Cnm bence baska doktora da girun cunku her dr un usg cihazi bir degil.benim dojtorun cihazini pek begenmiyorim cunku bugun gittim karindan bakti fakat net olmafigi icin olcum yapamadi.vaj.usg den bakip bebegin bas- popo olctu minigim 1 cm olmus.agrim var benim de dunden beri.dusuk tehdidi de olabilir bebek buyuyup yer edinmeye calisiyor da olabilir dedi.icim pek rahat degil o yuzden gecen gittigim dr a bi daha gidicem.cunku 2 doktor rshim icinde kasilmalar var demisti.bu dr uma sordum kasilma var mi diye yok dedi.usg cihazindan pek emin olmadigim icin diger doktora gidicem.benim gibi agri yasaysn var mi oturuca ve uzaninca geciyor agaya kalkinca gobegimi tuta tuta yuruyorum cunku cok sgriyoYuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuu
Canım bende 7+3 oldum arada midem bulanıyor iki güñ acayip kusuyorum 3. Gün bitiyo. Korkma o yüzden. Normaldir. Bende kesilince korkuyorum ama anca kendimi üzüyorum.Kızlar herkese merhaba:) ben ara ara giren gizli takipçi gibiyimnasılsınız? Ben bugün 9+1 oldum. Pazartesi bebeği gordum, eli ayağı çok guzel:) doktor 4 hafta sonrasına çağırdı, ense kalınlığına bakarız dedi. Ben de hala bulantı vs yok, doktor ne kadar olmaması sorun değil dese de tedirgin oluyorum... Benim gibi olan varsa yazar mısınız lutfen;-) içim daha etsin bi nebze de olsa.....
Canım çok geçmiş olsun. kendine çol dikkat et. Uzan ayaklarının altına minder koy. Duanı esirgeme. Dualarımız seninle... kendine de bebişe de iyi bak :)Kızlar yeni hastaneden geldim kanamam oldu ..doktor kesebyerinde kalp de bi kıpırtı var desi ..1hafta yat dinlen dedi ,daha küçük kalp atışı duyulur bir haftaya belkiöded
kese duruyor ,kanamam avuç içi kadar oldu
Canım korkma şskır şakır kanamayla hamılelipi devam eden var dua et ya mübdıu ismi şerifini soyle bol bol birde 100 mg progestan az bence kanama durumunda proluton iğne falan vermedimi daha onceden kalp atısı duydunmu eger daha duyulmadıysa ondan vermemiş olabılır de ama sen yat dınlen vc harıcı kalkma sakın Allaha emanet mınıklerımız Rabbım bagısladıysa dunyaya gelicekse hıc bısı olmaz benımde bır dusugum var damla kanamam olmadı kalbı durdu ıkıncı gebeliğimde lekelenmem oldu ama şükür kızım dunyaya geldı korkma dınlen dua etKızlar bitane protestan aldım kanamaz az az devam ediyor bitane daha akşamım 100mg dı
Ayyy cok sevindim canimmm oleyyyEv
Evet canım 12 de gıttınde bebege benzıyo cok buyumuş geliyo insana erkekse görebilirsin bile ben oglumda 11+5 gunluktu ögrendım
Var canim benm agriyo arAda ozellkle bugun organlari tamamlaniyo cunkuKizlar bisey soracam sizinde arada karniniza giren sancilar varmi cok korkuyorum doktora gitmeyi dusunuyorum.
Ya. Canım şuan okadar çok ihtiyacım varki güzel şeyler duymayaCanım korkma şskır şakır kanamayla hamılelipi devam eden var dua et ya mübdıu ismi şerifini soyle bol bol birde 100 mg progestan az bence kanama durumunda proluton iğne falan vermedimi daha onceden kalp atısı duydunmu eger daha duyulmadıysa ondan vermemiş olabılır de ama sen yat dınlen vc harıcı kalkma sakın Allaha emanet mınıklerımız Rabbım bagısladıysa dunyaya gelicekse hıc bısı olmaz benımde bır dusugum var damla kanamam olmadı kalbı durdu ıkıncı gebeliğimde lekelenmem oldu ama şükür kızım dunyaya geldı korkma dınlen dua et
Sagol canim benim insallaj daha net cikar sizin atin ben merak ediyormmmaşşallahh bebişinee, bebeğe benzemiyor ama bizim daha böle bile fotoğrafmz yok, net çıkmış, karnının içinde kese kesenin içinde bebik, bu hafta bizde öle çıkarız heralde:) Albüm konusunda da , bende albüm yaptım daha 2 tane var ama yapmayınca açıkta durunca görüntü yok oluyormuş
Sürekli VC ye gidip varmı yokmu kan die bakma.dikkatini Baska şeylere ver.stres zaten hamilelikte düsmanimiz.Ya. Canım şuan okadar çok ihtiyacım varki güzel şeyler duymayainş inş ben Rabb'ime emanetim o emanetinde istediği gibi tasarruf eder ..Rabbim goruyor inş hayırlısı olur ,ya
Kan baya olunca korktum inan
ferraz cnm 100mg aldım 5saat once yeniden alsam olurmu senceSürekli VC ye gidip varmı yokmu kan die bakma.dikkatini Baska şeylere ver.stres zaten hamilelikte düsmanimiz.
allahın izniyle bişey olmaz bende günde 3 kez progestan kullanıyorum.ağrınıda kanamanida keser.
Yarım pes kan oldu okadar korktumki hiç olmamıştı onceleri ,eşimi çağırdım doktora gittik kd yok ile gittikSürekli VC ye gidip varmı yokmu kan die bakma.dikkatini Baska şeylere ver.stres zaten hamilelikte düsmanimiz.
allahın izniyle bişey olmaz bende günde 3 kez progestan kullanıyorum.ağrınıda kanamanida keser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?