2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm bence baska doktora da girun cunku her dr un usg cihazi bir degil.benim dojtorun cihazini pek begenmiyorim cunku bugun gittim karindan bakti fakat net olmafigi icin olcum yapamadi.vaj.usg den bakip bebegin bas- popo olctu minigim 1 cm olmus.agrim var benim de dunden beri.dusuk tehdidi de olabilir bebek buyuyup yer edinmeye calisiyor da olabilir dedi.icim pek rahat degil o yuzden gecen gittigim dr a bi daha gidicem.cunku 2 doktor rshim icinde kasilmalar var demisti.bu dr uma sordum kasilma var mi diye yok dedi.usg cihazindan pek emin olmadigim icin diger doktora gidicem.benim gibi agri yasaysn var mi oturuca ve uzaninca geciyor agaya kalkinca gobegimi tuta tuta yuruyorum cunku cok sgriyo

Canım bende 7+3 oldum arada midem bulanıyor iki güñ acayip kusuyorum 3. Gün bitiyo. Korkma o yüzden. Normaldir. Bende kesilince korkuyorum ama anca kendimi üzüyorum.

Kızlar yeni hastaneden geldim kanamam oldu ..doktor kesebyerinde kalp de bi kıpırtı var desi ..1hafta yat dinlen dedi ,daha küçük kalp atışı duyulur bir haftaya belkiöded
kese duruyor ,kanamam avuç içi kadar oldu

C
Canım çok geçmiş olsun. kendine çol dikkat et. Uzan ayaklarının altına minder koy. Duanı esirgeme. Dualarımız seninle... kendine de bebişe de iyi bak :)

Kanaması avuç içi kadar olan oldumu hiç ..benim moralim bozuldu baya kızlar ,kandı bildiğin ,düşerim acaba

Kızlar bitane protestan aldım kanamaz az az devam ediyor bitane daha akşamım 100mg dı

Kızlar bitane protestan aldım kanamaz az az devam ediyor bitane daha akşamım 100mg dı
Canım korkma şskır şakır kanamayla hamılelipi devam eden var dua et ya mübdıu ismi şerifini soyle bol bol birde 100 mg progestan az bence kanama durumunda proluton iğne falan vermedimi daha onceden kalp atısı duydunmu eger daha duyulmadıysa ondan vermemiş olabılır de ama sen yat dınlen vc harıcı kalkma sakın Allaha emanet mınıklerımız Rabbım bagısladıysa dunyaya gelicekse hıc bısı olmaz benımde bır dusugum var damla kanamam olmadı kalbı durdu ıkıncı gebeliğimde lekelenmem oldu ama şükür kızım dunyaya geldı korkma dınlen dua et

Ya. Canım şuan okadar çok ihtiyacım varki güzel şeyler duymaya inş inş ben Rabb'ime emanetim o emanetinde istediği gibi tasarruf eder ..Rabbim goruyor inş hayırlısı olur ,ya
Kan baya olunca korktum inan

Sagol canim benim insallaj daha net cikar sizin atin ben merak ediyormm

Ya. Canım şuan okadar çok ihtiyacım varki güzel şeyler duymaya inş inş ben Rabb'ime emanetim o emanetinde istediği gibi tasarruf eder ..Rabbim goruyor inş hayırlısı olur ,ya
Kan baya olunca korktum inan
Sürekli VC ye gidip varmı yokmu kan die bakma.dikkatini Baska şeylere ver.stres zaten hamilelikte düsmanimiz.
allahın izniyle bişey olmaz bende günde 3 kez progestan kullanıyorum.ağrınıda kanamanida keser.

Kizlarr nasilsinizz ben geldimm :)) bugun misafirim vvardk arkadaslarm geldiler annem yardm ettigi halde cook yoruldm belimde fitik vardi iyice ilerledi sanki egilemiyorm bide kizlar normalde yemeemeye cogu seye dikkat ediyorm ama bugun kestik ve kalinca limonlar cok yiyesim geliyo midem bulaniyo hicbi sey yiyemiyorm
zaten sizce bi sey olrmu sadece
tansiyonm dusuyodu benm eskiden
yiyince siizn caniniz ne istiyo tatlimi eksimi guzel hamislerr

Fe
Sürekli VC ye gidip varmı yokmu kan die bakma.dikkatini Baska şeylere ver.stres zaten hamilelikte düsmanimiz.
allahın izniyle bişey olmaz bende günde 3 kez progestan kullanıyorum.ağrınıda kanamanida keser.
ferraz cnm 100mg aldım 5saat once yeniden alsam olurmu sence

Yarım pes kan oldu okadar korktumki hiç olmamıştı onceleri ,eşimi çağırdım doktora gittik kd yok ile gittik oda bekle belki atar kalbi dedi .dün doktorda kalp attığını gördüm demişti duymamıştıkta dün tam dolu dolu 6ydı .. Il deki doktor daha kuçuk dedi

Kizlar bide canim cok erik istiyo of yaz gelskn nurella reklamda iciyo onunde var icim gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…