• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İskenderun'da canm gelişim hastanesi Sedef Hanımın hastasıydı.bende Sedef Hanım'a gidiyorum.gazateye çıkmıştı nettede vardı haberi hatta öyle Hatırlıyorum
Anladim canim ama biz Antakyada yasiyoruz. Bir de benim ailem Adanada aslinda ben Adanada dogum yapmak istiyorum ama acil bir durum olursa diye Antakyada da iyi bi hastane ve iyi bi doktor bulmak istiyorum.

Anladim canim ama biz Antakyada yasiyoruz. Bir de benim ailem Adanada aslinda ben Adanada dogum yapmak istiyorum ama acil bir durum olursa diye Antakyada da iyi bi hastane ve iyi bi doktor bulmak istiyorum.
Valla canm Antakya dan bildiğim bir doktor yok maalesef.inş hayırlısıyla geçirelim şu dönemleri .

tubaomur01 tubaomur01 mrb arkadasim benimde 6+1 de kalp atisi yavasti.Hatta okudum cok arastirdim genelde bebeklerin bu durumda öldügünü okudum.Doktor 1 hafta sonra tekrar cagirdi bakmak icin.O zamanda ölmüstür diye düsünüyordum üzülmüstüm ama kalp atisi 1 hafta sonra düzelmişti.Şimdi 8+4 darısı sana canim.Hayırlısı olsun
Gercekten miiiiiii:cry:insallah benimkide oyle olurrrrrr 6+2 duydum cok az lekelenme olmustu onun icin gitmistim ki yavas oldugunu soyledi insallah benimki de seninki gibi olurrrrrr:KK42:

Kızlarrrr mide bulantım var öok fenaa, yok olmuyo diye sevinirken iki gündür majvatti beni ya :( napabilirim sizce

Kizlarr nasilsinizz ben geldimm :)) bugun misafirim vvardk arkadaslarm geldiler annem yardm ettigi halde cook yoruldm belimde fitik vardi iyice ilerledi sanki egilemiyorm :KK43: bide kizlar normalde yemeemeye cogu seye dikkat ediyorm ama bugun kestik ve kalinca limonlar cok yiyesim geliyo midem bulaniyo hicbi sey yiyemiyorm
zaten sizce bi sey olrmu sadece
tansiyonm dusuyodu benm eskiden
yiyince :KK43: siizn caniniz ne istiyo tatlimi eksimi guzel hamislerr :anneadayı::nazar:
Benimde canim limon istiyoorrr dun çeyrek kadar tukkettim :D

tubaomur01 tubaomur01 mrb arkadasim benimde 6+1 de kalp atisi yavasti.Hatta okudum cok arastirdim genelde bebeklerin bu durumda öldügünü okudum.Doktor 1 hafta sonra tekrar cagirdi bakmak icin.O zamanda ölmüstür diye düsünüyordum üzülmüstüm ama kalp atisi 1 hafta sonra düzelmişti.Şimdi 8+4 darısı sana canim.Hayırlısı olsun
Canim sana 6+1 karindan bakip mi yavas oldugunu soyledi...bana karindan bakti sadece yavas oldugunu soyledi canimi sikti doktor ..

Benim de uzun zamandır az da olsa devam ediyo canım doktor kırmızı olmadıkça korkma dedi ama progestanı bu dönemde vajinal yolla al istersen ben de yutuyordum Düne kadar dün burda bi arkadaş alttan tavsiye etti daha etkili oluyor gerçekten daha da azaldı Düne nazaran. Çok geçmiş olsun canım
Alttan itilirse felan kasilma felan olur belkiiii :(

Cnm tam çift rahim değilde uterus bikornis bnm ki ..yani derin kalp şeklinde ,inş bişiy olmaz sen neden bukadar umutsuzsun düşüp düşmeyeceğini Allah bilir
Allahtan ümit kesilmez canım düşük tehlike var ama Allah büyük bir mucize verdi kucağımiza almayi da nasip etsin.
Allahın izni ile bebeğini sa salim kucağına alırsın inş canim derin kalp şeklinde ise bence sıkıntı olmaz gibi

Bende hipotroidi hastasiyim ve ilk bebeğimi bu nedenle kaybettim ardından beş ay ara verdik oğluna hamile kaldım fakat oğluna hamile kalmadan evvel doktorum omur boyu kullanacağım hamilelikte dahil bir hap verdi ve bunu hamileykende kullandım.bi endokrinoloji uzmanına gozuk bence derim..oğlum sağ salim doğdu..simdi ikinciye hamileyim fakat hamile kalmadan evvel TSH,T3 ve t4 baktidirdm.değerler normal çıkınca çalışmalara başladık..
Sağol canım endokrinoloji gittim şükür suan değerler normal 1.50 Levetron kullaniyorum

Günaydın kızlar nasılsınız ben yine sabahın nurunda uyananlardanım :(

:110: Çok alıngan olmaya başladm çook. Dün eşimin şehir dışındaki teyzesine geldik bir gece konaklamalı, kayınvalidemi de getirdik. Akşam yemeği yendikten sonra sofrayı topladm ve kayınvalide ile teyze murfaktayken wc ye gittim. Gitmişken de erkenden uykum geliyo Halim kalmıyo diye abdestimi aldım namazımı kıldım. Bi ara odaya geldi bi tanesi uzaktan namaza Durmuş faln oldu. Sora neyse namazımı bitirip mutfağa geldim ki arkamdan konuşuluyor. Sonunu yakaladm ne akıllı faln diyodu kayınvalidem :KK1: Hamile olduğumu da söylemedim de ben anlamadm bu işi gelinsek yerlere süpürge mi olmalıyız. Bin pişman oldum bu halde böyle bir ziyarete geldiğime :(

Sağol canım endokrinoloji gittim şükür suan değerler normal 1.50 Levetron kullaniyorum
Hamilelik haftası arttıkça değerler yine yükseliyor aklında bulunsun sinirlilik aşırı yeme ödem filan olursa mutlaka sağlık ocagina kan ver zaten belli bir zaman sonra hastalığının prof.u sen oluosun inip çıktığı zaman anlamaya başlıyorsun.geçmiş olsun bebisini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

Canım hoşgeldin. Bende 14159 iken kese görülmüştü. Hatta bebek bile nokta hâlinde vardı. Umarım sen de görürsün keseni ve bebeğini inşallah. .
Saol canim içime serpildi peki normal ultrasonlami gormustun canim bide kaç haftaliktin o şekil gordugunde ? Aminn inşallah cnm

Günaydın kızlar nasılsınız ben yine sabahın nurunda uyananlardanım :KK43:

:110: Çok alıngan olmaya başladm çook. Dün eşimin şehir dışındaki teyzesine geldik bir gece konaklamalı, kayınvalidemi de getirdik. Akşam yemeği yendikten sonra sofrayı topladm ve kayınvalide ile teyze murfaktayken wc ye gittim. Gitmişken de erkenden uykum geliyo Halim kalmıyo diye abdestimi aldım namazımı kıldım. Bi ara odaya geldi bi tanesi uzaktan namaza Durmuş faln oldu. Sora neyse namazımı bitirip mutfağa geldim ki arkamdan konuşuluyor. Sonunu yakaladm ne akıllı faln diyodu kayınvalidem :KK1: Hamile olduğumu da söylemedim de ben anlamadm bu işi gelinsek yerlere süpürge mi olmalıyız. Bin pişman oldum bu halde böyle bir ziyarete geldiğime :KK43:

Üzüldüm canim ya hep konuşulur gelinlerin arkasindanda Kaynanalarin arkasindanda bu boyle gelmiş boyle gidecek sanirim.. Ne zaman söylemeyi dusunuyosun canim belki pişman olur dediklerine

Sabaha kadar midem ve bagirsaklarim gaz doluyor. Patlicam bir de benin oglan yanima gelmezmi gece yatakta iyice bir köşeye sikisiyorum. Su an karnim agriyor. Biktim vallahi mide bulantilarimdan yanmalardan. Canimdan bezdim :(

Günaydın,
çok moralim bozuk 4 haftadır progestan 200 mg sabah akşam kullanıyorum ama hala kahverengi akıntılar geçmedi.yatınca bişey yok ama ayağa kalkınca kötü oluyorum.dün kızkardeşimin nışanı vrdı biraz yoruldum hemen artı bu sabah da çok az kırmızı geldi çok üzülüyorum.2 hafta sonra gidicem kontrole doktor kahverengi akıntılara sorun yok diyor çalışıyorum birde rapor bile vermiyo anlamadım bu doktordan bişey.gebze Anadolu sağlık e-5 yanındaki zel hastaneye giden yada iyi bir doktor bu hastane önerebilecek olan var mı?

Aynen benimde hiç yoktu kendi kendime nazar ettim bulantilarim tiksinmeler basladi:110:
Sorma ya, aynen bende öle düşünüyorum nazar ettim kendi kendime bak zencefil diyo herkez bi dene istersen onu denedim ben az önce iyi gbiyim şimdilik, ama zencefili çok alma biraz baktım netten günde bir çay kaşığından fazla almayın dio

Günaydın,
çok moralim bozuk 4 haftadır progestan 200 mg sabah akşam kullanıyorum ama hala kahverengi akıntılar geçmedi.yatınca bişey yok ama ayağa kalkınca kötü oluyorum.dün kızkardeşimin nışanı vrdı biraz yoruldum hemen artı bu sabah da çok az kırmızı geldi çok üzülüyorum.2 hafta sonra gidicem kontrole doktor kahverengi akıntılara sorun yok diyor çalışıyorum birde rapor bile vermiyo anlamadım bu doktordan bişey.gebze Anadolu sağlık e-5 yanındaki zel hastaneye giden yada iyi bir doktor bu hastane önerebilecek olan var mı?
Canım ben ikiz bekliuorum 4 hafta olcak progestan kullanıyorım, işe başladım yeni, iiş ortamım biraz stresliydi cuma günü kanamam arttı hemen doktora gittik düşük önleyici iğne verdi progestanada devam ediorum,yatman lazım dedi dr rapor verdi, kendisi rahimdeki kanama olan yeri gösterdi hatta bana riskinden bahsetti.. Yatmamız ve progestana devam etmemiz lazımmış, içini ferah tutmaya çalış inşallah birşey olmaz bebişlerimize Allaha emanet..

Sorma ya, aynen bende öle düşünüyorum nazar ettim kendi kendime bak zencefil diyo herkez bi dene istersen onu denedim ben az önce iyi gbiyim şimdilik, ama zencefili çok alma biraz baktım netten günde bir çay kaşığından fazla almayın dio

Canım ben ikiz bekliuorum 4 hafta olcak progestan kullanıyorım, işe başladım yeni, iiş ortamım biraz stresliydi cuma günü kanamam arttı hemen doktora gittik düşük önleyici iğne verdi progestanada devam ediorum,yatman lazım dedi dr rapor verdi, kendisi rahimdeki kanama olan yeri gösterdi hatta bana riskinden bahsetti.. Yatmamız ve progestana devam etmemiz lazımmış, içini ferah tutmaya çalış inşallah birşey olmaz bebişlerimize Allaha emanet..
Aminnn insallah Allah yardimcimiz olsun...

Back