- 12 Ağustos 2014
- 265
- 102
- 53
- 34
Canım iki tahlilide aynı yerdemi yaptırdın nolur nolmaz hemen bi görün yada ara doktorunuDoktora gitmedm ki cnmm randevum ctesi günü, çalışıyorum şu an
Haklısın öyle tabi. Zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz. inşallah bebeğin seninledir. Rabbim sevincini mutluluğunu sonuna kadar sürdürsün inşallah canım benim. Dularım seninleKızlar ya;
Doktorum yıllık izinde ulaşamıyorum. Fakat fazla kurcaladığımı hissettim ve kendime kızıyorum. Ayrıca fazla da havaya girdim. Veren de O, alacak olan da O. Nasipse alırız kucağımıza, değilse doğarken bile ölebilir.
Ağrım yok kanamam yok, cumartesiyi randevu zamanımı bekleyip tevekkül etmeye karar verdm.
Kızlar ya;
Doktorum yıllık izinde ulaşamıyorum. Fakat fazla kurcaladığımı hissettim ve kendime kızıyorum. Ayrıca fazla da havaya girdim. Veren de O, alacak olan da O. Nasipse alırız kucağımıza, değilse doğarken bile ölebilir.
Ağrım yok kanamam yok, cumartesiyi randevu zamanımı bekleyip tevekkül etmeye karar verdm.
Canım, gözün aydın!! İnşallah aracısız göreceğin günler de gelsin!! Gördün mü bak, sakinlikle izle, stres yapma.. Allah'a kalmış biraz da.. İstediğin kadar kontrol delisi ol, bazen elden hiçbir şey gelmiyor.Kizlar slm bebeğimin pit pitlarini duydum saglikli cok sukur...lekem vardi cok az progestan 200 mg vajinal olarak yazdii..toksoplazma rrubella tahlilleri verdim....
Beta HCG' nin düşmesi iyi değil canım. Umarım testi yapanlar yanlış yapmıştır..Kızlar slm,
Acil bişi sorcam. Perşeöbe günü hcg 4114 dü , ctesi keseyi gördük. Bugün hcg 2600 sizce normal mi? Bir sıkıntı yoktur değil mi
Haklısın canım, en güzelini yaparsın. Kanaman yoksa şu anda doktora gitsen bile zaten yapılacak birşey yok. Bunun bilinçle bilinçsşzlikle Alakası yok.. Tespit edilen herhangi bir bozukluk yoksa, pıhtılaşma bozukluğu, hormon eksikliği gibi, yapılacak bir tedavi yok maskesef erken dönemde.. Ilk 3 aydaki düşükler doğal seleksiyonmuş.Kızlar ya;
Haklisin cnmCanım, gözün aydın!! İnşallah aracısız göreceğin günler de gelsin!! Gördün mü bak, sakinlikle izle, stres yapma.. Allah'a kalmış biraz da.. İstediğin kadar kontrol delisi ol, bazen elden hiçbir şey gelmiyor.
iki testi de aynı yere mi yaptırdın canım????Kızlar slm,
Acil bişi sorcam. Perşeöbe günü hcg 4114 dü , ctesi keseyi gördük. Bugün hcg 2600 sizce normal mi? Bir sıkıntı yoktur değil mi
Normal canım bende oluyo. Doktor çok siddetli olmadığı sürece sorun yok dedi. :)Kızlar beli ağrıyan var mı?önce yoktu ama bir saattir falan belim ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi,endişelendim
Bel ağrısı bende hep varr
Bende yoktu şimdiye kadar, ya bu his çok kötü ya en ufak bir şeyi direk ona bağlıyorum, hep ya bişi olduysa fikri gelio aklımaN
Normal canım bende oluyo. Doktor çok siddetli olmadığı sürece sorun yok dedi. :)
Kızlar ya hep söylerlerdi de başa gelmeden anlamıyo insan hakkaten :) hamilelik kılların köklerini güçlendiriyo galiba Kaş bıyık alırken bile acayip canım yanıyo ve çabucak çıkıyo yine :) nasıl gitcek bu iş 9 ay merak ediyorum :)kızlar merhaba, uzun zamandır ağda konusunda kararsızdım bugün gittim ağda yaptırdım. merak eden arkadaşlar vardı. evet acısı fazla ama sonuç güzel :)
canim benimkide cok hassaslaştı hele ucu iğne gibi batıyor haftaya Dr gidince soracampost: 39224093 .!.:Kızlar ya bu göğüs ağrısı beni öldürüyo sizdede hala devam ediyomu etrafımda hamile çok var ama hiç birinin ki bu kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?