- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
bulantıdan dolayı halsızlık her şeye karsı ilgisizlik ben de var canım...ama benim ailem anadolu yakasında ben avrupa yakasında görev yapıyorum önceden her hafta sonu giderdim canım sıkılmazdı ama simdi gitmiyorum annemler de çok sık gelemiyor ..cok fazla kafa dengi komsum da yok yani anlayacağın evde çok sıkılıyorum ama okulda vakit daha hızlı geciyor..bir de ben de kan pıhtılaşması oldugu için hareketlı olmak beni daha zinde tutuyor...insallah önümüzdeki hafta kendimizi toparlarız canım...bir de ingilizce dersinde konusmak daha bir yoruyordur seni sanırım...Bulantilardan o kadar halsizim ki evde hic konuşamıyorum bile. Karnim da agriyor kaç gündür boyle bi değişik oldum okulda ne yaparim nasil ders anlatirim hic bilmiyorum.
Bende istanbulda yim doğa hospital a gidiyorum. Bende özel de tahliller biraz tuzlu olur diye cekindigimden sormak istedim. Hangi devlet hastanesine gidiyorsun peki ? Acaba benim doktor da devlette yapılan tahlili kabul eder miHem ozele hem devlete gidiyorum ikisinide takip ediyorum devlette tahlilleri yaptırıp ozele götürüyorum özel çok pahalı ama 2 Dr kontrolünde olmak iyi
bende istanbulda yim kolan hastanesine gidiyorum canim
bulantıdan dolayı halsızlık her şeye karsı ilgisizlik ben de var canım...ama benim ailem anadolu yakasında ben avrupa yakasında görev yapıyorum önceden her hafta sonu giderdim canım sıkılmazdı ama simdi gitmiyorum annemler de çok sık gelemiyor ..cok fazla kafa dengi komsum da yok yani anlayacağın evde çok sıkılıyorum ama okulda vakit daha hızlı geciyor..bir de ben de kan pıhtılaşması oldugu için hareketlı olmak beni daha zinde tutuyor...insallah önümüzdeki hafta kendimizi toparlarız canım...bir de ingilizce dersinde konusmak daha bir yoruyordur seni sanırım...
bulantıdan dolayı halsızlık her şeye karsı ilgisizlik ben de var canım...ama benim ailem anadolu yakasında ben avrupa yakasında görev yapıyorum önceden her hafta sonu giderdim canım sıkılmazdı ama simdi gitmiyorum annemler de çok sık gelemiyor ..cok fazla kafa dengi komsum da yok yani anlayacağın evde çok sıkılıyorum ama okulda vakit daha hızlı geciyor..bir de ben de kan pıhtılaşması oldugu için hareketlı olmak beni daha zinde tutuyor...insallah önümüzdeki hafta kendimizi toparlarız canım...bir de ingilizce dersinde konusmak daha bir yoruyordur seni sanırım...
ben arnavutköydeyim canım...benim doktorum bahçelievlerde...Avrupa yakasında nerdesin? Bahçelievler deyim ben
Kızlar daha önce de sorumuştum ama bir yanıt alamamıştım. ilk 3 ayda Gaviskon kullananınız var mı? internette zararsız yazıyo doktoruma henüz soramadım.
sağ ol canım her gün iğne vuruyorum ama değer kuzularımıza...evet o nöbet olayı sıkıntı...bir de ben okulda kimseye hamile oldugumu söylemedim aslında söylesem bazı konularda yardımcı olurlar ama biraz hamileliğe alısayım diyorum...anadolu lisesi zaten efor gerektiriyor Rabbim yardımcın olsun canım...Pihtilasma sorunun olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canim ya. Tek umudum haftaya toparlanmak yoksa isim zor okulunda çok kalabalık. Nasil nöbet tutarim o gözümde büyüyor şimdiden
ben arnavutköydeyim canım...benim doktorum bahçelievlerde...
sağ ol canım her gün iğne vuruyorum ama değer kuzularımıza...evet o nöbet olayı sıkıntı...bir de ben okulda kimseye hamile oldugumu söylemedim aslında söylesem bazı konularda yardımcı olurlar ama biraz hamileliğe alısayım diyorum...anadolu lisesi zaten efor gerektiriyor Rabbim yardımcın olsun canım...
ben kullanıyorum cnm hiçbir zararı yok
canım prof.dr Alkan Yıldırım a gidiyorum..benim önceden 2 düşüğüm olduğu için ona gidiyorum kendisi perinotolog yani riskli gebelik uzmanı ve çok iyi bir doktor...sen nereye gidiyorsun canım...Kime gidiyorsun Dr a canim?
amin canım amin ilk başlarda zordu ama alıştım doğuma kadar nasipse şifamız olacak insallah...bazen iyi vuramadığımda morarıyor..annen neden kullandı canım...Ayy biliyorum o iğneleri annem 40 gün vuruldu kuzum mosmor olmuştu Allah yardimcin olsun şifa versin kuzunda saglikla gelsin inş.
canım prof.dr Alkan Yıldırım a gidiyorum..benim önceden 2 düşüğüm olduğu için ona gidiyorum kendisi perinotolog yani riskli gebelik uzmanı ve çok iyi bir doktor...sen nereye gidiyorsun canım...
amin canım amin ilk başlarda zordu ama alıştım doğuma kadar nasipse şifamız olacak insallah...bazen iyi vuramadığımda morarıyor..annen neden kullandı canım...
insallah canım değerlerin hep böyle kontrol altında olmaya devam eder gerek kalmaz perinatologa gitmeye....sonucta üniversiteden bir hocanın takip etmesi güvenilir bence...Biliyorum senin Dr unu. Okuldan bir arkadasim da kendisinden çok memnun kalmisti. Ben fatih Üniv.gidiyorum tuba hn var oldukça memnunum. Gerek olursa beni de perinatolog takip edecek. Hem diyabet hem tiroid hem de fmf var bendesimdilik hepsi kontrol altında ama 8. Randevum var bakılacak inş.
canım çok geçmiş olsun..ben şimdi hep göbekten yapıyorum bebiş büyünce kola ve bacağa geçeceğim nasipse...Annem diz protezi oldu sonra da d-kanitatif değeri hic düşmedi emboli riski var o yüzden kullandı bir de yuruyemiyor maalesef. İğneyi göbeğinden vurduğunda daha çok morariyordu baldirindan ve kollarin tombul kisimlarindan yapmaya basladik
canım çok geçmiş olsun..ben şimdi hep göbekten yapıyorum bebiş büyünce kola ve bacağa geçeceğim nasipse...
canım masallah süpermiş sonuçların gözün aydın...dediğin besinleri yemiyorum zaten..ben de enginar yiyeyim bakalım...peki progestanı ağızdan almayı mi kestin yoksa vajinal yoldan mı kullanıyorsun...of ne çok soru sordum..
Coook sevindim senin adina :) Allah başka sikinti göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?