Benimde 6 haftalikken görüldü kalp atışı alttan.Yarım pes kan oldu okadar korktumki hiç olmamıştı onceleri ,eşimi çağırdım doktora gittik kd yok ile gittikoda bekle belki atar kalbi dedi .dün doktorda kalp attığını gördüm demişti duymamıştıkta dün tam dolu dolu 6ydı .. Il deki doktor daha kuçuk dedi
Ewet bu nurella benide sinir ediyorKizlar bide canim cok erik istiyo of yaz gelskn nurella reklamda iciyo onunde var icim gidiyo
Hayirlisi cnm ..sali gunu baska doktora gidicem bakalim ne dicekkkCnm bence baska doktora da girun cunku her dr un usg cihazi bir degil.benim dojtorun cihazini pek begenmiyorim cunku bugun gittim karindan bakti fakat net olmafigi icin olcum yapamadi.vaj.usg den bakip bebegin bas- popo olctu minigim 1 cm olmus.agrim var benim de dunden beri.dusuk tehdidi de olabilir bebek buyuyup yer edinmeye calisiyor da olabilir dedi.icim pek rahat degil o yuzden gecen gittigim dr a bi daha gidicem.cunku 2 doktor rshim icinde kasilmalar var demisti.bu dr uma sordum kasilma var mi diye yok dedi.usg cihazindan pek emin olmadigim icin diger doktora gidicem.benim gibi agri yasaysn var mi oturuca ve uzaninca geciyor agaya kalkinca gobegimi tuta tuta yuruyorum cunku cok sgriyo
Cnm dikkat edersen Allah in izniyle insallsh fusmex.bol bol yat dinlen lavabo disinda kalkma.ayaginin altina yadtik koy ve bol bol dua et.dualarimiz seninle cnm iyi dusun her sey guzrl olsun.kanamadi olup da bebegini kucagina slan da var. Allah buyuk cnm dua et ve dinlen.Kanaması avuç içi kadar olan oldumu hiç ..benim moralim bozuldu baya kızlar ,kandı bildiğin ,düşerim acaba
Kizlarr nasilsinizz ben geldimm :)) bugun misafirim vvardk arkadaslarm geldiler annem yardm ettigi halde cook yoruldm belimde fitik vardi iyice ilerledi sanki egilemiyormbide kizlar normalde yemeemeye cogu seye dikkat ediyorm ama bugun kestik ve kalinca limonlar cok yiyesim geliyo midem bulaniyo hicbi sey yiyemiyorm
zaten sizce bi sey olrmu sadece
tansiyonm dusuyodu benm eskiden
yiyincesiizn caniniz ne istiyo tatlimi eksimi guzel hamislerr [/QUOTE ayyy ne olursun tatli deme. Eksi tuxludsn bahset cnm
Canm çok geçmiş olsun,ayağının altına yastık koy ve wc Hariç ayağa kalkma stres yapma.benmönceki bebeğimde öyle bir kanamam olduki rahat bir ped doldu taştı desem yeri .ama Protestan içmiştim hiç kalkmamıştım zamanla alan dahada küçülmüştü maalesef sonu iyi olmadı ama nedeni kanama değil başka birşeydi.stres yapma Herşeyden önce inş anlatırsın bir an önce Allah'ın izniyleKanaması avuç içi kadar olan oldumu hiç ..benim moralim bozuldu baya kızlar ,kandı bildiğin ,düşerim acaba
Evt bende öyle biliorum bende jel olanindan kullniyorum öyle daha iyuymisSon birşey dicem kb alttan atıldığı zaman daha çabuk etki ediyor doç dr benimde 7 gün sürdü lekelerim ve kullandığımın ertesi gün bıçak gibi kesildi lekeler ve bir dahada gelmedi
aEwet bu nurella benide sinir ediyor
hazır die alıp içmek istemiyorum ama .
Benimde fazla yok ya midem bulaniyo ama kusmak yokalpcemyik post: 39178440 .!.:Benim de bulantım pek yok canım.. Bu durum kişiden kişiye değişiyormuş sanırım. Herkesin bedeni gebelik hormonlarına farklı tepki veriyor.
Keske benmde kusmam olmasa zayifliktan cesede dondûm caninin istedigini yiyen insnlari kiskaniyorum!Benimde fazla yok ya midem bulaniyo ama kusmak yok
Canim oyle ama korkuyorum bebegim de bir sorunmu var diyeKeske benmde kusmam olmasa zayifliktan cesede dondûm caninin istedigini yiyen insnlari kiskaniyorum!
canım kaç çıktı folik asıt değerin...benim 25.40 çıkmıştı dr.um bana da bırak demişti...Selam kizlar dun devlet hastanesinin ulturasyonunda bebek 8 haftalik gorunuyodu,bugun ozele gittim 8+6dedi.. Benim folatim kan degerinde daha once kullandigim icin yuksek cikti ozeldeki doktor kullaniyomusun dedi hayir ddm. Yuksek ciktigi icin diger diktorum istemedi ddm. Olmaz dedi kullanmami istedi. Benimde kafam karisti kime inanicam??
canım bak bazı arkadaslar yazmış çok fazla kanaması olduğu halde sıkıntı yaşamayan...senin de yavrun tutunur inşallah...progestanı ve su içmeyi ihmal etme istrahatla geçer Allah'ın izniyle...Ya. Canım şuan okadar çok ihtiyacım varki güzel şeyler duymayainş inş ben Rabb'ime emanetim o emanetinde istediği gibi tasarruf eder ..Rabbim goruyor inş hayırlısı olur ,ya
Kan baya olunca korktum inan
Seninki kız o zaman bende 2 kizimda yemistim.Bende alip icmek istemiyorumda o erikleri yemek istiyorum
a
Hayirli olsun.Son adet tarihim 8 aralık 2014 :) ikiz bebeklere hamileyim bayanlar :))) hepınıze sımdıden hayırlı olsun rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?