2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda biter kanamaların...ben 100 lük günde 3 tane kullanıyorum dr.um öyle kullan dedi....senin ki kaç mg. peki belki 200 lük ise ondan 2 kez kullan demiş olabilir...
Benimki de 100 lük canım ama bende kanama şeklinde değil lekelenme şeklinde oldu.hani adet biterken olan kahverengi lekelenme gibi.senin nasıldı canım.allah bizleri bir an önce sağlıklı haberlerle sevindirsin inşallah

canim leke seklinde ve koyu renkli ise korkma renk acilirsa o farkli iste....benim kanamam olmadi sukurler olsun...ben daha once 2 dusuk yaptigim icin dr. tedbiren verdi....gunluk 300 mg aliyorum....sen de toplamda 200 luk aliyorsun demekki cok ciddi bir durum yok canim dozu az vermis...dinlenmeye calis surekli yat hicbir is yapma gecer insallah...

ben de eylül annesi olurum inşallah :) doğum 11 eylül görünüyor ama benim rahmimde perde vardı.bu yaz operatif histereskopi yapıldı.ve perdenin tamamı kazınmazmış sanırım erken doğum riskim hala var ama benim asıl korktuğum şey niyeyse boş gebelik..bu ne zaman anlaşılır arkadaşlar pazar günü değerim 3939 çıktı dün de kese göründü..bilmiyorum çok tedirginim her yere yazıp duruyorum..

1 hafta sonra ultrasonda anlaşılır diye biliyorum. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

merhaba kızlar bende eylül annesi olacağımı düşünüytorum çünkü geç döllenme olmuş

Ben boşgebelik geçirdim.önce pembe sekilde cok az bi kanamam oldu.tabi bu boş gebelik belirtisi değil . Ama bi sorun işareti.hemen progestan başlandı rapor aldım istirahat ettim.bi kaç gün sonra bi sabah uyandım bi baktım bütün hamilelik belirtilerim gitmiş.vücudumdaki şişlik göğüslerimdeki hassasiyet kaybolmuştu.o anda anladım bişey olduğunu.sonra kanamam arttı.damla şeklinde kırmızı kan oldu.doktora gittik ve 6 hafta kesem olması gerekenden çok yavaş büyümüş.doktor biraz daha bekleyelim dedi.7.haftaya girmem gerekirken kesem 5 hafta 5 günle uyumlu kalmıştı.7 haftadaydım artık bebek gözükmesi gerekirken gözükmedi.sonra kanamam iyice arttı ve düştü.allah kimseye Yaşatmasın. o bekleme Sürelerinde günler yıl oluyo.

Canım inşallah bu sefer sağ salim alırsın bebeğini kucağına.inşallah dediğin gibi olur.herkes gibi ben de çok korkuyorum.30 yaşındayım ve ilk gebeliğim.herşeyden endişeleniyorum.en ufak şeyde bişey mi olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim de aynı belirtilerim var.4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim.keseyi gördük.2 gün sonra kanama oldu koyu kahverengi lekelenme gibi.dün doktora gittim progestan verdi bir hafta da rapor.şimdilik iyiyim.ama göğüslerim kocamandı küçüldü.mide bulantım vardı artık yok.bilmiyorum neden çok korkuyorum.dün 5 hafta 1 günlüktü kese 8 mm olmuş.kalp atışı duyulmadı.10 gün sonra tekrar gidicem.tabi o zamana kadar bişey olmazsa inşallah sence boş gebelik olma ihtimali var mı

B hcg baktırmalısın canım.benim ne bhcg nede kese boyutum haftamla uyumlu değildi.en son 3500 lerde kalmıştı bhcg.haftama göre çok daha yüksek olması gerekiyordu

amin canim insallah bu zorlu surecte hepimizin yuzu guler...kaygilanmakta cok hakliyiz hamile kalmak zor saglikli devam ettirmek zor...insallah gececek bu gunler de...

Inşallah Temmuz Ağustos aylarında burada bebek hazırlıklarımızı doğum heyecanlarımızı konuşuruz

amin canim insallah bu zorlu surecte hepimizin yuzu guler...kaygilanmakta cok hakliyiz hamile kalmak zor saglikli devam ettirmek zor...insallah gececek bu gunler de...
hayırlı olsun canım keseni görmüşşsün , benm doktr keseyi görünce yolk kesesi var veya yok demedi mm göre 5 haftalık gözüküyor dedi kalp atışı için bi hafta sonra gel deemişti,

Cok gecmis olsun canim.Rabbim bidaha yasatmasin.bende eylul ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin aldilar 2,5 aylikti.cok korkuyorum simdi insallah saglikla alirim bebegimi kucagima.

Cok gecmis olsun canim.Rabbim bidaha yasatmasin.bende eylul ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin aldilar 2,5 aylikti.cok korkuyorum simdi insallah saglikla alirim bebegimi kucagima.
Sana da çok geçmiş olsun.

Kızlar bu ara iş yapıyormusunuz. Ben bi ev süpürcem valla düşünür oldum korkuyorum ama bişe olmaz heralde. Ben pimpirikleniyorum

Kızlar bu ara iş yapıyormusunuz. Ben bi ev süpürcem valla düşünür oldum korkuyorum ama bişe olmaz heralde. Ben pimpirikleniyorum
Canim cok abartmamak kaydıyla gunluk islerimi yapiyorum.5 yasinda bir kizim var istesemde ayagimi uzatip yatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…