2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canlar bende keseyı gordumm sukurler olsuuun 11mm olmus hatta Haftaya persembe kalp atısı ıcın cagırdı doktor bır de folık asıt verdı doktorum

gözünüz aydın kızlar güzel haberler bunlar...
sıra kalp atışına geliyor hepimizin kalp atışı daha heycanlı yalnız ve o kadar güzel bir şeyki....

gözünüz aydın kızlar güzel haberler bunlar...
sıra kalp atışına geliyor hepimizin kalp atışı daha heycanlı yalnız ve o kadar güzel bir şeyki....
tesekkurler canim ben o ani hayal bile edemiyorum kalp atisini superdir...

Arkadaşlar bu uykuyu ne yapicaz ya.gozlerimi açamıyorum sabahtan beridir.ne zaman geçer acaba.

4. Haftadayim kizlar. Sabah kanamam oldu. Doktora gittim kanda gebelik görünüyor. Hcg 732 sizce normal mi ? Kanama için progestan verdi. Bu arada bu benim 2. Bebegim. Progestan beni korkuttu dogrusu

4. Haftadayim kizlar. Sabah kanamam oldu. Doktora gittim kanda gebelik görünüyor. Hcg 732 sizce normal mi ? Kanama için progestan verdi. Bu arada bu benim 2. Bebegim. Progestan beni korkuttu dogrusu
canim gecmis olsun progestan korkutmasin seni kanam olunca dr.lar hemen o ilaci verirler...benim sukur kanamam olmadigi halde tedbiren yine dr. verdi gunde 3 tane iciyorum...hcgye yine baktir cnm artis varsa sikinti yoktur icini ferah tutmaya calis...

hiç korkma bende kullanıyorum benimde başta lekelenmem vardı şükür hemen kesti yerleşme kanaması olabiliyor bazen dedi dr kullan mutlaka ihmal etme...

Ben fitil olarak sabah akşam kullanıyorum kanama felan yok ama baş dönmesi ve uyku yapıyor yan etki olarak :)
Sizin bulantılarınız başladı mı?

bende fitil olarak kullanıyorum ama bende bi sorun yok şükür hiç bir yan etki yok...
bulantı ara ara çok az oluyor uykum çok var dün 13 saat uyudum elimden gelse hiç kalkmıcam o derece...
kasık ağrısı var ve wc den çıkamıyorum sürekli bir gaz söz konusu gazman gibi oldum...

Benim karın ağrım yeni yeni geçti regl ağrısının yogun hali çok kötü bi ağrı..
Çok uykum geliyor bulantı da hissediliyo yavaştan kalp atışlarını duydunuz mu?

Kızlar ben tam 5 haftalığım, ve 7 hafta olmadan dra gitmemeye karar verdim, tabi bi sorun çıkmazsa, çünkü kızımda maşallah çok sağlıklı bi gebelik yaşadım bi de annemle konuştum şimdi ben 2 çocukta doğum hariç Dr a gitmedim dedi bi gaza geldim 2 hafta sabredicem, çünkü daha çok erken sonu yok bu gitmelerin

Sadece geçiktiği için mi şüpheleniyorsun adetlerin düzenlimidir hep.

zsizada, post: 38679903, member: 102442"]Sadece geçiktiği için mi şüpheleniyorsun adetlerin düzenlimidir hep.[/QUOTE]
evet duzenli hep bugün kan tahlilide yyaptırdım zaten pozitif ama.ultrosonda cıkmadı çarşamba gözükür dedi

kızım 17 aylık emzırıyorum dr ıstedıgı kadar emebılır sorun olmaz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…