• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
E="tubaomur01, post: 39226421, member: 615220"]Cnm kalbi yeni olustugunda zaten yavas atarmis bugun sesli dinletti birde kuzum benin ya duymak sakincali midir acaba bana dinlettti de otizm felan buna neden oluyormus allahim korusunnnnnn[/QUOTE]
benim Dr dinlemedi dün canım ilk zamanlar daha riskli dedi bilmiyorum valla

Kızlar beli ağrıyan var mı?önce yoktu ama bir saattir falan belim ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi,endişelendim :KK43:

Dr m bel agrisi ve kasik sancisi cok olmadigi surece saglikli bor gebelik gecirdiginizin kanitidir diyor. Telas etme ara ara gelip gidiyor. Icimizde ki canavar buyuyo:KK45:

kızlar merhaba, uzun zamandır ağda konusunda kararsızdım bugün gittim ağda yaptırdım. merak eden arkadaşlar vardı. evet acısı fazla ama sonuç güzel :)
sıhhatler olsun o zaman :D ben de gitmek istiyorum bacaklarım için çok uzadılar artık :( gitmenin sakıncası var mı? perşembe günü unutmazsam doktoruma bi sorayım

Kızlar ya hep söylerlerdi de başa gelmeden anlamıyo insan hakkaten :) hamilelik kılların köklerini güçlendiriyo galiba Kaş bıyık alırken bile acayip canım yanıyo ve çabucak çıkıyo yine :) nasıl gitcek bu iş 9 ay merak ediyorum :)
Canım yalnış yönlendirme yapmak istemem ama kılların kuvvetlendiyse belki kızın olur; ben oğluma hamileyken tüğlerim iyice azalmıştı; bebeğin cinsiyetine göre hormonal denge değişebilir belki; tabi bu tamamen benim kendi tecrübem belki de ilgisi yoktur, kişiyle de ilgili değişkenlik gösterebilir, ben normalde de çok tüğlü değilimdir

sağol canım kanama ne demek ahh canım hemde cok 2 haftadır en son gıttımde kesenın arkasındaydı bu hafta benden kanam gelmedı ama içeride neler oluyor bilmiyorum tabı. Rabbım tüm dualarımızı kabul buyursun

Kızlar hiç bulantı bandı kullandınız mı?bu akşam taktım bayağı iyi geldi bana sağlıklıdır inş

Canım yalnış yönlendirme yapmak istemem ama kılların kuvvetlendiyse belki kızın olur; ben oğluma hamileyken tüğlerim iyice azalmıştı; bebeğin cinsiyetine göre hormonal denge değişebilir belki; tabi bu tamamen benim kendi tecrübem belki de ilgisi yoktur, kişiyle de ilgili değişkenlik gösterebilir, ben normalde de çok tüğlü değilimdir
Hımmm belki de olabilir canım zaten henüz hiç kilo artışım olmamasına rağmen babaannem kalçamın genişlediğini iddia ediyo :) kız mı olacak napacak biZİm minik pıtırcık :) aman sağlıklı olsun da zerre kadar takmıyorum kız erkek. Hayırlısıyla sağ salim bizimle olsunlar yeterki :KK43:

iyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
yeni gelen arkadalar hg listeye ekledim hepinizi...

iyi akşamlar kızlar biz eve döndük dün de kendi dr ma gittim plesanta aşşağı yerleşmiş kanamamın sebebi oymuş şükür bebeğim iyi bi sorun yok dinleniceksin bol bol dedi iğne vuruldum şuan iyiyim şükür bugün lekemde baya azaldı baya korkuttu bizi miniğim geçmiş olsun dileyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun...
Çok çok geçmiş olsun canım Bebeğin iyi olsun inşallah hep. Dikkat et kendine

ya benım bulantım yok ya acayıp dıyorum bı sorunmu var ama sabahları aclık bulantılarım cok oluyo oda bırsye yıyınce gecıo anormal bırseymı var korkuyorum valla

Çok çok geçmiş olsun canım Bebeğin iyi olsun inşallah hep. Dikkat et kendine
sağol cnm evet en az 12 15 haftaya kadar çok dikkat etmek gerekiyormuş iyice anladım çok büyük tecrübe oldu bu benim için 2 ci gebeliğim ama ilkinde hiç bu tarz sıkıntılar yaşamamıştım umarım son olur bu bir daha o kırmızı pembe yada kahve lekeleri görmem kimse de görmesin hatta...

sağol cnm evet en az 12 15 haftaya kadar çok dikkat etmek gerekiyormuş iyice anladım çok büyük tecrübe oldu bu benim için 2 ci gebeliğim ama ilkinde hiç bu tarz sıkıntılar yaşamamıştım umarım son olur bu bir daha o kırmızı pembe yada kahve lekeleri görmem kimse de görmesin hatta...
Ben de uzun zamandır görüyorum be canım yarın benim de doktor randevum. Gündüz aklımda gece rüyalarımda uğraşıyorum bebeğimle:( hayırlı sonuçlar alırım inşallah yarın dua edin nolur hamilelerin duaları kabul olurmuş :(

st: 39232391 .!.:
benide eklermisin canım 6 hafta 4 günlük hamileyim

OTE="fulya01, post: 39232734, member: 499208"]benide eklermisin canım 6 hafta 4 günlük hamileyim[/QUOTE]
cok geçmiş olsun allahım bebişlerimizi bize bagislasin

Ben de uzun zamandır görüyorum be canım yarın benim de doktor randevum. Gündüz aklımda gece rüyalarımda uğraşıyorum bebeğimle:( hayırlı sonuçlar alırım inşallah yarın dua edin nolur hamilelerin duaları kabul olurmuş :(
Senin lekelerin geçmedimi cnm hiç ?

Back