- 31 Ocak 2015
- 36
- 14
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim iyi dilekleri için. İnşallah hepimizin Gebeliği yolunda seyreder. Amniyosentezden söz ettiniz mi?Çok sevindim sizin adiniza. Maşallah hep boyle yolunda gitsin gebeliginiz. Benim önümüzdeki hafta randevum var ikili testi yaptiricam Dr geldiğinde konusuruz dedi.
Merhaba canım. Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Ama şöyle düşünmek en iyisi gibime geliyor. Sağlıklı ise bizimle kalacak, değilse düşecek.. Ilk 3 ayda Görülen düşüklerin bir çoğu doğal sekeksiyonmuş. Yani doğsa engelli olacak çocuklar.. İçin yangın yeri gibidir şimdi ama böyle düşünmeye çalışmak belki seni sakinleştirir. Umarım Bebeğin seninle kalır. 9 ay karnında ve ömür boyu yanında, yamacında..Kizlar doktordan az once geldim kalp atisi yavas misssss cok korkuyorummmmm
Merhaba okuyunca sormak istedim biz daha doktorla konuşmadık bana pek bişey söylemedi ye yada yeme gibisinden. Süte takıldım normal kutu süt alıyorum günlük siselerden mi almam gerekir? Yoğurt malum ev yapımı bulmak burda çok zor evde bir kaç kez denemek istedim ama sütünden kaynaklı sanırım tutmadı. Doğal yoğurt (nne kadar doğal şüpheli ) olanlardan alıyorum ama ne tavsiye edersiniz ayy çok panigim ben ya bir de omega 3 kullaniyormusunuz
Benim de bulantım pek yok canım.. Bu durum kişiden kişiye değişiyormuş sanırım. Herkesin bedeni gebelik hormonlarına farklı tepki veriyor.Kızlar herkese merhaba:) ben ara ara giren gizli takipçi gibiyim nasılsınız? Ben bugün 9+1 oldum. Pazartesi bebeği gordum, eli ayağı çok guzel:) doktor 4 hafta sonrasına çağırdı, ense kalınlığına bakarız dedi. Ben de hala bulantı vs yok, doktor ne kadar olmaması sorun değil dese de tedirgin oluyorum... Benim gibi olan varsa yazar mısınız lutfen;-) içim daha etsin bi nebze de olsa.....
11. Haftayı tamamlayınca mı gideceksin, 10+ olunca mı?14 şubatta gidicem ben 2li testte 11. haftamda olmuş olucam ozman.
Teşekkür ederim iyi dilekleri için. İnşallah hepimizin Gebeliği yolunda seyreder. Amniyosentezden söz ettiniz mi?
Kızlar bana ikili test için 28 şubata gün verdi doktor.13+1 haftalık oluyorum çok geç mi sizce.nette 11 14 arası yaziyo ama bilemedim.
canim mesaji gec gordum yesil erik arkadasim mesajini alintilayip cevaplamis sag olsun...takildigin yer olursa sor bildigimiz kadariyla cevaplariz canim...Ya kusura bakma cnm ast ve ust ne demek oluyor? hangi degerlerle alakali?
Yuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuuMerhaba canım. Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Ama şöyle düşünmek en iyisi gibime geliyor. Sağlıklı ise bizimle kalacak, değilse düşecek.. Ilk 3 ayda Görülen düşüklerin bir çoğu doğal sekeksiyonmuş. Yani doğsa engelli olacak çocuklar.. İçin yangın yeri gibidir şimdi ama böyle düşünmeye çalışmak belki seni sakinleştirir. Umarım Bebeğin seninle kalır. 9 ay karnında ve ömür boyu yanında, yamacında..
canim benim de bugun sonuclar cikti 19 ve 16...sadece ilaclari duzenli araliklarla almaya calistim...ama enginari yemek gerekir arada yukselmesini engeller...iyi dileklerin icin tesekkuler canim...Anladım canım, cok gecmiş olsun, insallah bu sefer önlemi de alındığına göre sağ salim kucağına alırsın, hepimiz alırız.. İlk 3 gün her gün bir tane enginar yiyebildim, ama dier günler yarım yiyebildim, su anda ise enginar kelimesinden bile icim kötü oluyor, ama bence önlem amaçlı haftada bir fln yenebilir, hem o zaman cokta zorlamaz yemek
Yuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuuMerhaba canım. Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Ama şöyle düşünmek en iyisi gibime geliyor. Sağlıklı ise bizimle kalacak, değilse düşecek.. Ilk 3 ayda Görülen düşüklerin bir çoğu doğal sekeksiyonmuş. Yani doğsa engelli olacak çocuklar.. İçin yangın yeri gibidir şimdi ama böyle düşünmeye çalışmak belki seni sakinleştirir. Umarım Bebeğin seninle kalır. 9 ay karnında ve ömür boyu yanında, yamacında..
Bir çok şeye bakılıyor 2 dosya kağıdı sonuç yazıyorKolan i bilmiyorum ama medilife da çok pahalı. Allah olmayana yardım etsin. ilk tarama da nelere bakılıyor
Canımın.. Tabii ki dua ederim, Allah'ım inşallah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin arkadasım. Yaşarken çok zor oluyor da sağlıksız olduğu için düştüğünü düşünmek biraz rahatlatıyor. Ben de 2 düşük yaptım. Doktorum ikisine de aynısını söyledi, sağlıksız bir embriyo ise düşecek, ben de tutamam ki dedi.. İnşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin de hep birlikte olursunuz canım.Yuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuu
Ben bebeğimi Allah'a emanet ettim ve Tevekkül ettim. Hamileliğini öğrendiğimden beti hep aynı şeyi döylüyorum: Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum hep. Doğmasını çok istiyorum ama bu konuda elimden çok da birşey gelmediğini biliyor ve kabul ediyorum. Bu şekilde bakmaya çalışırsan belki rahatlatsın biraz canım. Sonuçta stres de epey Zararlı bebeklerimiz için..Yuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuu
yiyecek ekmegi varsa gelir dunyaya ne diyelimBen bebeğimi Allah'a emanet ettim ve Tevekkül ettim. Hamileliğini öğrendiğimden beti hep aynı şeyi döylüyorum: Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum hep. Doğmasını çok istiyorum ama bu konuda elimden çok da birşey gelmediğini biliyor ve kabul ediyorum. Bu şekilde bakmaya çalışırsan belki rahatlatsın biraz canım. Sonuçta stres de epey Zararlı bebeklerimiz için..
Inşallah hersey normal çıkarBir çok şeye bakılıyor 2 dosya kağıdı sonuç yazıyor
beni dahiliye ve ürolojiye gönderdi haftaiçi gidicem
Cnm ben de ayva yiyorum.sabah kahvalti yapamiyodum bu sabah once kraker yedim biraz sonra bi havuc yedikten sonra bi seler yiyebildim sen de dene istersen.Kızlar bu arada B'nde mide bulantısı vs yoktu hiç belirtimde yoktu ..iki gündür tiksindim iştahsızlık başladı ya kahvaltı yapamıyorum hiç anca akşam yiyorsan ufak tefek o yani ,birde ayva yiyorum bol bol :)