- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
çok iyimiş fiyatlar ya.
yenidoğan yoğun bakımı falan olmadan olmaz zaten çok öenmli.. devlette istemiyorum, buradaki özel hastanelerinde hepsinde fiyatlar aşağı yukarı böyle
baş ağrım bugün başladımide bulantım hsla devam ediyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. en azından baş ağrım yok diye kendimi teselli ediyordum o da başladı. nolur çabucak geçsin bu günlerrrrrrrrrrr
Evet canım büyüyor. İlk doktorun görmemiş olabilir çünkü benim yumurtlama dönemimde doktor kontrolüm vardı kistim yoktu. Adet günümde hamile olduğumu öğrendim ve keseyi gördüğüm günkü kontrolümde kistimi de gördüm. Önceki hamileliğimde 6-7cm e kadar büyümüştü. 18.haftamda ise 3cme küçülmüştü. 20.haftamda ölü doğum yaptım belki hamileliğimin sonuna kader tamamen yok olabilirdi. Ama şimdiki de büyüyor ilk 3cm gibiydi, geçen hafta büyümüştü işte.
Progestan ben ilk günden beri sabah 100, yatarken 200mg olmak üzere günde 300mg kullanıyorum. Kanamam lekelenmem olmamasına rağmen tedbir amaçlı olarak verilmişti bana.
Bu arada kalp atışlarını bu kadar erken süreçte dinlemenin bebek için sağlıklı olmadığını benim doktorum da söylemişti ama açıklamasını yapmamıştı. Bugün 9+4 olduk ve son kontrolüm geçtiğimiz cumaydı. Biz halen daha sadece görüyoruz ama dinlemedik hiç..
Merhaba hanımlar, dün bütün gün şiddetli baş ağrısı çektim ensemden vuruyormuş gibi hissediyordum bugün de biraz var.. işteyim ve çok zorlanıyorum o yüzden.. kafamı tutacak halim kalmadı iki gündür.. netten araştırdım bu haftalarda baş ağrısı olması çok normal yazıyor. sizde de var mı?? mide bulantım yok ama baş ağrım oldu benimde.. çok iyiyim diye diye kendime nazar ettim resmen ya
Abim ve eşi İngilteredeler. Diğer akrabalarımdan Almanya'da olanlar var. Avrupa nın doktorlarını çok acımasız buluyorlar. Doktorumla randevularımı anlatıyorum hayretle dinliyorlar. Emin olabilirsin ki Türkiyede kadın doğumculardan çok çok kaliteli olanlar var. Benim kadın doğum doktorumu 100000000000000 tane avrupalı doktora değişmem.
6+2 de ve 6+4 te 2 bebeğimde duydum. 6+0 da duyma ihtimalin var. Duyamazsan meraklanma sonraki hafta da duyabilirsin.MERHABA KIZLAR 6+0 DA KALP ATIŞLARI DUYAN OLDUMU
ok...hanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim, kalp atışlarını gördük çokşükür..
doktorum enteresan birşey söyledi, kalp atışlarını artık dinlemediklerini, çünkü son araştırmalarda bebeğin dinleme sırasında yüksek ısıya maruz kaldığını ve anomalilerin buna bağlı olarak artmış olabileceğinin ortaya çıktığını anlattı.. burada da doktor dinlemek isterse reddetmemi istedi.. sadece 2 sn dinletti ve kapattı... kan tahlili istedi, sonuçlar çıktı ama kendisine gösteremeden döndük buraya malesef..
muayenede bir de lutein kist gördü, 12.haftada kendiliğinden kayboluyormuş, ama sen yolculuk da yapacaksın riske atmayalım diyerek progestan verdi.. böyle bir kist görülen oldu mu aranızda? burada da doktora gideceğim bakalım görecekler mi? hiç güvenmiyorum buradaki doktorlara malesef..
işte yazdığım mesaj bu... türkyieye gittim döndüm gitmişken de doktora gittim.. buradakiler bakalım kisti görebilecek mi, güvenmiyorum hiç yazmışım.. gayet açık..
Arkadaşım döndüm ve gitmişken doktora gittim yazmışsın oraya gider gitmez doktora gitmişsin gibi anladık.zaten geçmiş olsun da diledik yani kırılmaya gerek yok incitecek cümle kurmadık hiç.Bi yanlış anlaşılma olmuş sadece.Sende canını sikma.yanlış anlamışızhanımlar selamlar, 1 haftadır türkiyedeydim, dün döndüm, gitmişken doktora da gittim ve
işte yazdığım mesaj bu... türkyieye gittim döndüm gitmişken de doktora gittim buradakiler bakalım kisti görebilecek mi, güvenmiyorum hiç yazmışım.. gayet açık..
Arkadaşım döndüm ve gitmişken doktora gittim yazmışsın oraya gider gitmez doktora gitmişsin gibi anladık.zaten geçmiş olsun da diledik yani kırılmaya gerek yok incitecek cümle kurmadık hiç.Bi yanlış anlaşılma olmuş sadece.Sende canını sikma.yanlış anlamışız
Kızlar rüyamda evim boya olmuş tüm odaları yeşil di ve küçük oda çocuk odasi olcak oda yeşil cok küçük biyeri mavi idi.
anneme anlattim yeşil de mavi gibi erkek demek
herkes bna erkek rüyası görüyor hayirli sağlıklı olsun tabi de kiz olsun da isterdim
Allah hayirlara cikarsin inş. Rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin.
Hayırlısı beKızlar rüyamda evim boya olmuş tüm odaları yeşil di ve küçük oda çocuk odasi olcak oda yeşil cok küçük biyeri mavi idi.
anneme anlattim yeşil de mavi gibi erkek demek
herkes bna erkek rüyası görüyor hayirli sağlıklı olsun tabi de kiz olsun da isterdim
Bu aralar da hep kendimi gelinlikle görüyorum normalde gelinlikle oln kişi hamile ise kiz olur derler ama kafam karıştı sağlıklı hayırlı olsun tabiki
Hayırlısı be
İlkmi senin ? Bende kı gördüm rüyamda ama bakalım 5 haftacık daha beklicez :)
Hehe ya sanırım hamilelikle alakası var birde çoook rüya görüyorum...Bende her gece başka bir atraksiyon başka bir cinsiyet var :))) doğana kadar 9 dogurucam sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?