- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
insallah canim telaslarimizin biri gidiyor digeri geliyor sukur Rabbime....Tbrkler cnm inş kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyarız
insallah canim siz de gorursunuz en kisa zamanda satin kacti bu arada...Gozun aydin canim darisi bizlere.
gozun aydin canim...Canlar bende keseyı gordumm sukurler olsuuun 11mm olmus hattaHaftaya persembe kalp atısı ıcın cagırdı doktor bır de folık asıt verdı doktorum
tesekkurler canim ben o ani hayal bile edemiyorum kalp atisini superdir...gözünüz aydın kızlar güzel haberler bunlar...
sıra kalp atışına geliyor hepimizin kalp atışı daha heycanlı yalnız ve o kadar güzel bir şeyki....
27kasim canim carsamba gunu gidicem bende doktorainsallah canim siz de gorursunuz en kisa zamanda satin kacti bu arada...
Gozun aydin canim.Rabbim tamamina erdirsinCanlar bende keseyı gordumm sukurler olsuuun 11mm olmus hattaHaftaya persembe kalp atısı ıcın cagırdı doktor bır de folık asıt verdı doktorum
3 gun var aramizda canim...sen de guzel haberler alirsin insallah...27kasim canim carsamba gunu gidicem bende doktora
canim gecmis olsun progestan korkutmasin seni kanam olunca dr.lar hemen o ilaci verirler...benim sukur kanamam olmadigi halde tedbiren yine dr. verdi gunde 3 tane iciyorum...hcgye yine baktir cnm artis varsa sikinti yoktur icini ferah tutmaya calis...4. Haftadayim kizlar. Sabah kanamam oldu. Doktora gittim kanda gebelik görünüyor. Hcg 732 sizce normal mi ? Kanama için progestan verdi. Bu arada bu benim 2. Bebegim. Progestan beni korkuttu dogrusu
hiç korkma bende kullanıyorum benimde başta lekelenmem vardı şükür hemen kesti yerleşme kanaması olabiliyor bazen dedi dr kullan mutlaka ihmal etme...4. Haftadayim kizlar. Sabah kanamam oldu. Doktora gittim kanda gebelik görünüyor. Hcg 732 sizce normal mi ? Kanama için progestan verdi. Bu arada bu benim 2. Bebegim. Progestan beni korkuttu dogrusu
Sadece geçiktiği için mi şüpheleniyorsun adetlerin düzenlimidir hep.
:) canım benimki planlı bi gebelikti. 1 yaşındayken ikinciyi olsun istemiştim. ama sana bi sorum olacak. emziriyo musun? ben malum hala emziriyorum ve biliyosun emzirirken salgılanan hormon sayesinde rahimde kasılmalar oluyor. bi sıkıntı olmaz inş..
Teşekkürler pnrnht. Herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsun İnşaallah :)Hoşgeldin Mehlika. Hayirli uğurlu olsun bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?