• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarr günaydın.. ya ben bu sabah çok yoğun kustum öğürmekten ciğerlerim çıkıyor Sanki. Kustuktan sonra aynaya bi baktım yüzümde böyle kırmızı noktalar çıkmış uzaktan bakınca gözlerim morarmış gibi duruyor. Sizce neden oldu. Gecmedi henüz. Bilgisi olan var mı:110:

Eklentiler

• 20150204_102609-1.jpg
    20150204_102609-1.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 88
Kızlarr günaydın.. ya ben bu sabah çok yoğun kustum öğürmekten ciğerlerim çıkıyor Sanki. Kustuktan sonra aynaya bi baktım yüzümde böyle kırmızı noktalar çıkmış uzaktan bakınca gözlerim morarmış gibi duruyor. Sizce neden oldu. Gecmedi henüz. Bilgisi olan var mı:110:

Gunaydin. Korkma gecen iki hafta bende de oldu. Hatta o kirmizi noktaları elleme, kasima. Kusma refleksim arttikca oradan az az kanamalar da oldu ama geçti simdi. Merak etme geçmesi epey sürüyor krem falan da surmedim ben hatta oldukça beyaz tenliyim insanlar ne oldu diye sorup duruyordu. Geçmiş olsun

Merhaba sen hangi seker ilacini kullaniyorsun bi de kan değerlerin nasil? Ben diyabetliyim gebelik öncesinden beri ilaç kullaniyorum ama dozlarini azaltti doktorun. Sen tip 1 mi tip 2 misin?
Canim ben polikistik overliyim hamile kalabilmek için kullaniyordum. Yumurtlama sorunu seker direncini etkiliyor. Hamilelikten sonrada kimi doktor biraktiriyo kimisi kullandiriyo dun doktorum birak dedi. Deneyimli olanlarla danismak istedim. Polikistik olanlar direk tip 2 ye giriyormuş okuduklarima gore.

Benim sadece gozumde degil yuzumde cenemin ordada cikti canm bunlar ama geciyo gecer insallah :*

Ben duyamamistim da endiselenmistim hatta Dr tekrar cagirdi 7+1 de duyduk.
AY BENİDE 7+0 DA ÇAĞIRDI AMA Bİ HAFTA DAHA BEKLEYEMİYCEM DİYE NAPİM YA ÇATLIYCAM AMA KESENİN İÇİNDE BEBİŞİ GÖRMÜŞSÜNDÜR DİMİ

Gunaydin. Korkma gecen iki hafta bende de oldu. Hatta o kirmizi noktaları elleme, kasima. Kusma refleksim arttikca oradan az az kanamalar da oldu ama geçti simdi. Merak etme geçmesi epey sürüyor krem falan da surmedim ben hatta oldukça beyaz tenliyim insanlar ne oldu diye sorup duruyordu. Geçmiş olsun
Yaaaa beni nasıl rahatlattın anlatamam eşim doktora gidelim dedi ama ben bekleyelim dedim. Gitmeyelim o zaman. Inşallah seninki gibi gecer. Acayip çirkinleştim. Yüzüm bunlardan dolu

Canim ben polikistik overliyim hamile kalabilmek için kullaniyordum. Yumurtlama sorunu seker direncini etkiliyor. Hamilelikten sonrada kimi doktor biraktiriyo kimisi kullandiriyo dun doktorum birak dedi. Deneyimli olanlarla danismak istedim. Polikistik olanlar direk tip 2 ye giriyormuş okuduklarima gore.

Canim öncelikle geçmiş olsun. İnsulin direnci için kullanıyormuş sun anladigim kadarıyla ama zaten bebegin olmuş çok şükür o yüzden bence doktorunu dinlemelisin. İlerleyen dönemlerde gebelik şekerin cikarsa zaten hap baslamazlar. Doktorum en güvenli hapin bile bebeğe geçtiğini soyluyor. Bu yüzden de insulin veriyor. İnş sende gerek kalmaz. Eğer inş.direncin yükselmesine istiyorsan diyete devam edebilirsin. Beyaz un, seker haliyle hamur isleri bunlardan uzak durmak lazim. Patateste seker deposu. İnş ilacsiz bitirirsin hamileliğini.

canım bence endişelenmene gerek yok, elisa bi test yöntemi demek yani bağışıklık sistemiyle ilgili hastalıkların tespiti için elisa testi yapılıyor, hamilelikte yapılan elisa testleri de genelde hepatit b ve hepatit c ile alakalı ama pozitif çıkması demek illaki hastalığın sende var olduğu anlamına gelmiyor olabilir, daha önce geçirdiysen ya da aşı olduysan da pozitif çıkabilir.. Mesela benim negatif çıktı, doktorum bu hastalıkların yok ama bağışıklığın da yok dedi, ki bağışıklığımın olmaması da kötü bişey aslında. Sonuçlarını doktora zaten götüreceksin, o zaman doğru şekilde bilgilendirir seni, canını sıkma, inşallah bi sorun yoktur, çok geçmiş olsun..
Hii canim cok cok sagol ya testlerim cikamis sadece elisa cikmis o da pozitif yaziyo nettede sacma sapan seyler yaziyo icimi rahatlattinn

İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Telaşlandıl bizde. İlk gördüğümde morarmş vaziyetteydi bi de.

Tahmin edebiliyorum kilcal damarlar catlayip kanamaya sebep oluyormuş. Göz dibinde kanama yoksa korkma demişti Dr inş seni yaniltmam.

Canim öncelikle geçmiş olsun. İnsulin direnci için kullanıyormuş sun anladigim kadarıyla ama zaten bebegin olmuş çok şükür o yüzden bence doktorunu dinlemelisin. İlerleyen dönemlerde gebelik şekerin cikarsa zaten hap baslamazlar. Doktorum en güvenli hapin bile bebeğe geçtiğini soyluyor. Bu yüzden de insulin veriyor. İnş sende gerek kalmaz. Eğer inş.direncin yükselmesine istiyorsan diyete devam edebilirsin. Beyaz un, seker haliyle hamur isleri bunlardan uzak durmak lazim. Patateste seker deposu. İnş ilacsiz bitirirsin hamileliğini.
Amin canim çok saol. Yavrularimiz rabbine emanet. İnş hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz

Yaaaa beni nasıl rahatlattın anlatamam eşim doktora gidelim dedi ama ben bekleyelim dedim. Gitmeyelim o zaman. Inşallah seninki gibi gecer. Acayip çirkinleştim. Yüzüm bunlardan dolu

:) çirkin değilsindir önceleri bana da öyle geliyordu benim yüzünde de ergenligimde bile cikmayan sivilceleri pirtliyor sürekli. Kusarken zorlamamaya calis bi de. Su cikiyorsa tamam zaten. baktin midene kramplar giriyor mutlaka dinlen kusmaya calisma. Benim bogazimdan bile kan geldiği oldu. Doktor icin de bir kaç gün bekle istersen kilcal damar kanaması demişti bana.

Kızlar giremedim bayadır. Grup açıldı mı noldu ? Bir de bende kaç gündür mide yanması var.. özellikle de akşamları sanki midemde ateşler yanıyo :/ böyle olan var mı ? ya da ne iyi gelir buna

:) çirkin değilsindir önceleri bana da öyle geliyordu benim yüzünde de ergenligimde bile cikmayan sivilceleri pirtliyor sürekli. Kusarken zorlamamaya calis bi de. Su cikiyorsa tamam zaten. baktin midene kramplar giriyor mutlaka dinlen kusmaya calisma. Benim bogazimdan bile kan geldiği oldu. Doktor icin de bir kaç gün bekle istersen kilcal damar kanaması demişti bana.
Bana da öyle geliyo çünkü çok zorlandım acayip kasıldım kıpkırmızı oldum. Sonra sonuç. Daha dikkatli olucam. Bi sıkıntı olmaz inşallah

İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Telaşlandıl bizde. İlk gördüğümde morarmş vaziyetteydi bi de.
Benimde mosmor oluyo goz altim istifra ederken cok zorlaniyoruz hatta benm oyle canm yaniyoki gozlermden yaslar geliyo normal o kDr hasar vermesi :) ama doktor hcgnin yuksek oldugunda oldugunu iyi bi sey oldgnu soyledi bosver kusalm saglkli olsunlarr

Kızlar giremedim bayadır. Grup açıldı mı noldu ? Bir de bende kaç gündür mide yanması var.. özellikle de akşamları sanki midemde ateşler yanıyo :/ böyle olan var mı ? ya da ne iyi gelir buna
Bende yanma çok var canım elma yiyorum bide gece soğuk süt biraz rahatlatıyo dene istersen

Back