• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ya;

Doktorum yıllık izinde ulaşamıyorum. Fakat fazla kurcaladığımı hissettim ve kendime kızıyorum. Ayrıca fazla da havaya girdim. Veren de O, alacak olan da O. Nasipse alırız kucağımıza, değilse doğarken bile ölebilir.
Ağrım yok kanamam yok, cumartesiyi randevu zamanımı bekleyip tevekkül etmeye karar verdm.

Kızlar ya;

Doktorum yıllık izinde ulaşamıyorum. Fakat fazla kurcaladığımı hissettim ve kendime kızıyorum. Ayrıca fazla da havaya girdim. Veren de O, alacak olan da O. Nasipse alırız kucağımıza, değilse doğarken bile ölebilir.
Ağrım yok kanamam yok, cumartesiyi randevu zamanımı bekleyip tevekkül etmeye karar verdm.
Haklısın öyle tabi. Zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz. inşallah bebeğin seninledir. Rabbim sevincini mutluluğunu sonuna kadar sürdürsün inşallah canım benim. Dularım seninle

Kızlar ya;

Canim tevekkul konusunda hakli olabilirsin ama Allah korusun sana da bi zarar gelebilir. Bazi şeyler geri dönüşümsüz oluyor maalesef. Eğer testi ayni yerde yaptirdiysan ve değer dusuyorsa nacizane tavsiyem bir dra görün. Lütfen bana kizma Rabbim YARDIMCIN olsun.

Kizlar slm bebeğimin pit pitlarini duydum saglikli cok sukur...lekem vardi cok az progestan 200 mg vajinal olarak yazdii..toksoplazma rrubella tahlilleri verdim....
Canım, gözün aydın!! İnşallah aracısız göreceğin günler de gelsin!! Gördün mü bak, sakinlikle izle, stres yapma.. Allah'a kalmış biraz da.. İstediğin kadar kontrol delisi ol, bazen elden hiçbir şey gelmiyor.

Kızlar slm,

Acil bişi sorcam. Perşeöbe günü hcg 4114 dü , ctesi keseyi gördük. Bugün hcg 2600 sizce normal mi? Bir sıkıntı yoktur değil mi
Beta HCG' nin düşmesi iyi değil canım. Umarım testi yapanlar yanlış yapmıştır..

Kızlar ya;

Haklısın canım, en güzelini yaparsın. Kanaman yoksa şu anda doktora gitsen bile zaten yapılacak birşey yok. Bunun bilinçle bilinçsşzlikle Alakası yok.. Tespit edilen herhangi bir bozukluk yoksa, pıhtılaşma bozukluğu, hormon eksikliği gibi, yapılacak bir tedavi yok maskesef erken dönemde.. Ilk 3 aydaki düşükler doğal seleksiyonmuş.

Tevekkül ayrı rahatlık ayrı canım belki ilaç kullanmanın lazim sora o vicdanla nasıl yasicaksin bu is şakaya gelmez

Canım, gözün aydın!! İnşallah aracısız göreceğin günler de gelsin!! Gördün mü bak, sakinlikle izle, stres yapma.. Allah'a kalmış biraz da.. İstediğin kadar kontrol delisi ol, bazen elden hiçbir şey gelmiyor.
Haklisin cnm ;)

Kızlar beli ağrıyan var mı?önce yoktu ama bir saattir falan belim ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi,endişelendim :(

kızlar merhaba, uzun zamandır ağda konusunda kararsızdım bugün gittim ağda yaptırdım. merak eden arkadaşlar vardı. evet acısı fazla ama sonuç güzel :)

kızlar merhaba, uzun zamandır ağda konusunda kararsızdım bugün gittim ağda yaptırdım. merak eden arkadaşlar vardı. evet acısı fazla ama sonuç güzel :)
Kızlar ya hep söylerlerdi de başa gelmeden anlamıyo insan hakkaten :) hamilelik kılların köklerini güçlendiriyo galiba Kaş bıyık alırken bile acayip canım yanıyo ve çabucak çıkıyo yine :) nasıl gitcek bu iş 9 ay merak ediyorum :)

Kızlar ya bu göğüs ağrısı beni öldürüyo sizdede hala devam ediyomu etrafımda hamile çok var ama hiç birinin ki bu kadar değil
canim benimkide cok hassaslaştı hele ucu iğne gibi batıyor haftaya Dr gidince soracam

Back