- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım dr çok minik kese zor gördüm dedi,minik yuvarlak bişiydi :)Merhaba canm .hemen hemen günlerimiz aynı bende perşembe gördüm keseyi ,peki kesenin içinde bebek veya yolk sac gördünüz mü benm kafama takıldıda eğer sendede sadece kese görüldüyse en azından normal diyerek rahatlayacağım:s
Kızlar ben bu perşembe yine doktara gidicem ya hala her gün protestan iğne oluyorum 5haftada kalp atışı duydum 6 hafta duymadım gördüm bu hafta atmama durumu olurmu çok korkuyorum(
Bendede şekil bozukluğu var ama hangisi bilmiyoruz maalesef rahim filmi çektiremeden gebe kaldım.ama doktorum hangi anomali olursa olsun en fazla erken doğuma sebep olur Demişti,zamanı gelince attırabildiğimiz kadar ileri attırıcaz dedi.Kızlar aranızda çift rahimli olan varmı ..ben birazı endişeliyim bu konuda
Yok canm kalp atışı henüz duymak için çok erkende bebek görülebilir miydi acaba diye düşünmüştüm yok sac kesenin içinde plasenta görevi gören yuvarlak bşrşey.hatta bebektende önce o görüşüyormuş kesede.ya aslında doktorum ilk tahlilleri yapmayacakmıyız dediğimde en iyisi haftaya yapalım deyince acaba bebeği göremedde boş gebelik vs diye mi düşündü diye panik oldum işte.2 düşükten sonra insan ister istemez bu hale geliyoryok canım dr çok minik kese zor gördüm dedi,minik yuvarlak bişiydi :)
sadece kese gördük,onun haricinde bişi görmedik :)
yolk salc derken anlamadım?
sen ne görmek istiyordun,kalp atışı falanmı?
açlıksınırı yüzde 38 ken bu devletin sayesinde yüzde 2 ye düşmüş bilginize devlethastaneleri şimdi özelden çok daha temiz düzenli mecbur kalmadıkça ben özele gitmiyorum
ohh misss senin bebiş baya büyümüş valla.. olsun be canım varsın bulanmasın herkesin aynı olmuyorki. dr herşey yolunda diyorsa öyledir endişelenme annesiKızlar herkese merhaba:) ben ara ara giren gizli takipçi gibiyimnasılsınız? Ben bugün 9+1 oldum. Pazartesi bebeği gordum, eli ayağı çok guzel:) doktor 4 hafta sonrasına çağırdı, ense kalınlığına bakarız dedi. Ben de hala bulantı vs yok, doktor ne kadar olmaması sorun değil dese de tedirgin oluyorum... Benim gibi olan varsa yazar mısınız lutfen;-) içim daha etsin bi nebze de olsa.....
hmm anladım bu terimi yeni duydum,benimde geç döllenme olabilirYok canm kalp atışı henüz duymak için çok erkende bebek görülebilir miydi acaba diye düşünmüştüm yok sac kesenin içinde plasenta görevi gören yuvarlak bşrşey.hatta bebektende önce o görüşüyormuş kesede.ya aslında doktorum ilk tahlilleri yapmayacakmıyız dediğimde en iyisi haftaya yapalım deyince acaba bebeği göremedde boş gebelik vs diye mi düşündü diye panik oldum işte.2 düşükten sonra insan ister istemez bu hale geliyor
Nerdesin cnm doktorun iyimi bari ,erken doğumda ,korkuyorum işteBendede şekil bozukluğu var ama hangisi bilmiyoruz maalesef rahim filmi çektiremeden gebe kaldım.ama doktorum hangi anomali olursa olsun en fazla erken doğuma sebep olur Demişti,zamanı gelince attırabildiğimiz kadar ileri attırıcaz dedi.
Bende de yok canım bulantı falan sadece belırtı olarak cok uyku yapıyo okadar onun dısında hıc bır belırtı bende de yok normal yanı her insanın bünyesi ve belirtileri aynı olmaz biz sanslılardanız hattaKızlar herkese merhaba:) ben ara ara giren gizli takipçi gibiyimnasılsınız? Ben bugün 9+1 oldum. Pazartesi bebeği gordum, eli ayağı çok guzel:) doktor 4 hafta sonrasına çağırdı, ense kalınlığına bakarız dedi. Ben de hala bulantı vs yok, doktor ne kadar olmaması sorun değil dese de tedirgin oluyorum... Benim gibi olan varsa yazar mısınız lutfen;-) içim daha etsin bi nebze de olsa.....
Sağol canm inş sonuna kadar hayırlısıyla gideblelimde:)Bende bu sitede 28 i çıkıyor doktorum 29 U demişti,o benm için o kadardaönemli değil zaten büyük ihtimal sezeryan olacağı için.bir günün çokta bir Önemi yoktur son güne kadar zaten dayanmaz afacanlar bence :)hmm anladım bu terimi yeni duydum,benimde geç döllenme olabilir
haftasına göre biraz küçük dedi
geç olsun güç olmasın,inşaallah bir sorun olmaz bebeğin senle olur :)
bir de benim siteden baktığımda doğum tarihim ayın 28'i çıkıyor
başka sitelerden baktığımda 27 çıkıyor hangisi doğru acaba?
dr'da tahmini doğum tarihini demedi.
Cnm keseyi gördüysen çok düşünme ,bak ben dün gittim gördüm kalp atışını .. Şu rahîmimin şeklinden dolayıda korkmuyor değilim ama Rabbim buyuk normal hamileliktede erken veya geç düşük riski oluyor ,Rabbim hayırlısını versin rahimlerimizi genişletsinde bebekler sığsın düşmesin :)Bendede şekil bozukluğu var ama hangisi bilmiyoruz maalesef rahim filmi çektiremeden gebe kaldım.ama doktorum hangi anomali olursa olsun en fazla erken doğuma sebep olur Demişti,zamanı gelince attırabildiğimiz kadar ileri attırıcaz dedi.
O nokta işte kese bidahakine gittiğinde inş içinde bir pirinç vede kalbi atıyor görüceksinSağol canm inş sonuna kadar hayırlısıyla gideblelimde:)Bende bu sitede 28 i çıkıyor doktorum 29 U demişti,o benm için o kadardaönemli değil zaten büyük ihtimal sezeryan olacağı için.bir günün çokta bir Önemi yoktur son güne kadar zaten dayanmaz afacanlar bence :)
Ben hataydayım .doktorumdan şimdilik memnunum bende pıhtılaşmada var birde hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ,normalde aniden doğumum gelse kan kaybı sorunumda var benm çünkü normalde bir hafta erkenden kan sulandırıcı ilaçları bıraıp sezeryana alınmam gerekiyor ilerde pat diye erken doğum olursa nasıl olacak onu bilmiyorum anlayacağın beterin beteri var:s sen korkma bence artık tıp çok gelişti sanırm bu sitede yazmışlardı erken doğum riskiniz varsa gittiğiniz hastanenin erken doğum yoğun Bakım ünitesi var mı diye sorun bu çok önemli demişlerdi sende sor istersen önlemini al canm bence.benm gittiğim hastanede 5 ay önce 6 aylık Doğan bebeği bile yaşatabildiler o nedenle çok güveniyordum ,aslında herşey Allahtan oluruna bırakmak lazım.Nerdesin cnm doktorun iyimi bari ,erken doğumda ,korkuyorum işte
İnşşş canm:)O nokta işte kese bidahakine gittiğinde inş içinde bir pirinç vede kalbi atıyor görüceksin