• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnşşş canm:)
Kız ne yolk falan araştırıyorsun ;)bidahakine zaten içinde bebeği görüyorsun ..ben de ilk gittiğimde minicik siyah bir noktaydı;)..4hafta5günlükken ..bak dün tam 6hafta ydı dolu ..içinde bişiy ve kalbi atıyor ..okadar çabuk gelişiyorlarki

Kız ne yolk falan araştırıyorsun :KK66:bidahakine zaten içinde bebeği görüyorsun ..ben de ilk gittiğimde minicik siyah bir noktaydı:KK66:..4hafta5günlükken ..bak dün tam 6hafta ydı dolu ..içinde bişiy ve kalbi atıyor ..okadar çabuk gelişiyorlarki
Gerçekten çook pimpirikli oldum evet farkındayım:) kalbi duysam eminim bu seferde yine endişelenicem acaba durdu mu diye önceki iki bebeğimin bu haftalarda kalbi durmuştu çünkü.sanırım bi 9.haftaya girsem ancak o zmaan rahatlicam ikisinin kalbide yedinci haftada durmuştu çünkü resmen çok evhamlı oldum napıcam bilmiyorum:)

Gerçekten çook pimpirikli oldum evet farkındayım:) kalbi duysam eminim bu seferde yine endişelenicem acaba durdu mu diye önceki iki bebeğimin bu haftalarda kalbi durmuştu çünkü.sanırım bi 9.haftaya girsem ancak o zmaan rahatlicam ikisinin kalbide yedinci haftada durmuştu çünkü resmen çok evhamlı oldum napıcam bilmiyorum:)
Bak bende evhamlıyımdır ,ama şunu unutuyoruz yahu bu bebekleri karnımıza biz koymadıkki Rabbim yarattı ,kader planında yaşayacaklarsa isterse milyon tane sorun oldun yine yaşıyorlar ..ama değilse zaten istenende tutamazsın Rahmi'nde ,rahimlerdekini ancak Allah bilir diye ayet var ..ben tevekkül ettim

Sağol canm inş sonuna kadar hayırlısıyla gideblelimde:)Bende bu sitede 28 i çıkıyor doktorum 29 U demişti,o benm için o kadardaönemli değil zaten büyük ihtimal sezeryan olacağı için.bir günün çokta bir Önemi yoktur son güne kadar zaten dayanmaz afacanlar bence :)
Tabi ya erken ye geç geliyorlar :)
benim son adet tarihim 21 aralık.

Selam kizlar nasilsiniz iyi hafta sonlari..bende dun minnakimi gordum.7 hafta 5 gunluktu kuzu kordon bagini bebegin govdesini gosterdi dr:nazar:simdilik.hersey yolunda cok sukur 15 gun sonraya cagirdi..kizlar benim 2.adet donemim bugun yada yarin..kasiklarimda hafif hafif agri oluyo bununla ilgisi olabilirmi

Herkese merhabalar günaydınlar!! Tipik coşmuş ben girmeyeli.. Herkese rahat, mutlu ve tadını Çıkara çıkara geçireceğimiz bir hamilelik diliyorum. Önceki gün bebeğimi gördüm, çok şükür.. Kalp atışını da aldık. Herşey yolundaymış. Allah hepinize bebeğimizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Aranızda 2'li-3'lü test yaptıracak olan var mı acaba?
14 şubatta gidicem ben 2li testte 11. haftamda olmuş olucam ozman.

Selam kizlar nasilsiniz iyi hafta sonlari..bende dun minnakimi gordum.7 hafta 5 gunluktu kuzu kordon bagini bebegin govdesini gosterdi dr:nazar:simdilik.hersey yolunda cok sukur 15 gun sonraya cagirdi..kizlar benim 2.adet donemim bugun yada yarin..kasiklarimda hafif hafif agri oluyo bununla ilgisi olabilirmi
olabilir canım benim ilk gebeliğimde 4 aya kadar hep ağrıdı adet zamanlarımda daha yoğun ağrıdı gayet normal... çok şiddetli ağrın olursa ama mutlaka dr görün...

Tabi ya erken ye geç geliyorlar :)
benim son adet tarihim 21 aralık.
Benimkide 22 Aralık hemen hemen aynıyız ilerde görücez bakalım ne kadar dayanacaklar hayırlısıyla Görelim o günleri:)
Bak bende evhamlıyımdır ,ama şunu unutuyoruz yahu bu bebekleri karnımıza biz koymadıkki Rabbim yarattı ,kader planında yaşayacaklarsa isterse milyon tane sorun oldun yine yaşıyorlar ..ama değilse zaten istenende tutamazsın Rahmi'nde ,rahimlerdekini ancak Allah bilir diye ayet var ..ben tevekkül ettim
Doğru söylüyorsun ,Rabbim Ömür biçmişse o cana nolursa olsun hiçbir güç onu yokedemez.tevekkül etmek hayırlısınındilemekten başka şansımız yok .Allah büyüktür

Yok canim ole cok siddetli degil doktara dun sormustum rahim genisledigi icin normal dedi tabi bende 2 dusuk olunca herseyden nem kapar oldum..

Aliscaz artik bu duruma bunada şükür..su 3 ay bi gecse sanki daha bi rahatlicam gibi geliyor

Aliscaz artik bu duruma bunada şükür..su 3 ay bi gecse sanki daha bi rahatlicam gibi geliyor
:)
annelik, bebeğin rahme düşmesinden itibaren başlayan bir endişe silsilesi gibi :) 3 aylıkta olsa 3 yaşında da 30 yaşında da olsa anne evladı için endişe edecek bir şey buluyor. o yüzden bu endişelerle yaşamaya alışmamız gerek. zira bundan sonra o duygu yakamızı hiç bırakmayacak ;)

oooooooooooooo maşallah siz kaç sayfa yazmışsınız yahu :nazar::KK46:
(nasipse) bir ağustos annesi olarak, bir bakayım dedim gözlerime inanamadım.
kızlar size tavsiyem bulatılar başlamadan bol bol kalsiyum depolamanız.
muhtemelen dr larınız söylemiştir ama (bilmiyorum henüz dr a gitmeyenler de olabilir.bizim başlıkta çok var :D )
günde iki kase ev yapımı yoğurt yiyin ya da iki bardak süt (günlük süt/marketten/ pastorize olması gerekiyor)
en az 10 bardak su içmelisiniz.
çökelek çok faydalıymış
badem ve ceviz olmazsa olmazınız..ve kuru fasülye :-) ve ıspanak :KK53:
inşallah gayet rahat bulantısız geçirirsiniz fakat beslenmenize dikkat edin lütfen.
hepinize göbişlerinizle ve bebişlerinizle mutlu hamilelikler diliyorum :KK46:
:KK19:
:KK55:

oooooooooooooo maşallah siz kaç sayfa yazmışsınız yahu :KK43:
muhtemelen dr larınız söylemiştir ama (bilmiyorum henüz dr a gitmeyenler de olabilir.bizim başlıkta çok var :) )
günde iki kase ev yapımı yoğurt yiyin ya da iki bardak süt (günlük süt/marketten:pastorize olması gerekiyor)
çökelek çok faydalıymış
badem ve ceviz olmazsa olmazınız..ve kuru fasülye :) ve ıspanak :)
inşallah gayet rahat bulantısız geçirirsiniz fakat beslenmenize dikkat edin lütfen
çok sağol canım bildilendirdiğin için.
sizlerin bulantıları ne durumda? geçti mi?
ben ilk hamileliğimden 12.haftada bulantı tavan yapmıştı-16. haftadan sonrada kesilmişti diye hayırlıyorum.

kizlar benimde bukantikarım devam ediyor ve hiç bişey yemek istemiyorum yemek kokuları çok kötü geliyor inş en kisa surede gecer

Ben Büyükçekmece devlet hastanesinde yaptırdım özelde 300 tutuyordu
özeldeki Dr dediki ben bu tahlilleri istiyorum ister burda ister devlette yaptir getir.
bende aldım Dr verdiği tahlil kağıdını devletteki Dr verdim özel Dr bunları istiyor yaptircam dedim tamam dedi yaptırdı.sağolsun
Ne iyiymiş. Benim özel hastanedeki doktorum la randevuma 10 gün var gel hem kalp atışını dinlicez hem de tahlil isticem dedi. Yani daha ilk tahlillerimi yaptiricam ben de bu hafta içinde gidip bir devlet hastanesinde tahlillerimi yaptirmayi düşünüyorum. Bakalım inşallah kabul eder.

2 dosya kağıdı tahlil yapılması gereken ilk tarama özelde gebelik kanda 40 tl gerisini düşün artık
iyiki devlet var allah yokluğunu vermesin
Kolan i bilmiyorum ama medilife da çok pahalı. Allah olmayana yardım etsin. ilk tarama da nelere bakılıyor

Cnm benim de lekeler camur gibi akiyodu.gittigim ikinci dr progestani 3 degil de gunde 4 tane ic dedi.4 icmeye badlayinca cok sukur dunden beri duruldu.sanirim ignelelerle etki yapti.baska doktora gorun istersen.
Seninki 100lüktür canım ben zaten 200 sabah 200 akşam olmak üzere 400 mg alıyorum günlük. 4 gün sonra randevum doktorum çok iyi sağolsun o duruma göre ilaç değişikliği yapabilir

oooooooooooooo maşallah siz kaç sayfa yazmışsınız yahu :nazar::KK46:
muhtemelen dr larınız söylemiştir ama (bilmiyorum henüz dr a gitmeyenler de olabilir.bizim başlıkta çok var :D )
günde iki kase ev yapımı yoğurt yiyin ya da iki bardak süt (günlük süt/marketten/ pastorize olması gerekiyor)
çökelek çok faydalıymış
badem ve ceviz olmazsa olmazınız..ve kuru fasülye :-) ve ıspanak :KK53:
inşallah gayet rahat bulantısız geçirirsiniz fakat beslenmenize dikkat edin lütfen.
:KK55:
Merhaba okuyunca sormak istedim biz daha doktorla konuşmadık bana pek bişey söylemedi ye yada yeme gibisinden. Süte takıldım normal kutu süt alıyorum günlük siselerden mi almam gerekir? Yoğurt malum ev yapımı bulmak burda çok zor evde bir kaç kez denemek istedim ama sütünden kaynaklı sanırım tutmadı. Doğal yoğurt (nne kadar doğal şüpheli ) olanlardan alıyorum ama ne tavsiye edersiniz ayy çok panigim ben ya bir de omega 3 kullaniyormusunuz

Back