- 27 Ocak 2015
- 146
- 143
- 103
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüşe bakılırsa ayni zamana denk geliyor dogumumuz ama ben daha keseyi görmeye bile gitmedim :)) bu u üçüncü hamileligim,gidiyorsun keseye bakıyorlar bidaha haftaya gel kalp atışı onun yerine ben haftaya gidicem tam 7.haftayı doldursun. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah gerginliği köy kenara rahat ol v tadını çıkar :)Kızlar ya cuma günü kese göründü çok şükür ama kalp atışları duyulmadı , bu hafta yine çağırdı bu sefer duyulur mu acaba?
Aaaa.. Doğru söylüyorsun. Ben salmonellayla karıştırdın. Rubella kızamıkçık virüsüÜrolojiye idrar yolu enfeksiyonu için yollamiştır. Rubella çocukken geçirilen kızamıkçık hastalığınin adı. Çiğ sütle salamla yiyeceklerle hiç alakası yok.! Senin antikorun yüksek yani ya aşı olmuş ya da önceden hastaliği geçirmişsin. Sonuçta bağışıksin. Degerinde Sorun yok. Önemli olan bağışık olmayanların gebelikte rubella geçirmesi tehlikeli.
Hayir canim kullanmiyorum belki zarari yoktur ama kullanmak istemiyorum.Ahhh ahhh :) Annem sadece sabahlari çektim diyor ben 24 saat kuzum saglikli olsun da çekerim diyorum bi yandan ama hal takat kalmadi
Sen ilaç kullanıyor musun bulanti için?
Kızlar ya bu göğüs ağrısı beni öldürüyo sizdede hala devam ediyomu etrafımda hamile çok var ama hiç birinin ki bu kadar değil
Bende takıyorum canım ama yinede ağrısı çok bide dediğin gibi damarları çok belli baya şişmişAyniyiz canim bnm simdiden damarlarim gorunmeye basladi ki 80 bedendim ustelik sutyen acitsada takmak en sagliklisi yoksa saga sola dondukce sanciyo
Bende merak içindeyim doğrusu.gittiğim doktor 13.haftada söylüyor 28 şubatta randevum var inşallah söyler tam 13 haftalık oluyorum.ama ilk bebegimde başka doktor 17. Haftada söylemişti.iki haftaya 3 haftaya öğrenmeye başlarız yavaş yavaş.maşallah maşallah ya, rabbim sağlıklı evlatları nasip etsin bize, çok sevindim canım. her bebeğin doğacağı bir zaman var derler ya öyle oluyor muhakkak bende hiç beklemediğim bi anda oldu , kaçıncı hafta da gitsek cinsiyet için
Gozun aydin canim cok sevindim senin adina.hatirladigim kadariyla yavas atiyor kalbi demisti dimi simdi ne dedi canim doktorun?Kizlar slm bebeğimin pit pitlarini duydum saglikli cok sukur...lekem vardi cok az progestan 200 mg vajinal olarak yazdii..toksoplazma rrubella tahlilleri verdim....
Bende takıyorum canım ama yinede ağrısı çok bide dediğin gibi damarları çok belli baya şişmiş
Bende cok merak ediyorum canim 19 subatta randevum ikili yapicak nsoylermi acaba bilmiyorum.en son gittigimde soylerim demisti bana erken geldi ama doktorum guveniyor kendine galiba:)))Bende merak içindeyim doğrusu.gittiğim doktor 13.haftada söylüyor 28 şubatta randevum var inşallah söyler tam 13 haftalık oluyorum.ama ilk bebegimde başka doktor 17. Haftada söylemişti.iki haftaya 3 haftaya öğrenmeye başlarız yavaş yavaş.
Cnm kalbi yeni olustugunda zaten yavas atarmis bugun sesli dinletti birde kuzum benin ya duymak sakincali midir acaba bana dinlettti de otizm felan buna neden oluyormus allahim korusunnnnnnGozun aydin canim cok sevindim senin adina.hatirladigim kadariyla yavas atiyor kalbi demisti dimi simdi ne dedi canim doktorun?
Hadi bakali canum gozun aydin seninde icon rahatlamistir.sanmiyorum canim zararli oldugunu zararli olsa doktorlar dinletmezler herhalde.az dinletiyorlar zaten sadece duyurup kapatiyolar hemen.Cnm kalbi yeni olustugunda zaten yavas atarmis bugun sesli dinletti birde kuzum benin ya duymak sakincali midir acaba bana dinlettti de otizm felan buna neden oluyormus allahim korusunnnnnn
canim dr bişey demedi mi neden değer düşmüş bunun için bir aciklasma yapmadıysa sen saglik ocağında tekrar bir baktir istesem ama sorun olsaydı dr mutlaka söylerdi diye dusunuyorumKızlar slm,
Acil bişi sorcam. Perşeöbe günü hcg 4114 dü , ctesi keseyi gördük. Bugün hcg 2600 sizce normal mi? Bir sıkıntı yoktur değil mi
Doktora gitmedm ki cnmm randevum ctesi günü, çalışıyorum şu ancanim dr bişey demedi mi neden değer düşmüş bunun için bir aciklasma yapmadıysa sen saglik ocağında tekrar bir baktir istesem ama sorun olsaydı dr mutlaka söylerdi diye dusunuyorum
Doktora gitmedm ki cnmm randevum ctesi günü, çalışıyorum şu an
canim seni yanlış yönlendirmek istemem bazı zaman tatlıları yaptırdığı yere görede değişiyor istersen dr tel ara sörDoktora gitmedm ki cnmm randevum ctesi günü, çalışıyorum şu an
Canımmmmm seni korkutmak istemiyorum ama değer düşmesi iyi değil. acilen doktora git. Artması lazım sürekli. O kadar düşemez. Kızma bana nolur. Ben bilinçsizlik yaptım ilk hamileliğimde ama benimde düşmüştü değerim. Kaybetmiştim. Hemen baktır. LütfenKızlar slm,
Acil bişi sorcam. Perşeöbe günü hcg 4114 dü , ctesi keseyi gördük. Bugün hcg 2600 sizce normal mi? Bir sıkıntı yoktur değil mi