Benimde sol kasıgımda agri var canim bide bise duydum ben yatarken sol tarafına yatacarsan bebek dha iyi gelisirmis ne kadar dogru bilmiyorumbaby_angel_35 .!.:bendede oluyor canım bende endişeleniyorum özellikle sol kasığım çok ağrıyor yatarken sağıma yatıyorum ağrılarım oluyor sola yatınca geçiyor....
o kadar farktan hiçbir şey olmaz canım. gebeliğin ilk zamanları doktor bana geç gebelik galiba dedi. 6+4 te gittiğimde günü gününe uyumlu çıktı. Zamanla o fark kapanıyor. 1-2 günün zaten hiç önemi yok.geçen hafta perşembe ultrasonda 8+2 gözüktü.Dün lekelenme için gitmiştim 9+1 gözüktü.Yani tam bir hafta sonra 9+2 olması gerekirsen 9+1di.Lekelenmeye odaklandığım için soramadım doktora.Normaldir heralde dimi
ilerleyen zamanlarda rahim büyüdükçe toplardamar ve atardamara baskı yapacağı için sol tarafa yatmak öneriliyormuş. Böylece sağlıklı kan akışı sağlanıyor. Erken zamanlarda rahim küçük ve aşağıda olduğu için yatış tarafı etkilemez sanırım.Benimde sol kasıgımda agri var canim bide bise duydum ben yatarken sol tarafına yatacarsan bebek dha iyi gelisirmis ne kadar dogru bilmiyorum
hayırlı olsun canım..Merhaba hanımlar ben de aranıza geldim
Merhaba hanımlar ben de aranıza geldim bir yıldır korunmuyorduk ve sonunda hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime hesaplarıma göre 24 Eylül 2015 bebiş geliyo inşallah sağlıkl agelsin. Doktora gittik sağolsun keseye bakmakla yetindi herhangi bir açıklama yapmadı tabii biz heyecanla beklediğimiz için çok şey duymak istedik keseyi gördü hamdolsun önümüzdeki hafta perşembe de
kalp atışlarını dinleyeceğiz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin veee tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla yaşatsın amin
unmuyorduk ve sonunda hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime hesaplarıma göre 24 Eylül 2015 bebiş geliyo inşallah sağlıkl agelsin. Doktora gittik sağolsun keseye bakmakla yetindi herhangi bir açıklama yapmadı tabii biz heyecanla beklediğimiz için çok şey duymak istedik keseyi gördü hamdolsun önümüzdeki hafta perşembe de
kalp atışlarını dinleyeceğiz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin veee tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla yaşatsın amin
benım son zamanlarda cok oluyor yarın dr kontrolum var soracagım bende 02.09 du ama dr um 27 austaos dedi imzamı onun için degiştirdimbenimle aynı haftada olup kasık ağrısı olan var mı kızlar ? batma tarzında oluyor
Hem ozele hem devlete gidiyorum ikisinide takip ediyorum devlette tahlilleri yaptırıp ozele götürüyorum özel çok pahalı ama 2 Dr kontrolünde olmak iyiBu arada özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesi mi ? Doktorunuzdan memnun musunuz? Ben istanbul dayım ve bildiğim hiç doktor yok tesadüfen gittim. Nelere dikkat etmem lazım ?
Canim cihaz cok kaliteli degil ama yinede koyuyorum.. bide bu goruntu karindan yapilandir,kanatimce vajinal olsaydi belki sate gore uyumlu olabilir diye dusunuyorum nette yaptigim arastirmalar herzaman vajinal usg 1 hafta erken gosterir diocanım meraba. Benim de 3 gün geriden geliyo dedi doktor. 6+6ydı son kontrolde 6+3 görünüyo ama normal kalp atışıda normaldi. Aynı senin gibi evham yaptım gece gündüz araştırdım ama kendimize zarar veriyoruz bence. O aradaki farklar sonradan kapanıyormuş. Ultrason görüntün varsa koyabilir misin
Canim cihaz cok kaliteli degil ama yinede koyuyorum.. bide bu goruntu karindan yapilandir,kanatimce vajinal olsaydi belki sate gore uyumlu olabilir diye dusunuyorum nette yaptigim arastirmalar herzaman vajinal usg 1 hafta erken gosterir dio
canim denedim fakat resim yukleyemedim. Ama Crl si 16.3 mmcanım meraba. Benim de 3 gün geriden geliyo dedi doktor. 6+6ydı son kontrolde 6+3 görünüyo ama normal kalp atışıda normaldi. Aynı senin gibi evham yaptım gece gündüz araştırdım ama kendimize zarar veriyoruz bence. O aradaki farklar sonradan kapanıyormuş. Ultrason görüntün varsa koyabilir misin
Evet canim aç vermek gerekiyor..Yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum: İlk muayene de yapılan kan testi için sabah aç karnına mı kan vermek gerekiyor ?
Yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum: İlk muayene de yapılan kan testi için sabah aç karnına mı kan vermek gerekiyor ?
Tabiki olabir canım. O yüzden beklemek görmek bizim için en hayırlısı...:)Canim cihaz cok kaliteli degil ama yinede koyuyorum.. bide bu goruntu karindan yapilandir,kanatimce vajinal olsaydi belki sate gore uyumlu olabilir diye dusunuyorum nette yaptigim arastirmalar herzaman vajinal usg 1 hafta erken gosterir dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?