2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar aranızda çift rahimli olan varmı ..ben birazı endişeliyim bu konuda
Canim bende. çift rahimliydim hatta y şeklinde idi doktor çocuğun tutunacagi bir rahim yok dedi hamile kalırsan hemen düşer dedi 1 sene once histereskopi ile ameliyat oldum
Allah senin bebeğini korusun inş. Rahmin benim ki kadar y şeklinde değilse bebeğin düşmeye bilir hatta bazı çift rahimli insanların iki rahmin de de bebek olabiliyor ikiz gibi ama ayrı Rahimde

Ben kafaya taktim bugun vaginal usg istiycem benim juniorum tam 6 hhaftalik doktor beyde teyit etti ..bugunde gidersem 15 gun gitmeicem icim icimi yesede bebisimi bir rahat birakicammm 3.ayimizi dolduraydikkk

Benim arkadasimda çift rahimdi birini almış Dr.eğer hamile kalırsan ayrı ayrı kalırsın iki çocuğun arasında ay farkı olur demis

Benim bulanmıyor sadece bugün biraz acı istifra ettim üşüttüm herhalde dedim yoksa yenimi Başlıyor hyrrrrrrr
Gecmis olsun cnm.usutmus olabilirsin dikkat et ayaklarini sicak tut.benim bildigin bulsnti ve bas donmesi bariz basladi. Cok sukur istifra etmedim.bulanti zor olsa da Ya Rabbi sukur diyorum. Rabbim bu duygulari bebek sahibi olmak isteyen herkese yasatsin.

Ben kafaya taktim bugun vaginal usg istiycem benim juniorum tam 6 hhaftalik doktor beyde teyit etti ..bugunde gidersem 15 gun gitmeicem icim icimi yesede bebisimi bir rahat birakicammm 3.ayimizi dolduraydikkk
Canim benim icin rshat edecekse dr a git.valla ben doktorun istegine birakmadan haftada iki kez gidiyorum p.tesi kendi dr uma gitmistim.carsamba baska dr a gittim :) bugun de yine kendi doktoruma gidicem cunku bugun son ignemi yapacam belki yine igne yazar. Onlem amacli gidiyorum. Sen de oyle yapabilirsin cnm randevunu al ve git ne olcak sanki mesela bugun git haftaya tekrar git.yeter ki kuskuda kalma cnm.

benim kahverengi lekelenmem hiç bitmedi canım o yüzden daha iyi etki eder ümidiyle ağızdan almaya devam edicem teşekkür ederim bilgi verdiğin için ama
Cnm benim de lekeler camur gibi akiyodu.gittigim ikinci dr progestani 3 degil de gunde 4 tane ic dedi.4 icmeye badlayinca cok sukur dunden beri duruldu.sanirim ignelelerle etki yapti.baska doktora gorun istersen.

Ikimizin bebisi arasinda 6 gun varr esim nobetten 7 de geldi uyansin solugu doktorun yaninda alcazzz gecen salak gibi karindan istedim bundan sonra vajinadan istiycem aaaa icimiz rahat olsun haklisin şekerim

Ikimizin bebisi arasinda 6 gun varr esim nobetten 7 de geldi uyansin solugu doktorun yaninda alcazzz gecen salak gibi karindan istedim bundan sonra vajinadan istiycem aaaa icimiz rahat olsun haklisin şekerim
vajinadan sağlıklı değil diyor benim doktorum,tehlikeli diyor.onun için benim hep karından ama yine de sen bilirsin

Evet 6 gun var aramizda cnm icin rahat edecekse vajinadan baktir tabi.ben de tereddut ettim hatta dr a zarari olmaz dimi dedi gulerek olmaz dedi :) zaten bi kez vaj.dan kalp atisini gordukten sonra bi da vaj.gerek kalmiyor cnm.hadi bakalum guzel haberlerle dun annesi benim de 13.00 da randevum var.insallah sorunsuz doneriz.dondukten sonra yazarim heyecanli oldugu kadar zor bi surec icinfeyiz. Su 3 ay kazasiz brlasiz bitse de rahatlasak.

merhaba hanımlar
bende eylül annesi olacağım inşallah
dün doktordaydım minik 9 mm'lik bir kese göründü
2 hafta sonra tekrar kontrolüm var
2.5 yaşında 2012 haziran doğumlu bir kızım var.

vajinadan sağlıklı değil diyor benim doktorum,tehlikeli diyor.onun için benim hep karından ama yine de sen bilirsin
Canim persembe gunu yogun bir sekilde kahverengi lekelerim vardi sonra isyerimden izin alip doktora gittim doktor vajinadan bakmak istedi ben karın dan baksaniz dedim sonra bakti ilk kez bebisimin kalp atislarini duydum 6 haftalik oldugunu soyledi ufff ne bileyim simdi kesenin etrafinda kanama olsaydi karin usg ile de cikardi demiiiii

Vajinadan su sebeble baktirmak istiyorum belki kese etrafinda kanama vardi ama karindan bakinca goremedi

Cnm senin doktor uzman mi operator doktormuu

operatör doktor canım,kanama olsa bence karından da görürdü.bende de kahverengi lekelenmeler oldu.karından baktı,kalp atışı,bebeğin gelişimi normal ama riske atmamak adına progestona başlattı

Kızlar günaydın Alttan baktırma konusunda rahat olun lütfen, benîm Dr um Prof, ilk 3 ay alttan bakıyo yurt dışında da bu şekilde uygulama. Doğrusu bu rahat olun, karından ilk aylarda gözden kaçan şeyler olabilir

Allah razı olsun herkesten çok sağolun kızlar desteğiniz gözlerimi yaşarttı. Rabbim kimseye yaşatmasın düşük yaptım dün. Zaten kalp atışı fln da oluşmamıştı. 2 hafta önce gittiğim başka bi doktor kürtaj demişti ama gerek kalmadı kendiliğinden gitti meleğim. Allahım sizinkileri korusun sıkı sıkı tutunsunlar size inşallah. Allaha sığınıyorum demekki hayırlı değilmiş benim için. Daha kötü durumda olanları düşünüyorum halime şükrediyorum. İnşallah en yakın zamanda güzel hayırlı haberlerle geri dönerim aranıza. Tekrar sağolun desteğiniz ve güzel yürekleriniz için. Allaha emanet olun hepiniz

Allaha sigin cnm insllh bir sonraki simsiki tutunur annecigine

inşallah daha sağlıklı bir gebelik haberini alırız. ALLAH ım neylerse güzel eyler,tez vakitte hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…