2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

benim de eşim dünden beri rahatsız kustu 2 kere ayyyynnnıııısı oldu canım.kusarken zorlamaktan oluyormuş

Benimde mosmor oluyo goz altim istifra ederken cok zorlaniyoruz hatta benm oyle canm yaniyoki gozlermden yaslar geliyo normal o kDr hasar vermesi :) ama doktor hcgnin yuksek oldugunda oldugunu iyi bi sey oldgnu soyledi bosver kusalm saglkli olsunlarr
Ya kesinlikle katılıyorum. Kustuğuma seviniyorum yani. Sağlıklı olsun bebişler biz razıyız napalım..

benim de eşim dünden beri rahatsız kustu 2 kere ayyyynnnıııısı oldu canım.kusarken zorlamaktan oluyormuş
bana da öyle geliyor. çok teşekkür ederim canım. Mühim bişey mi diyw korktum. Kendim için değil. Bebeğimi düşünüyorum. Annelik duygusu sardı şimdiden...

bana da öyle geliyor. çok teşekkür ederim canım. Mühim bişey mi diyw korktum. Kendim için değil. Bebeğimi düşünüyorum. Annelik duygusu sardı şimdiden...

kendinden önce bebeğini düşünüyorsun :) canım benim yaaaa... metpamid diye bir ilaç var canım mide bulantısına karşı. dr una sor onu kullan. hamilelikte dr kontrolünde veriliyor

Cnm o kızarıklıklar progestandan olabiliyormuş

kendinden önce bebeğini düşünüyorsun :) canım benim yaaaa... metpamid diye bir ilaç var canım mide bulantısına karşı. dr una sor onu kullan. hamilelikte dr kontrolünde veriliyor
Bi dahaki kontrolüme kadar beklicem pek ilaç taraftarı değilim ama galiba mecburum. Bebişler biraz yorcak bizi. Canları sağolsun da...

Bi dahaki kontrolüme kadar beklicem pek ilaç taraftarı değilim ama galiba mecburum. Bebişler biraz yorcak bizi. Canları sağolsun da...

Canim ya benim de Dr ilaç kullanmadan daha iyi dedi. Zaten ilaç kullansan da yine kusarsin boşuna kimyasal almayalim demişti. Leblebi epey iyi geldi bana bi dene istersen. Mesela bir arkadasim var simdi kişi oldu çok şükür 6 ay hem bulantisi hem de kanaması vardi her seferinde gitti bu sefer bebek dedik. İste Dr ona denemedik bulanti ilaci birakmadi hatta kemoterapi hastalarinin kullandigi bir ilaci verdi en son yine de bana misin demedi. Ama simdi dünya güzeli bir kizi var yumuk yumuk :) biz de saglikla bebeklerimizi aliriz ins tek tesellim bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…