• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar benim bugün misafirim vardı bana bişe yaptirmadi ama ayakta fazla kaldım sanırım kasiklarim ağrıyor adet olacakmisim gibi 7 -haftalik benimde korkuyorum ya

Merhaba kizlarr benim muhtemel doğum 3 ekim ama degerim önde gidiyor büyük bi ihtimal bende eylül sonu olurum :) birşey sorucam beta 14000 iken kese gozukurmu normal ultrasonla ?

allah razı olsun canım :) sizin şikayetleriniz vs varmı
Benim simdilik bir sikayetim yok sadece midem agriyor birde alerji durumum var hamilelik nedeniyle biraz artti banada ikiz olabilir demisti ama gecen hafta tek kalp atisi duyduk sanirim cogul gebelik degil.senin nasil gidiyo var mi sikintilarin

tubaomur01 tubaomur01 mrb arkadasim benimde 6+1 de kalp atisi yavasti.Hatta okudum cok arastirdim genelde bebeklerin bu durumda öldügünü okudum.Doktor 1 hafta sonra tekrar cagirdi bakmak icin.O zamanda ölmüstür diye düsünüyordum üzülmüstüm ama kalp atisi 1 hafta sonra düzelmişti.Şimdi 8+4 darısı sana canim.Hayırlısı olsun

UOTE="fulya01, post: 39183829, member: 499208"]Arkadaşlar benim bugün misafirim vardı bana bişe yaptirmadi ama ayakta fazla kaldım sanırım kasiklarim ağrıyor adet olacakmisim gibi 7 -haftalik benimde korkuyorum ya[/QUOTE]
arkadaslar bir soru sordum bir cevap verin allah rızası için ya

UOTE="fulya01, post: 39183829, member: 499208"]Arkadaşlar benim bugün misafirim vardı bana bişe yaptirmadi ama ayakta fazla kaldım sanırım kasiklarim ağrıyor adet olacakmisim gibi 7 -haftalik benimde korkuyorum ya
arkadaslar bir soru sordum bir cevap verin allah rızası için ya[/QUOTE]
aklına kötü şeyler getirme canım o kadar ayakta kalmaktan birşey olacağını sanmıyorum. kasık ağrıması bu haftalarda normal bence. ben 13 kg kızımı günde kaç kere kucağıma alıp kaldırıyorum. tabi ki dikkat etmek gerekiyor ama dr çok sıkıntılı durumun var 9 ay yatacaksın dikkat et demediği sürece aklına böyle şeyler getirme bence. 9 ay boyunca normal hayatımıza devam edicez.bol bol yürümeyi, yüzmeyi öneriyor dr lar.. hatta düğünde hoppidik hoppidik oynayan hamişler görmüşsünüzdür illaa.. rabbim onu oraya sıkı sıkı tutundurmuştur evelallah nacizane tavsiyem güzel şeyler düşün ve mümkün olduğunca normal yaşamaya ve hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın

Benim miğde bulantım ve kasık ağrısı göğüsümde Ağrı var ama şimdi açık kahve akıntı geldi bişey olmaz degılmı sabah öğle aksam Progestan ıcıyorum günde 1 kez folik asit kullanıyorum sızin akıntılarınızı gelıyormu

Kızlar kayın validem geldi bi kaç gün bende kalıcak sonrada anneme gidicem telefonumda net yok liste konusunda birşey olursa özelden yazarsanız sevinirim bi kaç gün olamıcam yani bilginiz olsun.

Arkadaşlar benim bugün misafirim vardı bana bişe yaptirmadi ama ayakta fazla kaldım sanırım kasiklarim ağrıyor adet olacakmisim gibi 7 -haftalik benimde korkuyorum ya
Vallah kuzum benimde görümcemler kayınvalideler dünya yemek yap sil süpür hazırla kaldır hiçte bişicik olmaz Allah a emanet sakınan göze çöp batar ne yapalım bazen yorulucaz tabi ama mutlakada dinlenicez dikkat et gene ama korkma.

Ben kendimi çok yogun hissediyorum ve bir de grip oldum.Bir an önce iyileşmem lazım yapacak çok işim var psikolojim bozuldu. :-(

Kızlar progestan kullanıp lekelenmesi olan var mı? Hıc yoktu benim kendime nazar degdırdım sanırım son 4-5 gundur aZ da olsa kahverengı akıntılarım gelıyor aynı durumu yasayan arkadaslar var mı ve bu durum için doktorlarınızın tavsiyeleri söyledıklerı neler:oops:

Slm arkadaşlar gönlümüzde ki duaları Allah hakkımızda hayırlı eylesin.
Bende eylül annesi olucam inş sat 25 kasım hamileyim fakat düşük riski var tsh da 9 çıktı doktorlar çok korkutuyor beyni gelişmeye blir diye. 4.5 yıldır ilk defa hamile oldum hem mutlu hemde endişeliyim
Bende hipotroidi hastasiyim ve ilk bebeğimi bu nedenle kaybettim ardından beş ay ara verdik oğluna hamile kaldım fakat oğluna hamile kalmadan evvel doktorum omur boyu kullanacağım hamilelikte dahil bir hap verdi ve bunu hamileykende kullandım.bi endokrinoloji uzmanına gozuk bence derim..oğlum sağ salim doğdu..simdi ikinciye hamileyim fakat hamile kalmadan evvel TSH,T3 ve t4 baktidirdm.değerler normal çıkınca çalışmalara başladık..

Ben hataydayım .doktorumdan şimdilik memnunum bende pıhtılaşmada var birde hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,normalde aniden doğumum gelse kan kaybı sorunumda var benm çünkü normalde bir hafta erkenden kan sulandırıcı ilaçları bıraıp sezeryana alınmam gerekiyor ilerde pat diye erken doğum olursa nasıl olacak onu bilmiyorum anlayacağın beterin beteri var:s sen korkma bence artık tıp çok gelişti sanırm bu sitede yazmışlardı erken doğum riskiniz varsa gittiğiniz hastanenin erken doğum yoğun Bakım ünitesi var mı diye sorun bu çok önemli demişlerdi sende sor istersen önlemini al canm bence.benm gittiğim hastanede 5 ay önce 6 aylık Doğan bebeği bile yaşatabildiler o nedenle çok güveniyordum ,aslında herşey Allahtan oluruna bırakmak lazım.
Canim bende Hatayda yaşiyorum. Hatayda 6 aylik dogan bebegi bile yaşatabilen bi hastane oldugunu bilmiyordum. Hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun?

Kızlar progestan kullanıp lekelenmesi olan var mı? Hıc yoktu benim kendime nazar degdırdım sanırım son 4-5 gundur aZ da olsa kahverengı akıntılarım gelıyor aynı durumu yasayan arkadaslar var mı ve bu durum için doktorlarınızın tavsiyeleri söyledıklerı neler:oops:
Benim de uzun zamandır az da olsa devam ediyo canım doktor kırmızı olmadıkça korkma dedi ama progestanı bu dönemde vajinal yolla al istersen ben de yutuyordum Düne kadar dün burda bi arkadaş alttan tavsiye etti daha etkili oluyor gerçekten daha da azaldı Düne nazaran. Çok geçmiş olsun canım

UOTE="sbilyana, post: 39184475, member: 143441"]arkadaslar bir soru sordum bir cevap verin allah rızası için ya[/QUOTE]
aklına kötü şeyler getirme canım o kadar ayakta kalmaktan birşey olacağını sanmıyorum. kasık ağrıması bu haftalarda normal bence. ben 13 kg kızımı günde kaç kere kucağıma alıp kaldırıyorum. tabi ki dikkat etmek gerekiyor ama dr çok sıkıntılı durumun var 9 ay yatacaksın dikkat et demediği sürece aklına böyle şeyler getirme bence. 9 ay boyunca normal hayatımıza devam edicez.bol bol yürümeyi, yüzmeyi öneriyor dr lar.. hatta düğünde hoppidik hoppidik oynayan hamişler görmüşsünüzdür illaa.. rabbim onu oraya sıkı sıkı tutundurmuştur evelallah nacizane tavsiyem güzel şeyler düşün ve mümkün olduğunca normal yaşamaya ve hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın[/QUOTE]
Canım benim ki tüp bebek o yüzden korkuyorum halada ağrıyor

Canim bende Hatayda yaşiyorum. Hatayda 6 aylik dogan bebegi bile yaşatabilen bi hastane oldugunu bilmiyordum. Hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun?
İskenderun'da canm gelişim hastanesi Sedef Hanımın hastasıydı.bende Sedef Hanım'a gidiyorum.gazateye çıkmıştı nettede vardı haberi hatta öyle Hatırlıyorum

Merhaba kizlarr benim muhtemel doğum 3 ekim ama degerim önde gidiyor büyük bi ihtimal bende eylül sonu olurum :) birşey sorucam beta 14000 iken kese gozukurmu normal ultrasonla ?

Canım hoşgeldin. Bende 14159 iken kese görülmüştü. Hatta bebek bile nokta hâlinde vardı. Umarım sen de görürsün keseni ve bebeğini inşallah. .

Back