teşekkürler Paylaşım için ben yüzüstü sırtüstü dönerim hep sola yatmam gerektiğini biliyordum fakat son aylarda sanıyordum ben yandımgerçekten çok açıklayıcı teşekkür ederim.şu anda da önemliymiş
Hamilelikte en doğru yatış pozisyonu sola doğru yatıp, bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Bu pozisyon hamile bayanların en rahat yatma pozisyonudur. Hamileliğin ilk üç ayında da yatış pozisyonu önemlidir. Yüzüstü hariç her pozisyonda yatılabilir. Hamilelikte kesinlikle yüzüstü yatmamak gerekir. Çünkü rahim ve bebek bu pozisyonda baskıya uğrar.
esim bazen dalga geciyor istersen ultrason aleti alalim diye eve iyice kafamiz cosmus:)))keşke şu kalp atışlarını duyabildiğimiz aletler minyatür ve ucuz bişiy olsaydı hepimiz alsaydık kulaklığı takıp aklımıza geldikçe dinleseydik bebişlerin kalp atışlarını
zaten ben yüzüstü yatınca karnım ağrıyor..demekki ondamış.buna dikkat edelim teşekkürler...
yesil_erik_ arkadaşımdan kopyaladım o aydınlatmış bizi sağolsun..bende zorlancam ama ona da alışcaz artı..uyku da bile fedakarlık:)benimde sol kadıgım agrıyor ayaga kal
teşekkürler Paylaşım için ben yüzüstü sırtüstü dönerim hep sola yatmam gerektiğini biliyordum fakat son aylarda sanıyordum ben yandım
canim gozun aydin cok sevindim ben de bugun yine kan verdim ne cilacak bakalim...sen ilac kullandin mi canim yoksa sadece enginar mi yedin...
Canim sikildi keske banada alttAn bakilsaydiYok alttan baktı. Çok gazım vardı, kanama durumu da olunca atlamayalim, gözden kaçmasın diye vajinal baktı.
Sana da geçmiş olsun.
Allah yardımcımız olsun.
İnş canım zaten heyecandan duramam hemen paylaşırım sizinle annelik gerçekten zormuş öğrendiğimiz günden beri her anımız aman iyi olsun bişey olmasın endişesiyle geçiyoçok teşekkürler canım, inşallah sen de yarın hayırlı haberlerle dönersin, rüyalarımız genelde bilinçaltımızın yarattığı şeyler, olumsuz bişey duymaktan korktuğun için kötü rüyalar görmüşssündür. Ben pıt pıtları duyacağını düşünüyorum inşallah, bize de haber ver mutlaka
ayisigi3434 @haapyyy kızlar sonuçlarımı aldım, çok mutluyum, alt 146 iken 46 ya düşmüş, ast 53 iken 20 ye düşmüş desteğiniz için çokkk teşekkür ederim :)
Kızlar daha önce de sorumuştum ama bir yanıt alamamıştım. ilk 3 ayda Gaviskon kullananınız var mı? internette zararsız yazıyo doktoruma henüz soramadım.
esim bazen dalga geciyor istersen ultrason aleti alalim diye eve iyice kafamiz cosmus:)))
aman canım bende sana diyim 12 haftaya kadar kullanıcaz dr bırak demeden bırakmak yok aklında olsun...Lekelenmesi olanlar üzülmeyin bu haftaya kadar benim de vardı. Ama nihayet 2-3 gün önce tamamen bitti. Doktorum yerleşme kanaman uzun sürdü demekki dedi. Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle yine de dikkat edin. Ben progestana lekelenmem bitmesine rağmen devam ediyorum doktor öyle dediği için.
Ben internette gordum 90 tl falandi ve bir bebek telsizi boyutundaydi. Bu sitede reklami cıkan sitelerden biriydi ama hangisi hatirlamiyorum.keşke şu kalp atışlarını duyabildiğimiz aletler minyatür ve ucuz bişiy olsaydı hepimiz alsaydık kulaklığı takıp aklımıza geldikçe dinleseydik bebişlerin kalp atışlarını
benim dün kontrole gitmiştim bu lekelenme olunca.9+2yim bugün.ilk haftalarda bi lekelenmem olmamıştı.şmdi böyle adet ağrısı gibi olunca insan ister istemez korkuyor.bugün yine arada geldi leke.yani açık kahve pembemsi gibi.benm bulantım sabahları ve akşamları biraz yoğunlaşıyor ama dayanılmayacak gibi değil.azaldı sayılır.10 gün evdeyim bende bakalım inşallah lekelenmeler tamamen kesilir.sürekli acaba geldi mi gelcek mi diye endişe etmek çok zor.doktor 10 gün sonra çağırdı beni.bu 10 gün içinde işalah kötü birşey olmazdediğin gibi endişe etmemek elde değil cnm.. sen 6.haftada mıydın? benim arada adet ağrısı gibi oluyor öyle olunca k.rengi leke gelmiş oluyor. özellikle 6.haftamda dediğin gibi sanki doluydum ve her an adetim sökülecekmiş gibiydi. ay bugün de uyuklamaktan ayağa kalkamıyorum şimdi zorladım kalktım. yarın için randevu aldım kontrol için gidecem. sık sık kontrole gitmekte fayda var cnm. dr u bıktıracam herhaldeinşallah hepimiz için herşey yolunda gider, Rabbim yavrularımızı korusun . ha unutmadan sabahları bulantım oluyor midem bulanıyor akşama doğru azalıyor. bu sabah eşim kahvaltı hazırladı fakat yoğurt dışında bi şey yiyemedim. çok ilginç her bulantıda Yarabbim sana şükürler olsun diyorum zor elde edince bulantılar bile hoş geliyor
canım cevabın için teşekkür ederim.böyle ufak birşeyi bile acaba birşeyolur mu diye kafamıza takıyoruz bu dönem heralde.o kadar farktan hiçbir şey olmaz canım. gebeliğin ilk zamanları doktor bana geç gebelik galiba dedi. 6+4 te gittiğimde günü gününe uyumlu çıktı. Zamanla o fark kapanıyor. 1-2 günün zaten hiç önemi yok.
canım masallah süpermiş sonuçların gözün aydın...dediğin besinleri yemiyorum zaten..ben de enginar yiyeyim bakalım...peki progestanı ağızdan almayı mi kestin yoksa vajinal yoldan mı kullanıyorsun...of ne çok soru sordum..çok teşekkürler canım, inşallah senin değerlerin de güzel çıkar. İlaç kullanmadım hiç, sadece enginar yedim, bi de doktorun özellikle yeme dediği şeyler vardı, yumurta, çikolata, çilek böğürtlen kivi gibi küçük çekirdekli meyveler(meyvelerin ismini yazdım ama inşallah kimsenin canı çekmez) . Bi de progestan kullanıyodum onu kestim. Yarın doktora götürücem sonuçları
ay sorma canım sürekli acaba bebiş ne yapıyor diye merak ediyoruz haliyle ağzımızdan çıkanlar bazen dalga konusu olabiliyor...ben zaten çok evhamlı biriyim hayırlısı ile kucağımıza alsaydık hepimiz rahatlayacağız insallah...Bizde steteskop var denesek duyar miyiz diye büyük geyik donuyor evde :)
ay sorma canım sürekli acaba bebiş ne yapıyor diye merak ediyoruz haliyle ağzımızdan çıkanlar bazen dalga konusu olabiliyor...ben zaten çok evhamlı biriyim hayırlısı ile kucağımıza alsaydık hepimiz rahatlayacağız insallah...
ya ben ilk basta midem bulanmıyor diye dert ediyordum simdi de iştah falan kalmada günde yediğim sey çok ama çok az işte insanoğlu nankör şimdi de mide bulantısı gündemimde su içemiyorum diye çok üzülüyorum...valla kalan aylarda da stres yapacak şeyler çok çıkarmasak bari kendimize değil de minnaklarımıza yazık...ama ben şunu anladım ki okulda kendimi daha iyi hissediyorum evde su bir hafta zor geçti..okul açılsın diye bekliyorum canım...Sorma ya bulanti oluyor neden olmuyor neden? Yok su belirtim azaldi mi diye düşünmekten yoruldum. Nasil biter ki bu kadar hafta? Evham tavan yaptı((
ya ben ilk basta midem bulanmıyor diye dert ediyordum simdi de iştah falan kalmada günde yediğim sey çok ama çok az işte insanoğlu nankör şimdi de mide bulantısı gündemimde su içemiyorum diye çok üzülüyorum...valla kalan aylarda da stres yapacak şeyler çok çıkarmasak bari kendimize değil de minnaklarımıza yazık...ama ben şunu anladım ki okulda kendimi daha iyi hissediyorum evde su bir hafta zor geçti..okul açılsın diye bekliyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?