2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba bende kismetse eylul annesi olacagim.1 oglum var 21 aylik.Hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi diliyorum.

Çok sevindim sizin adiniza. Maşallah hep boyle yolunda gitsin gebeliginiz. Benim önümüzdeki hafta randevum var ikili testi yaptiricam Dr geldiğinde konusuruz dedi.
Teşekkür ederim iyi dilekleri için. İnşallah hepimizin Gebeliği yolunda seyreder. Amniyosentezden söz ettiniz mi?

Kizlar doktordan az once geldim kalp atisi yavas misssss cok korkuyorummmmm
Merhaba canım. Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Ama şöyle düşünmek en iyisi gibime geliyor. Sağlıklı ise bizimle kalacak, değilse düşecek.. Ilk 3 ayda Görülen düşüklerin bir çoğu doğal sekeksiyonmuş. Yani doğsa engelli olacak çocuklar.. İçin yangın yeri gibidir şimdi ama böyle düşünmeye çalışmak belki seni sakinleştirir. Umarım Bebeğin seninle kalır. 9 ay karnında ve ömür boyu yanında, yamacında..

süt konusunda mutlaka pastorize günlük süt kullanman gerekiyor canım. düzgün süt bulursan yoğurdunu da yaparsın tutar.

Benim de bulantım pek yok canım.. Bu durum kişiden kişiye değişiyormuş sanırım. Herkesin bedeni gebelik hormonlarına farklı tepki veriyor.

Kızlar bana ikili test için 28 şubata gün verdi doktor.13+1 haftalık oluyorum çok geç mi sizce.nette 11 14 arası yaziyo ama bilemedim.

Yuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuu

canim benim de bugun sonuclar cikti 19 ve 16...sadece ilaclari duzenli araliklarla almaya calistim...ama enginari yemek gerekir arada yukselmesini engeller...iyi dileklerin icin tesekkuler canim...

Yuregi guzel insan ne guzel cumleler kurmussun duygulandirdin beniii. Cnm hayirlisi doktor hanima telefonda soyledim kalbi atmiyorsa sikinti dedi hafta icinde gel kontrol edelim dedi ..saglikliysa bebisim benimle olucak biliyorum bana dua et olur muuu

Kolan i bilmiyorum ama medilife da çok pahalı. Allah olmayana yardım etsin. ilk tarama da nelere bakılıyor
Bir çok şeye bakılıyor 2 dosya kağıdı sonuç yazıyor
beni dahiliye ve ürolojiye gönderdi haftaiçi gidicem

Canımın.. Tabii ki dua ederim, Allah'ım inşallah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin arkadasım. Yaşarken çok zor oluyor da sağlıksız olduğu için düştüğünü düşünmek biraz rahatlatıyor. Ben de 2 düşük yaptım. Doktorum ikisine de aynısını söyledi, sağlıksız bir embriyo ise düşecek, ben de tutamam ki dedi.. İnşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin de hep birlikte olursunuz canım.

Ben bebeğimi Allah'a emanet ettim ve Tevekkül ettim. Hamileliğini öğrendiğimden beti hep aynı şeyi döylüyorum: Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum hep. Doğmasını çok istiyorum ama bu konuda elimden çok da birşey gelmediğini biliyor ve kabul ediyorum. Bu şekilde bakmaya çalışırsan belki rahatlatsın biraz canım. Sonuçta stres de epey Zararlı bebeklerimiz için..

yiyecek ekmegi varsa gelir dunyaya ne diyelim

Cnm ben de ayva yiyorum.sabah kahvalti yapamiyodum bu sabah once kraker yedim biraz sonra bi havuc yedikten sonra bi seler yiyebildim sen de dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…