2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

gozun aydin insallah sikica tutunur sana melegin anesi olimlu disun icini ferah tut ben kizimi kucagima alana kadar iki duduk yaptim kizimdada kanama oldu her yoruldugmda kan gidiyordu yikanincs bile dr gic merak etme bebegin cok iyi diyip duruyordu yurtdisindaydim cok sukur onun dedigi gibi oldu kizim kucagimda ve yine hamileyim iyi dusun iyi olsun

benim de 4 aralıktı en son dün gittim ve hamile olduğumu öğrendim.Hem de 7 yıllık bekleyişin ardından mucize resmen rabbim o kadar büyük ki. Allahım isteyen bütün kardeşlerime tez zaman da hayırlı ve de sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Teşekkür ederim iyi dileklerin inşallah hepimize geçer :) ne mutlu sana, bize göre tecrübelisin :)

Evet diğer sitelerde 10 Eylül yazıyor inşallah bi aksilik çıkmaz meleklerimiz bizi bırakmaz inşallah

Ay çok güzel inşallah hepimizin sağlıkla Dünya'ya gelir hayırlı uğurlu olsun i nşallah

Inşallah bebeğine kavuşursun hayırlı olsun

günaydın hanımlar allah bebişleri kucağınıza almayı nasip kısmet eder inş. bende eylül annesiyim 4 yaşında bir kızım var ikincide eylül olabilir allahın izniyle bat 12 ocak geri sayım başladı hayırlısı..

hanımlar selamlar sanırım ben de eylül annesi olacağım, sat 7 aralıktı, bugün test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm, Rabbim her isteyene nasip etsin.. bir oğlum var 3,5 yaşında, ona bir kardeş istiyorduk, hayırlısı olsun, yurtdışında yaşıyorum, o yüzden öncelikle 2 gün sonra bir idrar testi daha yapıp 10 gün kadar sonra doktora gitmeyi planlıyorum

yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :) çok sıkıntılar yaşayan çok kayıpları olan arkadaşlarımız var aramızda okudum hepsini çok üzüldüm inşallah bu defa hepimizin yüzü güler, hepimiz için çok dua ediyorum..
yıllardır tiroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum. az önce hastaneden geldim tiroid için gitmiştim kan tahlili verdim akşam üstü ultrason randevusu verdiler.. bakalım sonuçlar iyi çıkar inşallah. ilacı bana ve bebeğime yetecek dozda ayarlayacaklar.. bu hamileliğimde içim çok rahat inşallah çok güzel olacak herşey diye dua ediyorum.ama bu tiroid beni korkutuyor..

içini ferah tut ve inancının kaybetme canım. rabbim diledikten sonra ol dedikten sonra hiç bir şey sebep değil inan. dua etmekten vazgeçme asslaa! doktorlara kalsa anne olmam mümkün değildi, bak şimdi hamileyim. dua et ve dua al

doğru söylüyorsun canım Allah istedikten sonra herşey olur.. senin için de çok mutlu oldum doktorlar öyle söyledikten sonra şuan hamile olman senin için ne büyük ne güzel bir şeydir tahmin bile edemeyiz belki.. dua ediyorum aslında iyiydim ama işte hastane ortamı geriyor insanı bide yıllardır aynı rutini yaşıyorum kan ver sonucu al ilacın dozu değişsin.. yine de Allah beterinden korusun ne çok çaresiz hastalık var..

kişi her zaman kendinden kötü olanı görmeli ve dersini almalı yoksa ne şükretmeyi bilir ne de mutlu olmayı kardeşim.

Herkese merhaba ben de Eylül annesi Olacağım inşallah.4 ay önce boş gebelik geçirmiştim kendiliğinden düşmüştü. Şim dı kan sulandırıcı iğne ,folik asit,balık yağ,coraspin kullanıyorum . Dua ediyorum Rabbim her isteyen ve hakedene nasip etsin. Benim gibi daha önce hayal kırıklığı yaşayananlarada tekrar göstermesin böyle bi sıkıntı.bugün tam 5 haftalığım

Benim en korktuğum şey kış ayında hamile kalırsam canımın karpuz çekmesiydi çünki küçüklükten beri canım karpuz ister kışın ortasında :)))
İnşallah canım ilk bebeğin mi senin

ilk bebeğim cnm evet :) vallahi kocam 15 dk da buldu dün gece :))) yerken de videoya çekti çocuğumuza gösterecekmiş :)))) inş daha imkansızları istemez cnm :)

maşallah allah nazardan saklasın sana da bana da kuçağımıza almayı nasip etsin kardeşim.. :)

Dun gece ictigim 2 progestanla kanamam durdu. Cok yorgunum ama. Dr 5 gun rapor yazdi. Evde dinleniyorum annemler yardıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…