Bana da öyle geliyo çünkü çok zorlandım acayip kasıldım kıpkırmızı oldum. Sonra sonuç. Daha dikkatli olucam. Bi sıkıntı olmaz inşallah
Kızlarr günaydın.. ya ben bu sabah çok yoğun kustum öğürmekten ciğerlerim çıkıyor Sanki. Kustuktan sonra aynaya bi baktım yüzümde böyle kırmızı noktalar çıkmış uzaktan bakınca gözlerim morarmış gibi duruyor. Sizce neden oldu. Gecmedi henüz. Bilgisi olan var mı
Duydum cnm B'nde ,şükür ..ama lekelenmelerim varAynwn cnm darisi san a olsun :)
Ya kesinlikle katılıyorum. Kustuğuma seviniyorum yani. Sağlıklı olsun bebişler biz razıyız napalım..Benimde mosmor oluyo goz altim istifra ederken cok zorlaniyoruz hatta benm oyle canm yaniyoki gozlermden yaslar geliyo normal o kDr hasar vermesi :) ama doktor hcgnin yuksek oldugunda oldugunu iyi bi sey oldgnu soyledi bosver kusalm saglkli olsunlarr
Sağol canım inşallah...İnsallah en kisa zamanda gecer. Gecmis olsun.
bana da öyle geliyor. çok teşekkür ederim canım. Mühim bişey mi diyw korktum. Kendim için değil. Bebeğimi düşünüyorum. Annelik duygusu sardı şimdiden...benim de eşim dünden beri rahatsız kustu 2 kere ayyyynnnıııısı oldu canım.kusarken zorlamaktan oluyormuş
bana da öyle geliyor. çok teşekkür ederim canım. Mühim bişey mi diyw korktum. Kendim için değil. Bebeğimi düşünüyorum. Annelik duygusu sardı şimdiden...
Cnm o kızarıklıklar progestandan olabiliyormuşKızlarr günaydın.. ya ben bu sabah çok yoğun kustum öğürmekten ciğerlerim çıkıyor Sanki. Kustuktan sonra aynaya bi baktım yüzümde böyle kırmızı noktalar çıkmış uzaktan bakınca gözlerim morarmış gibi duruyor. Sizce neden oldu. Gecmedi henüz. Bilgisi olan var mı
Kzlr nasilsiniz migde bulantisi ne zaman gececek ya
Bi dahaki kontrolüme kadar beklicem pek ilaç taraftarı değilim ama galiba mecburum. Bebişler biraz yorcak bizi. Canları sağolsun da...kendinden önce bebeğini düşünüyorsun :) canım benim yaaaa... metpamid diye bir ilaç var canım mide bulantısına karşı. dr una sor onu kullan. hamilelikte dr kontrolünde veriliyor
Amannnnn bende de geliyor duyduguma gore bu lekeler erkek cocuklari yuzunden olurmussDuydum cnm B'nde ,şükür ..ama lekelenmelerim var
GunaydinnnnGunaydin herkese
Canım kullanmıyorum ki onu. Kustuktan sonra oldu bunlar. Düşük riskin felan yok dedi doktor gerek görmedi bilmiyorum :/Cnm o kızarıklıklar progestandan olabiliyormuş
Bende tam tersi kızlar leke yapar diye duymuştumAmannnnn bende de geliyor duyduguma gore bu lekeler erkek cocuklari yuzunden olurmuss
Hmm cnm anladım ,ozaman çok zorlandığın için oldu belkide ,Canım kullanmıyorum ki onu. Kustuktan sonra oldu bunlar. Düşük riskin felan yok dedi doktor gerek görmedi bilmiyorum :/
Elisa AIDS testidir.Kizlar yokmu elisayi bilen :/
Bi dahaki kontrolüme kadar beklicem pek ilaç taraftarı değilim ama galiba mecburum. Bebişler biraz yorcak bizi. Canları sağolsun da...
İnş cabuk geçer ama 12-14. Haftalarda azalip bitecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?