geçer.. az kaldı zaten yakında hamileliğin en güzel aylarını yaşayacağız inşallah.. nette öyle yazıyordu :)

gittiğimde acaba hiç demesem de baksam mı doktor anlayacak mı diye acaba:) ben de sabah akşam 100 mg alıyorum, lekelenme kanama yok ama kist ani kanamaya neden olabiliyormuş..
sağol canım yine sana danışırım diğer doktora gidince..

baş ağrısı bende de oluyor bi de üstüne bulantı.. bu hamilelikte zorlanıyorum ben de ilkine göre..

ya acaba benim yazdığımda mı sorun var, türkyienin doktorlarına güveniyorum buradakilere yani ARABİSTANdakilere güvenmiyorum yazdım ben...lütfen yorum yaparken dikkatli okuyun..

hanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim, kalp atışlarını gördük çokşükür..
doktorum enteresan birşey söyledi, kalp atışlarını artık dinlemediklerini, çünkü son araştırmalarda bebeğin dinleme sırasında yüksek ısıya maruz kaldığını ve anomalilerin buna bağlı olarak artmış olabileceğinin ortaya çıktığını anlattı.. burada da doktor dinlemek isterse reddetmemi istedi.. sadece 2 sn dinletti ve kapattı... kan tahlili istedi, sonuçlar çıktı ama kendisine gösteremeden döndük buraya malesef..
muayenede bir de lutein kist gördü, 12.haftada kendiliğinden kayboluyormuş, ama sen yolculuk da yapacaksın riske atmayalım diyerek progestan verdi.. böyle bir kist görülen oldu mu aranızda? burada da doktora gideceğim bakalım görecekler mi? hiç güvenmiyorum buradaki doktorlara malesef..

işte yazdığım mesaj bu... türkyieye gittim döndüm gitmişken de doktora gittim.. buradakiler bakalım kisti görebilecek mi, güvenmiyorum hiç yazmışım.. gayet açık..

Kizlar 2 tüp daha kan verdimm allhtn bubsaate kadr actim ac veriliyomus kan sekeri bide ben cok burger yiyorum kizlar nolck halimiz bilmem

ok...

Arkadaşım döndüm ve gitmişken doktora gittim yazmışsın oraya gider gitmez doktora gitmişsin gibi anladık.zaten geçmiş olsun da diledik yani kırılmaya gerek yok incitecek cümle kurmadık hiç.Bi yanlış anlaşılma olmuş sadece.Sende canını sikma.yanlış anlamışız

trdeki doktor gördü, buradaki görebilecek mi acaba takibini yapabilecek mi bundan endişem var..
uygulamaları çok farklı oluyor, o yüzden endişe ediyorum, açıkcası güven duyamıyorum trde doktorum ne dese gözü kapalı uymuştum, doğumum da hamileliğim de güzel geçmişti, inşallah bu da öyle olur bakalım Allaha emanet..

Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum versin inşllah.

Kızlar rüyamda evim boya olmuş tüm odaları yeşil di ve küçük oda çocuk odasi olcak oda yeşil cok küçük biyeri mavi idi.
anneme anlattim yeşil de mavi gibi erkek demek
herkes bna erkek rüyası görüyor hayirli sağlıklı olsun tabi de kiz olsun da isterdim

Allah hayirlara cikarsin inş. Rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin.

Allah hayirlara cikarsin inş. Rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin.

Bu aralar da hep kendimi gelinlikle görüyorum normalde gelinlikle oln kişi hamile ise kiz olur derler ama kafam karıştı sağlıklı hayırlı olsun tabiki

Hayırlısı be
İlkmi senin ? Bende kı gördüm rüyamda ama bakalım 5 haftacık daha beklicez :)

Bende her gece başka bir atraksiyon başka bir cinsiyet var :))) doğana kadar 9 dogurucam sanirim.
Hehe ya sanırım hamilelikle alakası var birde çoook rüya görüyorum...
Bakalım sürpriz yumurtalardan ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…