- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
Enginar mi neden?
Cnm yumurta zararli mi? Oysa ben her gun iyice pismis yumurta yiyorum
canım fazla ilaç almak ve saat aralarını uygun aralıklarla bırakmamak karaciğer enzimleri için sıkıntılı bır durum...haliyle ilaç kullanmak zorundayız...ast ve alt de takip edilmesi gereken değerler ...canım ben daha önce 2 düşük yaptım yapılan arastırmalarda kanımda pıhtılaşma faktörü olduğu ortaya çıktı o yüzden her gün vuruluyorum...ama değer kuzularımıza...bu arada enginarı her gün mü yedin...
canım vajinadan bakmakta hiç bir sakınca yok.internette de araştırırsan bunla ilgili bilgiler bulabilirsin.ben tüp bebek yaptırdım doktorum doç dr.du.Keseyi de kalp atışını da alttan bakarak muayene etti.Düşün eğer ki tehlikeli olsa tüp bebek doktoru bunu yapmazdı.Çoçuk olsun diye okadar uğraşıyoruz tehlikeli olsa böyle birşeyi riske atacak değil.Bunun yanında tüp bebek yaptıranların topiklerinde bulundum.12.haftaya kadar alttan bakan doktorlar var ve bunlar ya doç yada profesör.Bu yüzden rahat olmanı tavsiye ederim.Vajinadan su sebeble baktirmak istiyorum belki kese etrafinda kanama vardi ama karindan bakinca goremedi
Guzel haberler le gelirim insllh dua edin ne olurcanım vajinadan bakmakta hiç bir sakınca yok.internette de araştırırsan bunla ilgili bilgiler bulabilirsin.ben tüp bebek yaptırdım doktorum doç dr.du.Keseyi de kalp atışını da alttan bakarak muayene etti.Düşün eğer ki tehlikeli olsa tüp bebek doktoru bunu yapmazdı.Çoçuk olsun diye okadar uğraşıyoruz tehlikeli olsa böyle birşeyi riske atacak değil.Bunun yanında tüp bebek yaptıranların topiklerinde bulundum.12.haftaya kadar alttan bakan doktorlar var ve bunlar ya doç yada profesör.Bu yüzden rahat olmanı tavsiye ederim.
Ya kusura bakma cnm ast ve ust ne demek oluyor?hangi degerlerle alakali?
Guzel haberler le gelirim insllh dua edin ne olur
inşallah canım.dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz.Guzel haberler le gelirim insllh dua edin ne olur
Herkese merhabalar günaydınlar!! Tipik coşmuş ben girmeyeli.. Herkese rahat, mutlu ve tadını Çıkara çıkara geçireceğimiz bir hamilelik diliyorum. Önceki gün bebeğimi gördüm, çok şükür.. Kalp atışını da aldık. Herşey yolundaymış. Allah hepinize bebeğimizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Aranızda 2'li-3'lü test yaptıracak olan var mı acaba?
Cnm tam çift rahim değilde uterus bikornis bnm ki ..yani derin kalp şeklinde ,inş bişiy olmaz sen neden bukadar umutsuzsun düşüp düşmeyeceğini Allah bilirCanim bende. çift rahimliydim hatta y şeklinde idi doktor çocuğun tutunacagi bir rahim yok dedi hamile kalırsan hemen düşer dedi 1 sene once histereskopi ile ameliyat oldum
Allah senin bebeğini korusun inş. Rahmin benim ki kadar y şeklinde değilse bebeğin düşmeye bilir hatta bazı çift rahimli insanların iki rahmin de de bebek olabiliyor ikiz gibi ama ayrı Rahimde
Kizlar doktordan az once geldim kalp atisi yavas misssss cok korkuyorummmmm
Aptal doktor kkkac attigini soylemedii hicc yavas atiyor dedi sadece takip edelim dediDur hemen endiselenme tam olarak ne dedi Dr? Yavaş derken kaç atiyor söyledi mi? Rabbim büyük inş iyi olur
Aptal doktor kkkac attigini soylemedii hicc yavas atiyor dedi sadece takip edelim dedi
10 gun sonra gel dediAcaba başka bir doktora daha mi danissaniz? Tekrar ne zaman cagirdi?
İnş hayirli haberlerini bekliyoruz10 gun sonra gel dedisali gunu baska bir doktora gidicem
Merhaba canm .hemen hemen günlerimiz aynı bende perşembe gördüm keseyi ,peki kesenin içinde bebek veya yolk sac gördünüz mü benm kafama takıldıda eğer sendede sadece kese görüldüyse en azından normal diyerek rahatlayacağım:smerhaba hanımlar
bende eylül annesi olacağım inşallah
dün doktordaydım minik 9 mm'lik bir kese göründü
2 hafta sonra tekrar kontrolüm var
2.5 yaşında 2012 haziran doğumlu bir kızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?