- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 35
Biximkidr 28gunde 500gr almis ve doktorum cok az dedi idrar yolu enf.varsa o kilo aldirmazmis biximkiler normal cikti mamaya basladik bizde bakalim hafta sonu kontrol var sonuç ne olacakKızlar bebeği benim ki gibi kilo almayan varmı? Doktorunuz bi neden söylüyormu? Güzel emiyor mama da veriyorum. Kakasınıda idrarınıda yapıyor düzenli buna rağmen bir haftada 15gr almış 24günlük olduk daha yeni doğum kilosuna erişebildi.ne yapmalıyım bilemiyorum
kızlar kasaptan etli kemik alıp suyuna çorba yapıp için bolbol hatta içine havuç patateste atın havuçta çok faydalı hem sutunuz artar hemde bebege kilo aldırır bagışıklık kazandırır yani bu dönemde olabıldıgınce kırmızı et'e balığa önem verın bagışıklık kazanır kilo aldırırBiximkidr 28gunde 500gr almis ve doktorum cok az dedi idrar yolu enf.varsa o kilo aldirmazmis biximkiler normal cikti mamaya basladik bizde bakalim hafta sonu kontrol var sonuç ne olacak
Mesajı yeni gördüm geç mi kaldım bilmiyorum ben hipp kullanıyorum ilk günden meme+mama kabız olmadı oğlum gazı da çok değil normal bence internetten alıyoruz 22 liraya geliyor 350 gr ekte değerleri gönderiyorumiyi akşamlar kızlar,
sizler ve melekleriniz iyisinizdir umarım. Bu mama olayı kafama çok takıldı. En son aptamil 1 i gaz ve kaka yapmama sorunundan değiştirdim. Evolvia aldım buraya da yazmıştım. Burdan bir arkadaş golden goat ı önermişti, bir eczacıda aptamil evolvianın yanında mama değil şeker demişti. Eşim bugünde golden goat almış denemedim. Cuma kontrolümüzde dr. umuz mama değiştirme artık dediği için evolvia ya devam edicem bir müddet daha. Bu 3 mamayı karşılaştırdım beslenme değerleri birbirine çok yakın neredeyse. Golden goat 40 tl miş pahalı geldi bana. Humana ve hipp kullananlar mama içeriğine bakabilir mi bu mamalardan ne kadar farklı diye. Sarı işaret diğer mamalardan değer olarak en fazla olanı gösteriyor.
Eki Görüntüle 1660657
Canım inan fırsat bulupta giremiyorum. Bide stresli bi döneme denk geldi doğum lohusallıkla birleşince iki kat arttı stresim. Hamileyken ne kadar rahatımışızbdiyorum.sayfaya girdimmi çıkmak bilmezdim :)
Antıbıotık sart cnmArkadaşlar bişey soracam.ben iki gündür sıtmalanıyorum ve bir göğsümde ağrı var,belliki kanallarda tıkanıklık var,göğsümü pompayla sağıyorum,bebeğim de güzel emip boşaltıyor.ama niye geçmiyor var mı bir fikriniz.niye açılmıyor o kanallar.elle dokunduğumda ağrı olan yerde şişlik vs yok,ne yapacağımı şaşırdım ;(
@tubaomur canim bende emin degilim 2.ayi bekliyorum ona gore karar vericem.yanliz ayni problem oglumdada vardi emzirdikten sonra sagdigim sutu verirdim.hepsini icer sonrada kusardi.doymuyor diye mamada denedim iciyor ama fazla gelip kusuyordu.doydugunda kendi birakan bir bebek degil ne yazikki ama dedigin gibi denicem kafamda hep bir soru isareti dedigin sey.
emili98 canim bende ilk oglumda yasadim sadece corba agirlikli yerdim.sulu seyler sut yapar diye birde cogu sey gaz yapiyordu secenek yoktu.ama simdi nohut,fasulye,bulgur,mercimek hepsini ayni gun bile yiyorum.sut,armut,kayisi nerde gaz yapan sey var hepsini yiyorum.ben sutun yemekle cok alakali oldugunu dusunuyorum.ozellikle protein agirlikli beslenmek gerekiyor
@tubaomur canim bende emin degilim 2.ayi bekliyorum ona gore karar vericem.yanliz ayni problem oglumdada vardi emzirdikten sonra sagdigim sutu verirdim.hepsini icer sonrada kusardi.doymuyor diye mamada denedim iciyor ama fazla gelip kusuyordu.doydugunda kendi birakan bir bebek degil ne yazikki ama dedigin gibi denicem kafamda hep bir soru isareti dedigin sey.
emili98 canim bende ilk oglumda yasadim sadece corba agirlikli yerdim.sulu seyler sut yapar diye birde cogu sey gaz yapiyordu secenek yoktu.ama simdi nohut,fasulye,bulgur,mercimek hepsini ayni gun bile yiyorum.sut,armut,kayisi nerde gaz yapan sey var hepsini yiyorum.ben sutun yemekle cok alakali oldugunu dusunuyorum.ozellikle protein agirlikli beslenmek gerekiyor
canim yesemde yemesemde gaz sorunu oluyor zaten ne kadar dikkat edersen et.bari sut yapsin diye yiyorum.canim doktor bana sutun bir kismi hamileyken yediklerin aldigin kilo,depoladiklarin yani;diger kismi da emzirirken yediklerinle alakali ve sen dogumdan sonra yediklerine cok dikkat et demisti ve dedigi cikti.yemesem sut olmuyor.ben doguma 57kilo ile gittim.bende et yok.bisey kalmadi o yuzden sutte cok sikinti yasiyorum oglumdada boyleydi ama 2 yasina da getirdim sutle cok sukur iyi kotu gittiGaz yapan seylerbebegi rahatsiz etmiyor mu?
dirim evetcanım haklısın ne bulduysam yiyorum karauzum Kompostosu çok iyi geldi öğün hiç atlamiyorum evde devamlı Mayali seyler ve kek yapiyorum ara öğünlerde sıvı gıdalarla onlari tüketiyorum bebekte çok güzel kilo aldı .kesinlikle tıka basa yiyin kızlar ve asla biberon vermeyin sizi bırakır o meşhur biberonlardan daha önce bende kullanmıştim ve benide emiyor diye sevinmiştim fakat dördüncü ayda tamamen bırakmışti beni siz bolca memenizi verin kesin sütunuz artacak
Ben kırkımdan sonra da rahim kasılır dikişlerin acısı olur diye korkuyorum. Ama yazdığımda ciddiyim, ona çok kızgın ve kırgınım, ilişki istemiyorum.Benim dr.kırkın çıkmadan yasak demişti.gerçi kirkimiz çıktıktan sonra beraber olduğumuzda yine kanama geldi yoğun şeklinde
Kizim sma yi cok sevdi olcusunu ne kadar. Yapiyosun sen bide gaz sikintiniz varmiCanim bende sma kullaniyorum memnunun
Sma da aptamil gibi gaz yapiyomu bebis nasil tepki verdi yeni mamaya benimkini hipp mahvetdi gazdan catladi yavrucak bizde aptamile geri donduk mecbur.kakasina etkisi oldumu benim yavrus 24saatde bir kaka yapiyo zorlaKizim sma yi cok sevdi olcusunu ne kadar. Yapiyosun sen bide gaz sikintiniz varmi
O bizde de var bende de oldugundan takilmadim acikcasi. Üzülme normaldir yaniKizlar oglumun kalça çizgisinin bittiği yerde delik var yarin kalça cikikligi için randewumuz var zaten ama bide size sorim dedim bilgisi olan varmi diye.anne olmak çok zormus psikolojim bozuldu gönül rahatligiyla evladimin tadini cikaricagim günü bekliyorum diliyorum rabbimden ..
Sma da aptamil gibi gaz yapiyomu bebis nasil tepki verdi yeni mamaya benimkini hipp mahvetdi gazdan catladi yavrucak bizde aptamile geri donduk mecbur.kakasina etkisi oldumu benim yavrus 24saatde bir kaka yapiyo zorla
Canim peki kizariklik var mi? Önceki gece beni de sitma tutu sol kolum uyuştu göğsüm agridi bebegi kucagima zor aldim emzirirken canim çıkıyordu resmen. Sabaha kadar sagsam da emzirsem de kafam kadar oldu göğsümArkadaşlar bişey soracam.ben iki gündür sıtmalanıyorum ve bir göğsümde ağrı var,belliki kanallarda tıkanıklık var,göğsümü pompayla sağıyorum,bebeğim de güzel emip boşaltıyor.ama niye geçmiyor var mı bir fikriniz.niye açılmıyor o kanallar.elle dokunduğumda ağrı olan yerde şişlik vs yok,ne yapacağımı şaşırdım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?