• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
progestan ve aspirın verdi doktor bana .bundan önce kalp durması için kürtaj olmuştum.koruma amaçlı ama gerek oluyomu bilemedimlekelenme agrı falan yokçok baş dönmesi yapıyor progestan içince normal mi
bebeğinin gelişimi nasıl şuan canım kesen, kalp atışı???

çok normal canım ben kendimi yatağa zor atıyorum etkisi başlayınca ve avuçlarımın içi bile uyuşuyor :) azap gibi bir ilaç. ama vajinal de kullanılabilir diyorlar doktorum da dedi bana. ben evde olduğum için yok ben ağızdan alırım yatıp dinleniyorum ardından demiştim.
Cnm ben vajinal kullanıyorum hiç sıkıntım yok sadece akıntıyı değilde krem gibi geri geliyor ya yağ gibi o ama çok rahatım şikayetiniz varsa kullanabilirsiniz vajinalde....

ya cm yok böle bir halsizlik ama bırden oluyor bırde ne yapsam yoruluyorum.sabhata annem elıcek bakmaya.ben suan 9 haftalık oldum cnm..
ohh anacıın yakınsa, gelecekse ne guzel vallaa.. ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler kıyamamış yavrucuğuna

Cnm ben vajinal kullanıyorum hiç sıkıntım yok sadece akıntıyı değilde krem gibi geri geliyor ya yağ gibi o ama çok rahatım şikayetiniz varsa kullanabilirsiniz vajinalde....
benim kahverengi lekelenmem hiç bitmedi canım o yüzden daha iyi etki eder ümidiyle ağızdan almaya devam edicem :( teşekkür ederim bilgi verdiğin için ama :KK60:

benim kahverengi lekelenmem hiç bitmedi canım o yüzden daha iyi etki eder ümidiyle ağızdan almaya devam edicem :( teşekkür ederim bilgi verdiğin için ama :KK60:
Son birşey dicem kb alttan atıldığı zaman daha çabuk etki ediyor doç dr benimde 7 gün sürdü lekelerim ve kullandığımın ertesi gün bıçak gibi kesildi lekeler ve bir dahada gelmedi

ohh anacıın yakınsa, gelecekse ne guzel vallaa.. ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler kıyamamış yavrucuğuna
ayy cnm bu yonden cok sanslıyım tum ailem 20 dk mesafede herkes yakın sukur.annem zaten tek yasıyor aradıgım gıbı gelir işi varsada ben gıderim kalırım..hatta dayanamamış abime beni nazlıya bırak demiş suan yanımda camasır seriyor kurban oldugum

Son birşey dicem kb alttan atıldığı zaman daha çabuk etki ediyor doç dr benimde 7 gün sürdü lekelerim ve kullandığımın ertesi gün bıçak gibi kesildi lekeler ve bir dahada gelmedi
gerçekten miiiiiii?? o zaman yarın sabahtan itibaren alttan devam ediyorum denemekte fayda var hadi inşallah şifa olur yaa çok sağol çok çok :)

Kızlar aranızda çift rahimli olan varmı ..ben birazı endişeliyim bu konuda

ayy cnm bu yonden cok sanslıyım tum ailem 20 dk mesafede herkes yakın sukur.annem zaten tek yasıyor aradıgım gıbı gelir işi varsada ben gıderim kalırım..hatta dayanamamış abime beni nazlıya bırak demiş suan yanımda camasır seriyor kurban oldugum
Ne kadar şanslısın anacının kıymetini yani hepimiz bilelim tabi bende kıyamıyorum ya 3 kaldı salı akşam eşim götürdü cam sileydim iyidi falan dedi ama yok kıyamıyorum işte bırak yapma dedim ama düşünmeleri yeter be demi...

Ben de ilk kullandigimda vajinal denedim dedigin gibi beyaz krem gibi geldi ama 3-4 saat boyunca her tuvalete gittigimde tuvalet kagidina geldi korktum. Simdi agizdan aliyorum. Sende 1 kere de tamami geliyor mu canim?

Ben de ilk kullandigimda vajinal denedim dedigin gibi beyaz krem gibi geldi ama 3-4 saat boyunca her tuvalete gittigimde tuvalet kagidina geldi korktum. Simdi agizdan aliyorum. Sende 1 kere de tamami geliyor mu canim?
Hyr cnm benim ben ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum yani 1.5 aydır sabah akşam 200mg lık her wc ye girdiğimde o krem gibi şey hep geliyor yani ilaç. Yani tamamı gelmez vajina emiyor zaten onu geçe attığım hiç ayağa kalmadığım için tamamen eriyor ama sabah ayaklandığım için bi kısmı geri geliyor.

ne kadar güzel gerçekten çok şanslıymışsın. doğumdan sonra da en büyük destekçin olacaktır. benim ki çok uzak değil ama başında bir dunya iş var 15 gun gelebilse ne ala diyeceğim.

Cnm çift rahimliyim ben ..rahmin çift boynuzlu rahim ,yada derin kalp şeklinde rahmim var ,geç düşük riski olabiliyor ..alkah korusun
anladım canım. derdi veren rabbim dermanını da verir allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamadan evladını kucağına alırsın.

2 dosya kağıdı tahlil yapılması gereken ilk tarama özelde gebelik kanda 40 tl gerisini düşün artık
iyiki devlet var allah yokluğunu vermesin
yanlış anlama ama o devlet sayesinde özel hastaneye gidemeyecek kadar fakirleştirildik. açlık sınırında yaşayan bir halkın ne haddine özel hastane zaten..

Anladim cnm içimi rahatlattin teşekkür ederim. Vajinal kullanirsan daha iyi etki eder ve seni sarsmaz demisti doktorum zaten endiselenmeme gerek yokmus oyleyse

ne kadar güzel gerçekten çok şanslıymışsın. doğumdan sonra da en büyük destekçin olacaktır. benim ki çok uzak değil ama başında bir dunya iş var 15 gun gelebilse ne ala diyeceğim.

anladım canım. derdi veren rabbim dermanını da verir allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamadan evladını kucağına alırsın.

yanlış anlama ama o devlet sayesinde özel hastaneye gidemeyecek kadar fakirleştirildik. açlık sınırında yaşayan bir halkın ne haddine özel hastane zaten..
açlıksınırı yüzde 38 ken bu devletin sayesinde yüzde 2 ye düşmüş bilginize devlethastaneleri şimdi özelden çok daha temiz düzenli mecbur kalmadıkça ben özele gitmiyorum

Back