2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayisigi3434 @haapyyy kızlar sonuçlarımı aldım, çok mutluyum, alt 146 iken 46 ya düşmüş, ast 53 iken 20 ye düşmüş desteğiniz için çokkk teşekkür ederim :)
Gözün aydın canım adına cok sevindim inş hep olumlu devam eder bizde yarın kalp atışı için gidicez ama çok korkuyorum dün gece kötü rüyalar görüdüm

slm arkdaşalr dün kan testi yaptrdım 4421 çıktı henüz kontrole girmedim. ayın 3 üne gün aldım 4 ile 5 hafta değerleri arasında görünüyor. yani bu durumda ben eylül annesi olabiliyormuyum? son adet tarihimi çok net haırlayamıyorum çünkü 28 günde falan oluyorum.

Hayırlı olsun canım sanırım eylülün sonlarında doğumun olur

Gözün aydın canım adına cok sevindim inş hep olumlu devam eder bizde yarın kalp atışı için gidicez ama çok korkuyorum dün gece kötü rüyalar görüdüm

çok teşekkürler canım, inşallah sen de yarın hayırlı haberlerle dönersin, rüyalarımız genelde bilinçaltımızın yarattığı şeyler, olumsuz bişey duymaktan korktuğun için kötü rüyalar görmüşssündür. Ben pıt pıtları duyacağını düşünüyorum inşallah, bize de haber ver mutlaka

dediğin gibi endişe etmemek elde değil cnm.. sen 6.haftada mıydın? benim arada adet ağrısı gibi oluyor öyle olunca k.rengi leke gelmiş oluyor. özellikle 6.haftamda dediğin gibi sanki doluydum ve her an adetim sökülecekmiş gibiydi. ay bugün de uyuklamaktan ayağa kalkamıyorum şimdi zorladım kalktım. yarın için randevu aldım kontrol için gidecem. sık sık kontrole gitmekte fayda var cnm. dr u bıktıracam herhalde inşallah hepimiz için herşey yolunda gider, Rabbim yavrularımızı korusun . ha unutmadan sabahları bulantım oluyor midem bulanıyor akşama doğru azalıyor. bu sabah eşim kahvaltı hazırladı fakat yoğurt dışında bi şey yiyemedim. çok ilginç her bulantıda Yarabbim sana şükürler olsun diyorum zor elde edince bulantılar bile hoş geliyor

Masallah cnm..kahverengi lekeler dub bende cok yogundu is yerimden izin alip dokturuma gorunndumm..ilk defa kalp atisini duydum vajinadan bakmasina izin vermedim simdi dusunuyorumda keske izin vereydim daha detayli olurdu bende rahatlardim demiii uffff yemek yapmak ta istemiyorum benim neden midem bulanmiyorkiiiii

Kızlar daha önce de sorumuştum ama bir yanıt alamamıştım. ilk 3 ayda Gaviskon kullananınız var mı? internette zararsız yazıyo doktoruma henüz soramadım.

Kızlar doktordan geliyorum tam 6haftalık ve kalp atışı var herşey yolundaymış ,yanlz duymamadım ilçedeki doktora gittşmya onlarda oyle bir alet yokmuş :)ama doktor kalp attığını söyledi haftasıylada uyumlu ..Rabbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebekler. Versin ...

Usg karindan mi yapildi??? Bende dun doktora kahverengi lekeler icin gittim..karindan bakti kalp atisini duyduk ..dinlen dedi yorma felan fistik...su ilk 3 ayi atlatabilseydikkk :)
Yok alttan baktı. Çok gazım vardı, kanama durumu da olunca atlamayalim, gözden kaçmasın diye vajinal baktı.
Sana da geçmiş olsun.
Allah yardımcımız olsun.

Lekelenmesi olanlar üzülmeyin bu haftaya kadar benim de vardı. Ama nihayet 2-3 gün önce tamamen bitti. Doktorum yerleşme kanaman uzun sürdü demekki dedi. Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle yine de dikkat edin. Ben progestana lekelenmem bitmesine rağmen devam ediyorum doktor öyle dediği için.

gözün aydın, allahım herkese en hayırlısını versin

gerçekten çok açıklayıcı teşekkür ederim.şu anda da önemliymiş
Hamilelikte en doğru yatış pozisyonu sola doğru yatıp, bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Bu pozisyon hamile bayanların en rahat yatma pozisyonudur. Hamileliğin ilk üç ayında da yatış pozisyonu önemlidir. Yüzüstü hariç her pozisyonda yatılabilir. Hamilelikte kesinlikle yüzüstü yatmamak gerekir. Çünkü rahim ve bebek bu pozisyonda baskıya uğrar.

buna dikkat edelim teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…