• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet cnm , bu arada sabah kanamam başladı :KK43: doktor düşük önleyici ilaç verdi. Fakat kendi doktoruma soramdan henüz. Sorup ilaca başlıcam. Herşeyin hayırlısı. Hsonu hem uzun yolculuk yaptım hem de üzüldüm. Sanırım onlar da tetikledi.
Dikkat et canım uzan dinlen düşük ilacı progestan mı verdi sana

Kullan canım ben dahil buradaki bir çok kişi önlem olarak kullanıyo bence hemen başlamalısın inş bi sorun olmaz bebeğini kucağına alırsın ama önlem almakta fayda var
Tmm cnm doktoruma sordum dönsün, duruma göre başlım. 3 gün rapor verdi zatenzaten

Canim seker ilaci kullaniyor muydun. Ben kullanıyorum ama bugün birakicam .bir sorun olur mu merak ediyorum.bunu danismak istedim

yok canım ben hiç kullanmadım şeker ilacı, doktor ne diyor ilacı bırakman konusunda, bence ona danış öyle bırak ya da devam et

yok canım ben hiç kullanmadım şeker ilacı, doktor ne diyor ilacı bırakman konusunda, bence ona danış öyle bırak ya da devam et
Doktorum dun birakmami söyledi. Nette arastirdim kimisi 3. Aya kadar kullandirmis kimisi tüm hamilelik boyunca kimisi de hemen biraktirmis. Kafam karisti benimde ama birakicam bebeğim rabbime emanet. Tsk ederim cevap verdiğin için.

Doktorum dun birakmami söyledi. Nette arastirdim kimisi 3. Aya kadar kullandirmis kimisi tüm hamilelik boyunca kimisi de hemen biraktirmis. Kafam karisti benimde ama birakicam bebeğim rabbime emanet. Tsk ederim cevap verdiğin için.

rica ederim canım, belki değerlerin cok yüksek değildir o yüzden bırakmanı söylemiştir, zaten fazla ilaç içmemek daha iyi, çok geçmiş olsun

Bayanlar gece kahverengi hafif lekelenme olmuş şimdi hasteneye geldim merakla bekliyorum inşallah birşey olmaz

Bugün güne dehşet baş ağrısıyla uyandım migren gözlerine vurdu napicam :KK43:(

Basina kompres olarak sicak yada soguk ne iyi gelirse onu yap. Ben sicak suyla basimi yikadigimda geciyor yada cok siddetliyse hafifliyor. Ilac kullanmaktansa en saglikli yontem. Birde ensenden masaj yapabilirsin.

Bayanlar gece kahverengi hafif lekelenme olmuş şimdi hasteneye geldim merakla bekliyorum inşallah birşey olmaz

önemli bi durum olduğunu düşünmüyorum canım, stres yapma, bu haftalarda aynı şeyi yaşayan çok arkadaşımız var , çok geçmiş olsun

Gecmid olsun cnm endiselenme bende de geven pazst gunu oldu en son.sadece dikkat et ayakts pek durma.doktordasin bize ysz mutlaka.insallah hersey yolundadir cnm endiselenme.

Back