• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba anneler 27 gunluk oglum var ilk cocugumu emzirememistim cok şükür ikinciyi emzirmeyi basardim ama bu kez de 3 yasindaki oglumun kiskancligindan huzurlu bir emzirme yasayamiyorum ikinci surekli memede beni emzik olarak kullaniyor emzik versem memeden sogur diye korkuyorum emzik verip de boyle bisey yasayan oldu mu?

Ben emzik veriyorum ama doydugundan eminsem memeyle oynadigini dusunuyorsam veriyorum bi sorun yasamadim.

Merhaba anneler 27 gunluk oglum var ilk cocugumu emzirememistim cok şükür ikinciyi emzirmeyi basardim ama bu kez de 3 yasindaki oglumun kiskancligindan huzurlu bir emzirme yasayamiyorum ikinci surekli memede beni emzik olarak kullaniyor emzik versem memeden sogur diye korkuyorum emzik verip de boyle bisey yasayan oldu mu?

Emzik alsa keske, sanmiyorum neden sogusun ki, sonucta emzik onu doyurmuyor

Cnm bnm bebeğim yoğun bakımda kaldı oradaki hemşireler istedi emzigi öyle olsa istemezdi. Benim bebiste emzik gibi kullanıyordu bazen kurtarıcı oluyo emzik eğer alırsa rahat edersin hem sütun birikmesine zaman olur sağlıkla büyüsüne bebisin...

Kizlar bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert hani kizlar idrar yolu enfeksiyonundan subhrleniyorum lutfen yardimm cok dert etdim icime olabilirmibacaba kizlar buarada prima yesil paket kullaniyorum olabilirmibsizdede oluyomu Bide BEBEKLERDE IDRAR TESTI NASIL VERILIYO

Ben de emzik vermek zorunda kaldım. Büyük oğlum 2,5 yaşında. Onunla vakit geçirebilmek için veriyorum emzik yoksa tüm gün memede kalsa sesi çıkmaz.

Kizlar bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert hani kizlar idrar yolu enfeksiyonundan subhrleniyorum lutfen yardimm cok dert etdim icime olabilirmibacaba kizlar buarada prima yesil paket kullaniyorum olabilirmibsizdede oluyomu Bide BEBEKLERDE IDRAR TESTI NASIL VERILIYO

Sakin ol canim. Nerden cikardin ki baska belirti var mi?

Cnm gecen gun hastanede gordum erkek bebeklerde pipisine gecirilen yapiskanli poset gibi bisey takip idrarini yapmasini bekliyorlarde ama kizlarda nasil yapiyorlar hic bilmiyorum

Canim istahsizlik var gecen baya uyumusdu stresten iki gun kalp agrisi cekdim idrar yolu enfeksiyonu aklima takildi

Istahsizlik benimkinde de var, gazdandir diye dusunuyorum. Eskiden cok istahliydi, olabilir bole seler. supheleniyorsan yine doktora gideceksin mecbur, islak bezden ornek aliyorlardir tahminim

Istahsizlik benimkinde de var, gazdandir diye dusunuyorum. Eskiden cok istahliydi, olabilir bole seler. supheleniyorsan yine doktora gideceksin mecbur, islak bezden ornek aliyorlardir tahminim
Canim istahsiz derken senin yavrun kac cc yiyo mesela ve kac saatde bi yiyo

Canim istahsiz derken senin yavrun kac cc yiyo mesela ve kac saatde bi yiyo

Ben artik sagip vermiyorum, cunku biberonla yedirirken bogazina kacacak diye korkuyorum . paranoyak oldum iyice :(

3 - 4 saatte bir 10 dk emip birakiyor.bazen uzun sure emmiyor fln, napim aciksa yer heralde diye dusunuyorum

Ben artik sagip vermiyorum, cunku biberonla yedirirken bogazina kacacak diye korkuyorum . paranoyak oldum iyice :KK43:

3 - 4 saatte bir 10 dk emip birakiyor.bazen uzun sure emmiyor fln, napim aciksa yer heralde diye dusunuyorum
Canim mama takviyesi yapmiyorsun dimi canim sadece 3-4saatde bi 10dak besleniyo dimi?peki kilosu nekadar canim kilo alimi

Ayni şekilde yapiskanli po
Cnm gecen gun hastanede gordum erkek bebeklerde pipisine gecirilen yapiskanli poset gibi bisey takip idrarini yapmasini bekliyorlarde ama kizlarda nasil yapiyorlar hic bilmiyorum
ayni sekilde yapiskanli poset takıyorlar biz kizima yaptirdik ıdrar testi ordan biliyorum

Arkadaşlar ankara da bebek göz taraması yaptiran var mı tavsiye niz
Prematüre ve yoğun bakım tedavisi gören bebeklerde yaptırılması tavsiye ediliyor
Bizde 20 gün yoğun bakımda kalmistik

Arkadaşlar ankara da bebek göz taraması yaptiran var mı tavsiye niz
Prematüre ve yoğun bakım tedavisi gören bebeklerde yaptırılması tavsiye ediliyor
Bizde 20 gün yoğun bakımda kalmistik
Canım en güzel maya göz hastanesi ben çocuklarimi hep oraya götürmustum şimdi bebegimide oraya bi götürmek istiyorum orayı tavsiye ederim

Canim mama takviyesi yapmiyorsun dimi canim sadece 3-4saatde bi 10dak besleniyo dimi?peki kilosu nekadar canim kilo alimi

Hayir canim mama takviyesi yapmiyorum.kilo alimi da iyi. Ilk ay cok aldi ama bu sekilde istahsizken haftada 280 gr almisti.

Back