2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Peynir ve sut paket kullanmak gerekliymis.daha hijyenik.pastorize yani.
Paket sut degil de marketlerde gunluk sut yazan siseler var onlardan icmek daha faydali
Dogal Sut bulursan yogurt mayalarsn zor degil.etrafnda cocugu olan varsa muhtemelen kendi yapiodur sorup yogurt mayasi bulabilirsin bence.dogal yogurt yazanlar bile katki maddeli.ben en cok mis sut seviyorum.yogurdu da guzel.maya bulamazsan belki ondan mayalayablrsn.ilerde bebitolarimiza gunluk mayalayacagz bayanlar alisin :)
Omega 3 vermedi.4.aydan sonra balik tuketemezsen veriyorlar diye biliyrm.tabi kan degerlerine bagli
Panik yok booool bol yiyin

Sağol canım endokrinoloji gittim şükür suan değerler normal 1.50 Levetron kullaniyorum
Arkadasim benimde hipotiroit hastaligim var sizin degerleriniz daha dusuk benim 2.50 etrox kullaniyorum 75 mm siz kaclik levetron kullaniyorsunuz dusurmek icin degerleri baska bir seyler yaptiniz mi yazisirsak sevinirim

Kızlar günaydın.mide bulantısına beyaz peynir çok iyi geliyo.ben sabah öğle yiyorum.çok faydasını gördüm.

canim 2 haftayı neden bekliyorsun ki başka bir dr daha git istersen inş bişey olmaz

Cnm cok gecmis olsun ben de progestan kullanmama ragmen k.rengi lekeler cok geldi. Dr igne verdi bi de yat dinlen fedi. Yine de arada lekeler oluyir dr um kirmixi olmafikca korkma dedi.sana tavsiyem yarin dr una gorun.sanirim ignenun yan etkisi bu sabah yine geldi bol bol dinleniyorum.raporluyum evde yatiyorum cnm

B Gecmis olsun oncelikle.benim de iki gun kediliyir bi daha geliyor ne yapacagimi sasirfim.peki alttan olanindan doktoruna danisip mi kullanmaya baslafin? Hem progestsn hap iciyorum hem de igne yapiyorum.

B
Gecmis olsun oncelikle.benim de iki gun kediliyir bi daha geliyor ne yapacagimi sasirfim.peki alttan olanindan doktoruna danisip mi kullanmaya baslafin? Hem progestsn hap iciyorum hem de igne yapiyorum.
Tek çeşit zaten progestan canım. Doktorum istersen ağızdan al ama o biraz baş Dönmesi yapar vajinal yolla da alabilirsin dedi ben ağızdan kullandım hep 2 gündür savha sayesinde alttan almaya başladım

canim benim de bugun sonuclar cikti 19 ve 16...sadece ilaclari duzenli araliklarla almaya calistim...ama enginari yemek gerekir arada yukselmesini engeller...iyi dileklerin icin tesekkuler canim...

Masallah canım , sonucların cok güzel cıkmıs, evet arada yemek lazım bence de, insallah sıkıntısız geciririz su ayları

Herkese günaydın mutlu pazarlar kızlar :)

sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hızınıza :)

kızlar ben ankarada oldugum için atatirk orman çift. süt ve yogurt alıyoruz daha lezzetli

Arkadasim benimde hipotiroit hastaligim var sizin degerleriniz daha dusuk benim 2.50 etrox kullaniyorum 75 mm siz kaclik levetron kullaniyorsunuz dusurmek icin degerleri baska bir seyler yaptiniz mi yazisirsak sevinirim
6 yildir hipotroidi hastasiyim.ve hamileliklerim.dahil hep levatron kullandım.ilk baslarda bir endokrinoloji uzmaniyla başladım ama artik kendim ayarla ya biliyorum hapimi.100 mg lık 1 tane ve 100 mg lık yarisi ve birde çeyrek yani iki tane 100 mg liktan ceyrek eksik icmis oluyorum.sabah AC karnına iciyorum.tok karina alınan ilaç pk bir ise yaramıyor.şuan benimde 2.50 o kadar korkulacak birşey yok 6.50 olduğu zamanları biliyorum ben..hamilelik haftası ilerledikçe değerlerine gire çeyrek arttiriosun.kontrol altında tutmak için her ay sağlık ocağında olctrmeni tavsiye ederim.doğumdan sonra ayni ölçüde kullandigin zaman değerler bir anda düşüyor banyoda filan çarpıntı olmaya başlıyor tavsiyem doğumdan sonrada hemen kan verip ilacini ona göre ayarlanan ve ya ayarlatman..ben su an kendim ayarliorum ama anlayabiliyorum inip çıktığını..tansiyon hastaları Nasil anlıyor belli zaman sonra sende anlayabiliyirsun.geçmiş olsun.

Aynen benimde hiç yoktu kendi kendime nazar ettim bulantilarim tiksinmeler basladi
of benimde herşey kokmaya başladı yiyemiyorum açım resmen bulantım çok fena herşey ama herşey kokuyo burnuma ne yapıcam bilmiyorum bunalımagirdim resmen

Saol canım yarın doktorumu arıcam bı ona gore hareket edıcem sanırım yordum kendımı ondan oluyo bu ara inş en kısa zmanda gecer hepımızın saglıklı gebelıklerımız olsun.

Sayfanın hızına yetişmek imkansız valla
Artık bitsin şu bulantılarda tadını çıkaralım yaaa

Kizlar istanbul anadolu yakasinda onerebilceginiz hastane dr varmi..ben tup bebekle hamile kaldim 3 ay boyunca tup druma devam edicem..medipol kosuyoluna giden varmi aranizda orayi dusunuyorum ama fikirleriniZe ihtiyacim var

Selam kizlar mutlu pazarlarnasilsiniz bugun?kizlar bisi sorucam benimle ayni haftada olup bebeginin hareketini hisseden varmi?iki gundur degisik bisey hissediyorum cok farkli sizce minigimin hareketi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…