• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnş canım zaten heyecandan duramam hemen paylaşırım sizinle annelik gerçekten zormuş öğrendiğimiz günden beri her anımız aman iyi olsun bişey olmasın endişesiyle geçiyo

Evet canım gercekten öyleymiş, yasadığımız midr bulantılarına bile sevinir olduk :KK16:

Niye burdayız canım, birbirimizin tecrürelerinden yararlanmak icin, o yuzden istediğini sorabilirsin tabiki :)
Progestan hic kullanmıyorum su an, yaklasık 3 hafta kadar kullandım, doktorum herhangi bir ihtimale karsı vermişti, simdiye kadar hic lekelenmem vs olmadı cok sükür ama bundan sonra olursa progestan da kullanamayacağım için ne yaparım bilmiyorum, insallah kullanmak zorunda kalmam
anladım canım cok sağ ol progestanın karaciğer enzimleri üzerindeki etkisinin bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum...ben de dr.uma sorayım yukselmeden belki vajinal yoldan kullanmamı tavsiye eder...

anladım canım cok sağ ol progestanın karaciğer enzimleri üzerindeki etkisinin bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum...ben de dr.uma sorayım yukselmeden belki vajinal yoldan kullanmamı tavsiye eder...

Her bünyede böyle etkisi olur mu bilmiyorum ama tedbirli olmakta yarar var, bence de bi sor doktoruna
Cok gecmiş olsun canım, dier yorumları yeni okudum, kan pıhtılasması durumu daha önceden olan bişeymiydi, yoksa hamilelikle beraber mi ortaya cıktı. Hergün iğne vurmak zor olsa gerek, simdiden ne cok seye katlanıyoruz bebeklerimiz için

Masallah cnm..kahverengi lekeler dub bende cok yogundu is yerimden izin alip dokturuma gorunndumm..ilk defa kalp atisini duydum vajinadan bakmasina izin vermedim simdi dusunuyorumda keske izin vereydim daha detayli olurdu bende rahatlardim demiii uffff yemek yapmak ta istemiyorum benim neden midem bulanmiyorkiiiii
Cnm son iki hafta k.verrngi leke cok faxlaydi ve de cok korktum bildigin camur geldi.benim de kalp atisim ilkin duyulmadi vajinal ult ile duydum ve kesr arkadinda kanama vardi. Allah a sukur bugun biraz daha iyi iyi fakat bulantilar cok rahatsiz ediyor.ilac bile icemiyorum. Bunlara da sukur bebegim iyi olsun bulantiya raziyi. Srn sanirim 6 haftadasin brnim bulantilar sin bi kac gundur baslafi.yani 7 haftafa baslafi. Valla cnm simdiden tadini ciksr ve yiyebilecegin faydali gidalar tuket :)

çok teşekkürler canım, inşallah senin değerlerin de güzel çıkar. İlaç kullanmadım hiç, sadece enginar yedim, bi de doktorun özellikle yeme dediği şeyler vardı, yumurta, çikolata, çilek böğürtlen kivi gibi küçük çekirdekli meyveler(meyvelerin ismini yazdım ama inşallah kimsenin canı çekmez) . Bi de progestan kullanıyodum onu kestim. Yarın doktora götürücem sonuçları
Cnm yumurta zararli mi? Oysa ben her gun iyice pismis yumurta yiyorum

Peki rahatlattı mi seni biraz. Midem karnim öldürecek sanirim beni :KK43: Dr da dayanabildigin yere kadar ilaç alma diyor problemlerin var biraz.

tabikide rahatlattı canım. olabildiğince evde yürü. belki sana ev halkı gülebilir ama yürü :) inan ki midende sıkışma varsa geçiyor ve bol bol sakız çiğne

Bende istanbulda yim doğa hospital a gidiyorum. Bende özel de tahliller biraz tuzlu olur diye cekindigimden sormak istedim. Hangi devlet hastanesine gidiyorsun peki ? Acaba benim doktor da devlette yapılan tahlili kabul eder mi
Ben Büyükçekmece devlet hastanesinde yaptırdım özelde 300 tutuyordu
özeldeki Dr dediki ben bu tahlilleri istiyorum ister burda ister devlette yaptir getir.
bende aldım Dr verdiği tahlil kağıdını devletteki Dr verdim özel Dr bunları istiyor yaptircam dedim tamam dedi yaptırdı.sağolsun

Ben Büyükçekmece devlet hastanesinde yaptırdım özelde 300 tutuyordu
özeldeki Dr dediki ben bu tahlilleri istiyorum ister burda ister devlette yaptir getir.
bende aldım Dr verdiği tahlil kağıdını devletteki Dr verdim özel Dr bunları istiyor yaptircam dedim tamam dedi yaptırdı.sağolsun
300 tl mi yuh yani... ne tahlili onlar canım?

kızlar merhaba..ben cok ama cok halsizim ne yapıcam bilmiyorum bugun eşimi işe bile gondermedım bana bakıyor.evde 3 ysında kızımda var durmak bilmeyen varmı benim gibi olan :(

Her bünyede böyle etkisi olur mu bilmiyorum ama tedbirli olmakta yarar var, bence de bi sor doktoruna
Cok gecmiş olsun canım, dier yorumları yeni okudum, kan pıhtılasması durumu daha önceden olan bişeymiydi, yoksa hamilelikle beraber mi ortaya cıktı. Hergün iğne vurmak zor olsa gerek, simdiden ne cok seye katlanıyoruz bebeklerimiz için
canım fazla ilaç almak ve saat aralarını uygun aralıklarla bırakmamak karaciğer enzimleri için sıkıntılı bır durum...haliyle ilaç kullanmak zorundayız...ast ve alt de takip edilmesi gereken değerler ...canım ben daha önce 2 düşük yaptım yapılan arastırmalarda kanımda pıhtılaşma faktörü olduğu ortaya çıktı o yüzden her gün vuruluyorum...ama değer kuzularımıza...bu arada enginarı her gün mü yedin...

kızlar merhaba..ben cok ama cok halsizim ne yapıcam bilmiyorum bugun eşimi işe bile gondermedım bana bakıyor.evde 3 ysında kızımda var durmak bilmeyen varmı benim gibi olan :(
Evet cnm hat sayfada hemde sürekli uyku hali hasta gibi hissediyor insan...

kızlar merhaba..ben cok ama cok halsizim ne yapıcam bilmiyorum bugun eşimi işe bile gondermedım bana bakıyor.evde 3 ysında kızımda var durmak bilmeyen varmı benim gibi olan :KK43:
merhaba, anlıyorum seni, benimde 3 yaşında bir kızım var. allahım sağlık versin geçecek inşallah... kaçıncı haftadasın?
beni de öğlene kadar çok zorluyor mide bulantısı ve baş ağrısı...

progestan ve aspirın verdi doktor bana .bundan önce kalp durması için kürtaj olmuştum.koruma amaçlı ama gerek oluyomu bilemedimlekelenme agrı falan yokçok baş dönmesi yapıyor progestan içince normal mi

progestan ve aspirın verdi doktor bana .bundan önce kalp durması için kürtaj olmuştum.koruma amaçlı ama gerek oluyomu bilemedimlekelenme agrı falan yokçok baş dönmesi yapıyor progestan içince normal mi
çok normal canım ben kendimi yatağa zor atıyorum etkisi başlayınca ve avuçlarımın içi bile uyuşuyor :) azap gibi bir ilaç. ama vajinal de kullanılabilir diyorlar doktorum da dedi bana. ben evde olduğum için yok ben ağızdan alırım yatıp dinleniyorum ardından demiştim.

merhaba, anlıyorum seni, benimde 3 yaşında bir kızım var. allahım sağlık versin geçecek inşallah... kaçıncı haftadasın?
beni de öğlene kadar çok zorluyor mide bulantısı ve baş ağrısı...
ya cm yok böle bir halsizlik ama bırden oluyor bırde ne yapsam yoruluyorum.sabhata annem elıcek bakmaya.ben suan 9 haftalık oldum cnm..

Back