2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Biximkidr 28gunde 500gr almis ve doktorum cok az dedi idrar yolu enf.varsa o kilo aldirmazmis biximkiler normal cikti mamaya basladik bizde bakalim hafta sonu kontrol var sonuç ne olacak

Biximkidr 28gunde 500gr almis ve doktorum cok az dedi idrar yolu enf.varsa o kilo aldirmazmis biximkiler normal cikti mamaya basladik bizde bakalim hafta sonu kontrol var sonuç ne olacak
kızlar kasaptan etli kemik alıp suyuna çorba yapıp için bolbol hatta içine havuç patateste atın havuçta çok faydalı hem sutunuz artar hemde bebege kilo aldırır bagışıklık kazandırır yani bu dönemde olabıldıgınce kırmızı et'e balığa önem verın bagışıklık kazanır kilo aldırır

Mesajı yeni gördüm geç mi kaldım bilmiyorum ben hipp kullanıyorum ilk günden meme+mama kabız olmadı oğlum gazı da çok değil normal bence internetten alıyoruz 22 liraya geliyor 350 gr ekte değerleri gönderiyorum

Eklentiler

• IMG_20151020_222438.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 72
Canım inan fırsat bulupta giremiyorum. Bide stresli bi döneme denk geldi doğum lohusallıkla birleşince iki kat arttı stresim. Hamileyken ne kadar rahatımışızbdiyorum.sayfaya girdimmi çıkmak bilmezdim :)

Aynı canım bizim yeni yeni düzen é girdi ilk kızın göğsümu almıyor du saatlerce makine ile sagmaya çalışıyordum.
Şimdi yeni yeni alıyor emiyor.
Gün sayıyor m büyüsün de her şey duzelecek diye

Arkadaşlar bişey soracam.ben iki gündür sıtmalanıyorum ve bir göğsümde ağrı var,belliki kanallarda tıkanıklık var,göğsümü pompayla sağıyorum,bebeğim de güzel emip boşaltıyor.ama niye geçmiyor var mı bir fikriniz.niye açılmıyor o kanallar.elle dokunduğumda ağrı olan yerde şişlik vs yok,ne yapacağımı şaşırdım ;(

Antıbıotık sart cnm

@tubaomur canim bende emin degilim 2.ayi bekliyorum ona gore karar vericem.yanliz ayni problem oglumdada vardi emzirdikten sonra sagdigim sutu verirdim.hepsini icer sonrada kusardi.doymuyor diye mamada denedim iciyor ama fazla gelip kusuyordu.doydugunda kendi birakan bir bebek degil ne yazikki ama dedigin gibi denicem kafamda hep bir soru isareti dedigin sey.
emili98 canim bende ilk oglumda yasadim sadece corba agirlikli yerdim.sulu seyler sut yapar diye birde cogu sey gaz yapiyordu secenek yoktu.ama simdi nohut,fasulye,bulgur,mercimek hepsini ayni gun bile yiyorum.sut,armut,kayisi nerde gaz yapan sey var hepsini yiyorum.ben sutun yemekle cok alakali oldugunu dusunuyorum.ozellikle protein agirlikli beslenmek gerekiyor

Gaz yapan seylerbebegi rahatsiz etmiyor mu?

dirim evetcanım haklısın ne bulduysam yiyorum karauzum Kompostosu çok iyi geldi öğün hiç atlamiyorum evde devamlı Mayali seyler ve kek yapiyorum ara öğünlerde sıvı gıdalarla onlari tüketiyorum bebekte çok güzel kilo aldı .kesinlikle tıka basa yiyin kızlar ve asla biberon vermeyin sizi bırakır o meşhur biberonlardan daha önce bende kullanmıştim ve benide emiyor diye sevinmiştim fakat dördüncü ayda tamamen bırakmışti beni siz bolca memenizi verin kesin sütunuz artacak

Gaz yapan seylerbebegi rahatsiz etmiyor mu?
canim yesemde yemesemde gaz sorunu oluyor zaten ne kadar dikkat edersen et.bari sut yapsin diye yiyorum.canim doktor bana sutun bir kismi hamileyken yediklerin aldigin kilo,depoladiklarin yani;diger kismi da emzirirken yediklerinle alakali ve sen dogumdan sonra yediklerine cok dikkat et demisti ve dedigi cikti.yemesem sut olmuyor.ben doguma 57kilo ile gittim.bende et yok.bisey kalmadi o yuzden sutte cok sikinti yasiyorum oglumdada boyleydi ama 2 yasina da getirdim sutle cok sukur iyi kotu gitti

canim kara uzumu ben direk tuketip su iciyorum.illa suyla haslamak mi lazim?bende sut,dut,inciri kaynatip yiyorum.kaynatmak daha mi faydali acaba?valla sirp bu sutun hatrina bir tencere asure yaptim.sut yapiyor dediler.aynen yemekle alakali ben sagdigim sutude hep kasikla verirdim.biberon cok tehlikeli.acikcasi ben elimden geleni yaparim olmuyorsada dunyanin sonu degil mamaya baslarim bakalim 4.aya kadar idare edebilirsem oh ne ala.yoksa yapacak bisey yok.

Benim dr.kırkın çıkmadan yasak demişti.gerçi kirkimiz çıktıktan sonra beraber olduğumuzda yine kanama geldi yoğun şeklinde
Ben kırkımdan sonra da rahim kasılır dikişlerin acısı olur diye korkuyorum. Ama yazdığımda ciddiyim, ona çok kızgın ve kırgınım, ilişki istemiyorum.

Kizim sma yi cok sevdi olcusunu ne kadar. Yapiyosun sen bide gaz sikintiniz varmi
Sma da aptamil gibi gaz yapiyomu bebis nasil tepki verdi yeni mamaya benimkini hipp mahvetdi gazdan catladi yavrucak bizde aptamile geri donduk mecbur.kakasina etkisi oldumu benim yavrus 24saatde bir kaka yapiyo zorla

O bizde de var bende de oldugundan takilmadim acikcasi. Üzülme normaldir yani

Sma da aptamil gibi gaz yapiyomu bebis nasil tepki verdi yeni mamaya benimkini hipp mahvetdi gazdan catladi yavrucak bizde aptamile geri donduk mecbur.kakasina etkisi oldumu benim yavrus 24saatde bir kaka yapiyo zorla

Ben sma kullandım kızım kabız oldu kakasını yapamadı:/

Canim peki kizariklik var mi? Önceki gece beni de sitma tutu sol kolum uyuştu göğsüm agridi bebegi kucagima zor aldim emzirirken canim çıkıyordu resmen. Sabaha kadar sagsam da emzirsem de kafam kadar oldu göğsüm doktora gittik apse yapmis dedi kan tahlilinde enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi ihmal etme de ben gibi olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…