Yok canım kemiklerim gorunmuyor ama zayıf kadıni hiç sevmem biraz etli olacak kadın ama bünye meselesi sanırim doğumdan önceki kilodan dahada eksilmisim 68 kg boyum 1.69 hamilelikten önce 71 kiloydum ilk dört ay beş kilo verdim son aylarda kilo aldım herhalde dört çocuk ve çok fazla hareket olunca evde birde hep oğlan eşimle beraber evde beş erkek oldu .yemek ,bulaşık,çamaşır,ütü,bebek derken ben kilo alamıyorum
C40 i cikmamis bebek gunde 12 saat uyanik kalir mmi ?? kaliyor arkadas bazi bebekler uykuyu sevmezmis o da bana denk geldi derdi olsa derdi var uyumuyo dicem o da yok sukur ama uyumuyor uyumuyorrr
40 i cikmamis bebek gunde 12 saat uyanik kalir mmi ?? kaliyor arkadas bazi bebekler uykuyu sevmezmis o da bana denk geldi derdi olsa derdi var uyumuyo dicem o da yok sukur ama uyumuyor uyumuyorrr
Birinci çocukla ikinci arasında iki yaş,ikinci ve üçüncu arasında beş yaş ,üçüncü ile dördüncü arasında on yaş var en büyük oğlum 17 yaşında benim yaş 35 evde kalabalık çok zevkli oluyor özellikle kahvaltı ve yemek saatleri çok neşeli geçiyor biraz çocuklarin büyüsün dahada tatlı olacak tabi bazı ergenlik durumlarida zorlamiyor değil yani ama evlat candir beee çok şükürcanim masallah
4 cocukla dusunemiyorum kendimi.
yas araliklari yakin mi peki?
iki tane bana fazla geldi.
insallah buyudukce rahatlariz.
Emziği hastanede verdim hemen tuttu.Annişler bebeğiniz yalancı emziği kendi başına ne zaman tuttu
Emziği hastanede verdim hemen tuttu.
uykuda bile emzikle yatiyor büyük rahatlık.
Benimki hiç tutmad;(Annişler bebeğiniz yalancı emziği kendi başına ne zaman tuttu
Canim ayni dertten muzdariptim doktor nurse Harvey onerdi rahatladik yoksa kafayi yemistim.40 i cikmamis bebek gunde 12 saat uyanik kalir mmi ?? kaliyor arkadas bazi bebekler uykuyu sevmezmis o da bana denk geldi derdi olsa derdi var uyumuyo dicem o da yok sukur ama uyumuyor uyumuyorrr
5gunluktu :)Benimki hiç tutmad;(
Benimki hiç tutmad;(
5gunluktu :)
Hemen vermedim maalesef Can'ım;( eşim istememişti önce.Hemen vermismiydiniz
2doz da varmış bizde 3doz yaptiriyoruz2 doz olaninda mi yoksa 3 doz olaninda domuz dnsi oldugu belirtiyolar. Isim olarak bilmiyorum ama doktorumuz 3 dozlu olanini onerdi
İlk gün verdim ben canım hastanede kurtaricim benim emiyor uyuyunca atıyor sıpamAnnişler bebeğiniz yalancı emziği kendi başına ne zaman tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?