- 29 Ağustos 2013
- 16
- 9
- 88
Bugun kan testi yaptirdim ve sonuc muspet..) emzirmeye dewam ediorum arastirdigim kadariyla bi skinti olmuomus. Sende dedin artik icim rahat..kızım 17 aylık emzırıyorum dr ıstedıgı kadar emebılır sorun olmaz dedı
canim gecmis olsun progestan korkutmasin seni kanam olunca dr.lar hemen o ilaci verirler...benim sukur kanamam olmadigi halde tedbiren yine dr. verdi gunde 3 tane iciyorum...hcgye yine baktir cnm artis varsa sikinti yoktur icini ferah tutmaya calis...
Saolun kızlar bugun epey korktum hala da endiseliyim. Insallah bebegime bisey olmaz. Cok kucuk bi kese gördü 4 haftalik olmasina ragmen. Carsamba tekrar kanim alinip hcg olculecek. Insallah yeteri kadar yukselirhiç korkma bende kullanıyorum benimde başta lekelenmem vardı şükür hemen kesti yerleşme kanaması olabiliyor bazen dedi dr kullan mutlaka ihmal etme...
Korkma moralini yüksek tut Allah'ın izniyle birşey olmaz sitres yapma yeter hamilelikte en önemli şey sitres dualarım seninle ve bütün hamişlerle Allah kucağımıza almayı nasip etsinSaolun kızlar bugun epey korktum hala da endiseliyim. Insallah bebegime bisey olmaz. Cok kucuk bi kese gördü 4 haftalik olmasina ragmen. Carsamba tekrar kanim alinip hcg olculecek. Insallah yeteri kadar yukselir
Allah sabır versin sana teste göre bence hamilesin ama evde idrar testi yaptın mı idrarda da çıkabiliyor bu zamanlarda hamileysen.. Allah gönlüne göre versin canımMerhabalar arkadaşlar, ben 2015 eylül annesi olacak mıyım bilemiyorum; üç kaybım var önceden, satım 7 aralık ama adetlerim düzensiz,bugün kan testi yaptırdım 4.62 çıktı, sizce hamile miyimki?
Teşekkür ederim, cümlemizin hakkında hayırlısı..kan testi net değer veriyor diye yaptırdık en iyisi yarın doktora gitmek hem önceki düşüklerden sonra araştırılması gereken bir durum olduğu ortada..Allah sabır versin sana teste göre bence hamilesin ama evde idrar testi yaptın mı idrarda da çıkabiliyor bu zamanlarda hamileysen.. Allah gönlüne göre versin canım
Moralini bozma dua et Allah'a Tevekkül et burda yazmadım kimsenin moralini bozmak istemedim benim 6 tane düşüğüm var ve bütün araştırmalar yapıldı genetik herşey eşimide araştırdılar hiç bir problem yok kan pıhtılaşması için iğne clexane 0,4 bebe aspirini progestan hepsini kullandım yine sonuç hüsran oldu o yüzden sağlıklı emriyoyu bulana kadar yapacaksın dedi doktor... Son düşüğünden sonra 1 yıl ara verdim hamile kalmakta hiçbir sıkıntım yok çünkü.. Kalp atışını duymak benim için önemli olan keseyi yolk Saçı görmek değil ve biliyorum bu bebişim duracak çünkü mide bulantıları yaşıyorum baş dönmesi diğerlerinde yaşamadığım herşeyi bunda yaşıyorum en önemlisi de dua bol bol dua et canım ve mıralini yüksek tutTeşekkür ederim, cümlemizin hakkında hayırlısı..kan testi net değer veriyor diye yaptırdık en iyisi yarın doktora gitmek hem önceki düşüklerden sonra araştırılması gereken bir durum olduğu ortada..
Merhaba son regli tarihimiz aynı muhtemelen aynı zaman doğum yapıcaz kısmet olursa aynı kafadayız bende 16 ocakta gidicem Dr inşallah o güne kadar bi aksilik olmaz Allah seninde Bebeğini sağlıklı Dünya'ya getirmeni nasip etsin hayırlı olsunBende kalp atışını duyma zamanı gelene kadar gitmeyecem doktora son adet tarihim 4 Aralık ocağın 17lerinde anca giderim folic plus kullanıyorum zaten doktorda onu verecek... Ben keseyi değil direk kalbini görmek istiyorum
canım 3 taneyi doktor mu tavsiye etti?benim de kanamam oldu dün geceden beri devam ediyor.bugün progestan verdi ama 2 tane günde.canim gecmis olsun progestan korkutmasin seni kanam olunca dr.lar hemen o ilaci verirler...benim sukur kanamam olmadigi halde tedbiren yine dr. verdi gunde 3 tane iciyorum...hcgye yine baktir cnm artis varsa sikinti yoktur icini ferah tutmaya calis...
Geçmiş olsunMoralini bozma dua et Allah'a Tevekkül et burda yazmadım kimsenin moralini bozmak istemedim benim 6 tane düşüğüm var ve bütün araştırmalar yapıldı genetik herşey eşimide araştırdılar hiç bir problem yok kan pıhtılaşması için iğne clexane 0,4 bebe aspirini progestan hepsini kullandım yine sonuç hüsran oldu o yüzden sağlıklı emriyoyu bulana kadar yapacaksın dedi doktor... Son düşüğünden sonra 1 yıl ara verdim hamile kalmakta hiçbir sıkıntım yok çünkü.. Kalp atışını duymak benim için önemli olan keseyi yolk Saçı görmek değil ve biliyorum bu bebişim duracak çünkü mide bulantıları yaşıyorum baş dönmesi diğerlerinde yaşamadığım herşeyi bunda yaşıyorum en önemlisi de dua bol bol dua et canım ve mıralini yüksek tut
canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda biter kanamaların...ben 100 lük günde 3 tane kullanıyorum dr.um öyle kullan dedi....senin ki kaç mg. peki belki 200 lük ise ondan 2 kez kullan demiş olabilir...canım 3 taneyi doktor mu tavsiye etti?benim de kanamam oldu dün geceden beri devam ediyor.bugün progestan verdi ama 2 tane günde.
Evet seninki de aynı benimkiyle tamam ilk önce sen git ve kalp atışını duyduğunda burda paylaş olurmu seni takip edeyim bende ona göre gideyim Allah kucağımıza almayıda nasip eder burası 1 gün geç hesaplıyor gebelik org ye gir ve diğer sitelere 10 Eylül doğum tarihler eğer 4 Aralık'ta regli olduysanMerhaba son regli tarihimiz aynı muhtemelen aynı zaman doğum yapıcaz kısmet olursa aynı kafadayız bende 16 ocakta gidicem Dr inşallah o güne kadar bi aksilik olmaz Allah seninde Bebeğini sağlıklı Dünya'ya getirmeni nasip etsin hayırlı olsun
Bebişin tutunur canım inşallah bu sefer üzülme ve kafana takma bana doktorum dediki. İğneyi aspirini felan biz deneme amaçlı veriyoruz faydası oluyormu diye yoksa hamileliğin sağlıklı gidecekse buna neden olan iğne veya diğer şeyler değil düşüğü hiçbir doktor engelleyemez kanaman olsa bile duracak çocuk durur ve doğar o yüzden düşüğün arkasından üzülme dedi.. O yüzden bende elimden gelen herşeyi yaptım gerisini Allah'a bıraktım... Allah ne eylerse güzel eyler dualarım seninle ve diğer hamişlerle canım Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimGeçmiş olsunbende flexane kullandım hatta şu an coraspirin alıyorum birşeyler oluyor deniyoruz ama ne olup bittiğini anlamış değiliz..benimde çok şükür hamile kalma sorunum yok, ancak gebelik süreci sağlıklı gitmiyor bir türlü ne diyelim inşallah ikimizinde yüzü güler bu kez..
Kıyamam :)kızlarrrrrrrrrrr ilk aşermemi yaşamaktayım :) çok değişik birşey. gece uykudan uyandım ve kavun istedim :))) şuan eşim dışarıda kavun arıyor :)))) hayırlısı :))))
Benim en korktuğum şey kış ayında hamile kalırsam canımın karpuz çekmesiydi çünki küçüklükten beri canım karpuz ister kışın ortasında :)))zaten ilk 5 dk o da ben de güldük :)))) inş bulur yaaaaa :) sabah kahvaltısına yetişir inş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?