• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi aksamlar kizlar...bende eylul annesiyim :) bugun ogrendim degerim biraz dusuk 20 yeni tutunmus kuzum bana...
mart ayinda tup bebekle ikizlerime hamile kaldim ama gelisimleri durdu kurtaj oldum...bu bizim icin tam bi mutluluk oldu Rabbim insallah saglikli sihhatli kucagimiza aldirir bebeklerimizi
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar 5 yaşinda bir oğlum var 2. bebeği düşünüyoruz en son adet tarihim 28 kasım ve adetim gelmedi ancak adetlerim düzensiz bazen hapla geliyor bu yüzden adet günümün gectiğine sevinip test bile yapamıyorum sizdeki belirtiler nelerdi benim göğüslerim patlayacak balon gibi el değmiyor arada karnımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ancak hemen bitiyor bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bu belirtiler adet önceside olabiliyor onun için karıştırabiliyoruz.ben idrarımdan anlamıştım çok sarı ve kokuyordu

Az önce geldim doktordan vajinal ultrason ile 1.5 cm lik kesemizi ve yolk saçı gördük çok şükür.. 5+5 günlük ve % 90 sagliklı bir gebelik dedi doktorum. Ultrason görüntüsunu de ekliyorum aşağıya :) Daha önceden düşugum olduğu için progestan jel kullanıyorum.. haftaya kalp atışı için gidicem tekrar.. umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize hepimiz
Maşallah canö hayırlı olsun bnm bi sorum olacak neden vajinal ult ile baktılar

ben yaşadım cnm hatta bu şekilde öğrendim gebeliğimi mutlaka dr gitmelisin progestan veriyorlar ben 2 haftadır kullanıyorum ne zamana kadar da kullanıcam bilmiyorum dr ben kes diyene kadar kullan dedi...

Doktora gittim canım.bebeğim karından yine görünmedi.vajinal ultrasonla gördük yine.düşük riskim varmış.progestan verdi bir hafta da istirahat şu an yatıyorum:( rabbim hepimizin bebeğini korusun.sağlıkla kucağımıza versin inşallah.

Güzel yürekli arkadaşlarım benim dualarını lz için çok teşekkür ederim. Bu sabah tekrar doktora gittim. Vaginal muayenede yolk sacıda gördük ve gayet sağlıklı benim güzel yavrum. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Rabbim duaya ihtiyacı olan tüm anneler için güzel dualar edecek yürekler nasip etsin. Çok mutluyum çok
çok mutlu oldum inan ki, inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız canım :nazar: :KK46::KK46::KK46:

Maşallah canö hayırlı olsun bnm bi sorum olacak neden vajinal ult ile baktılar

Benim daha önce düşugum olmuştu oyüzden bir an önce keseyi yolk saçı ve en son kalp atışını duyalim dedi doktorum. ama daha da önemlisi rahim çevresindeki var olan kanama sadece alttan gorunebilirmis.. öyle demişti oyüzden geçen haftada şimdi de vajinal ultrason ile bakti

aslan bebek aslan bebek
kese ne kadarmış bir şey dedimi ?
birde benimkide görünmeye bilir demişti şıkışık gel dedi ve o şekilde gitmiştim dinlen bol bol progestanını kullan Allaha emanet minişlerimiz...

bu arada gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun sağ sağlim kucaklarımıza alalım inş. hoş geldiniz eylül annelerine :KK15::KK15::KK15:

hosbulduk :))) doktora gıtm vajınal ultrasonla gorduk keseyı yolk sacı da gorduk.5+2 deyız suan..salı tekrar cagırdı kalp atısı ıcın....hersey yolunda suan ınsallah devam eder boyle..

Merhaba arkadaşlar doktora gidenlerden güzel haberler geliyor ne güzel şu minik kalpleri de biran önce duysak keşke ben kese için gitmeyecem benim için önemli olan kalp atışları onu duyayım başka bir şey istemiyorum... Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.. Aminnn

Merhaba :)
Herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum
Ben de eylül annesi olcam Rabbim nasip ederse..
Sat 19 kasım..
Nasıl gidiyor hamilelik İnşallah iyisinizdir

benimde SAT 27 Kasım:) ne bulantım var ne halsizliğim sadece uykum çok ... olsun buna da çok şükür.

kizlarrr mide bulantişi için napiyosunuz ben bugun doktara gittim promises diye bitkisel bi ilaç verdi ama pek ise yaramadii

selamlsr kizlar...bugun dr.a gittim....sukurler olsun 5+1 deyim kese 11 mm dedi dr...artik kalp atislari icin hep birlikte gun sayacagiz...yeni gelen arkadaslar da hos geldiler aramiza....ben daha once 2 dusuk yaptigim icin clexan igne vuruliyorum her gun ve de folik asit, aspirin iciyorum 1 tane...

selamlsr kizlar...bugun dr.a gittim....sukurler olsun 5+1 deyim kese 11 mm dedi dr...artik kalp atislari icin hep birlikte gun sayacagiz...yeni gelen arkadaslar da hos geldiler aramiza....ben daha once 2 dusuk yaptigim icin clexan igne vuruliyorum her gun ve de folik asit, aspirin iciyorum 1 tane...
Tbrkler cnm inş kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyarız

Gozun aydin canim darisi bizlere.

Back